Meny
Forside
Haugen 12 4323 SANDNES
Telefon: 51 33 79 00 Send oss e-post
Redaktør: Anne -Marthe Nygård Basso
Velkommen til foreldremøte for foresatte  for elever på nye 8.trinn

Skolerute 19/20

Under helgas UKM Sandnes gjorde Lundehaugen-elever det sterkt, og gikk til finalen i Rogaland (foto: Sandnesposten).

Elevene og rektor har besøkt Buggeland, Ganddal og Sørbø skole. Formålet med besøkene er at  elevene, som skal starte i 8.klasse høst 2019, kan stille elevene spørsmål. I tillegg  få en bedre  forståelse for hvordan det er å gå på ungdomsskolen, gjennom dialog med jevnaldrende. 

Målet er å redusere utfordringer i  overgangen fra barnetrinnet til ungdomstrinnet. De fire elevene på 8.trinn representerte skolen på en meget god måte. De har vært og er ærlig og redelige i sine svar.


9.trinn er nå i gang med forberedelsene til et av vårens store høydepunkt - forestillingen #Innsiå i Sandnes kulturhus

Sandnes kommune gir ut elevlister til de friskolene/privatskolene som ber om det.

I går inviterte 8.trinn til åpent hus på Lundehaugen, til støtte for Laos og Hei Verden-aksjonen.

Skalpell, kuøye og nysgjerrige elever. Det ble en spennende dag for 10.trinn, da disseksjon stod på timeplanen.

Onsdag 19. desember arrangerte 10. trinn på Lundehaugen ungdomsskole den årlige yrkesmessa som etter hvert har blitt en årlig tradisjon her på huset. Over 40 yrker var representert, og vi håper foresatte ble imponert over kunnskapsnivået som flere av gruppene viste når det gjaldt de forskjellige yrkene. Lærerne kåret beste stand og beste brosjyre, og i år var det elektroingeniørene (beste stand) og dansepedagogene (beste brosjyre) som i tøff konkurranse med flere grupper ble kåret til årets vinnere. Gratulerer! 

Tusen takk til alle som bidrog til et fantastisk juleball! Det så ut som at elevene storkoste seg.

Vi har noen gjenglemte dressjakker og litt annet småplukk, se bildene, igjen etter juleballet. Ellers har vi også en elev som mangler sin dressjakke, fint om dere kan ta en sjekk hjemme for å se om dere har fått hjem deres egne jakke. Greit å ha finklærne på plass nå til jul og nyttår.


Onsdag 19.desember arrangerer elevene på 10.trinn yrkesmesse. Kl.18.30 inviteres familie og andre interesserte til gruppevis presentasjon av et yrke de har fordypet seg i. Yrkesmessa varer fram til kl.20.00.

I forkant av dette arrangementet samler vi foreldre til informasjon om innsøking til vgs. Informasjonsmøtet begynner kl.17.30 og vil være i skolens aula.


Samarbeidsutvalget vedtok  311018 å  innføre mobilfri skoletid ved Lundehaugen ungdomsskole. Dette skal være gjeldende  fra og med 010419 ny dato. (leverandør kan ikke levere skapene til 010319). Det er flere ungdomsskoler i Sandnes, som allerede har hatt dette og har gode erfaringer.

Mobilreglene skal være nedfelt i skolens ordensreglement, som er ment å trygge både undervisningen og miljøet i sin helhet.