Meny
Forside
Haugen 12 4323 SANDNES
Telefon: 51 33 79 00 Send oss e-post
Redaktør: Anne -Marthe Nygård Basso
Nå er vi midt i de hyggelige påskedagene- og jeg er sikker på at alle har det fint i det fine været.

21.mai inviterer FAU tenåringsforeldre til foredrag.

Ungt entreprenørskap Rogaland inviterte torsdag 11. april til Junior Entreprenøren 2019 på Quality Hotel Residence i Sandnes. Dette er en messe for elevbedrifter fra hele sørfylket. I år var det hele 45 elevbedrifter til stede, tre av dem fra 10. trinn ved Lundehaugen ungdomsskole.


Høsten 2019 starter Lundehaugen opp med arbeidslivsfag. Arbeidslivsfag tilbys som et alternativ til fremmedspråk/fordypning i engelsk. I første omgang blir tilbudet gitt til nye 8.trinn.

Elevene på forsterket avdeling viste gode ferdigheter og kløkt, da de stakk av med seieren i GUS-lekene i går.

Skolerute 19/20

Under helgas UKM Sandnes gjorde Lundehaugen-elever det sterkt, og gikk til finalen i Rogaland (foto: Sandnesposten).

Elevene og rektor har besøkt Buggeland, Ganddal og Sørbø skole. Formålet med besøkene er at  elevene, som skal starte i 8.klasse høst 2019, kan stille elevene spørsmål. I tillegg  få en bedre  forståelse for hvordan det er å gå på ungdomsskolen, gjennom dialog med jevnaldrende. 

Målet er å redusere utfordringer i  overgangen fra barnetrinnet til ungdomstrinnet. De fire elevene på 8.trinn representerte skolen på en meget god måte. De har vært og er ærlig og redelige i sine svar.


Sandnes kommune gir ut elevlister til de friskolene/privatskolene som ber om det.

I går inviterte 8.trinn til åpent hus på Lundehaugen, til støtte for Laos og Hei Verden-aksjonen.

Skalpell, kuøye og nysgjerrige elever. Det ble en spennende dag for 10.trinn, da disseksjon stod på timeplanen.

Onsdag 19. desember arrangerte 10. trinn på Lundehaugen ungdomsskole den årlige yrkesmessa som etter hvert har blitt en årlig tradisjon her på huset. Over 40 yrker var representert, og vi håper foresatte ble imponert over kunnskapsnivået som flere av gruppene viste når det gjaldt de forskjellige yrkene. Lærerne kåret beste stand og beste brosjyre, og i år var det elektroingeniørene (beste stand) og dansepedagogene (beste brosjyre) som i tøff konkurranse med flere grupper ble kåret til årets vinnere. Gratulerer!