Meny
Forside
Haugen 12 4323 Sandnes. Postadresse: Postboks 583, 4302 Sandnes
Telefon: 51 33 79 00 Send oss e-post
Redaktør: Jone Siqveland

Elevundersøkelsen gir elevene mulighet til å si hva de mener om læring og trivsel på skolen.

Undersøkelsen gjennomføres i løpet av uke 50.

 

 


I disse dager sender vi ut brev til foreldre/foresatte med invitasjon til å svare på Foreldreundersøkelsen.

Skolen og FAU har et mål om at alle svarer på undersøkelsen. Det er viktig for å få innspill til videre arbeid og fokus.

NB! Klassen med høyest svarprosent fra foreldre/foresatte vil få gratis pizza en dag på skolen. Hver fredag i november vil vi publisere topp 3 på hjemmesiden.

Les mer om undersøkelsen under:


Etter flere dagers grundige undersøkelser av chromebooken som begynte å brenne sist uke, har leverandøren nå funnet årsaken til branntilløpet.

Undersøkelsene viser skade i batteriet som skyldes ytre påvirkning. Det er ikke påvist noen fabrikkfeil.Vi vil gjerne invitere foreldre på 10.trinn til informasjon om innsøking til vgs, torsdag 7. november kl.19.00 i aulaen på LUS.


Hold av onsdag 13.november! De videregående skolene i området inviterer til Utdanningsmesse for alle elever og foreldre på 10.trinn. Her får dere informasjon om de ulike utdanningsprogrammene i videregående – presentert av Gand vgs, Sandnes vgs, Vågen vgs, Øksnevad vgs og Jåttå vgs.


Hei alle

Som jeg nevnte til dere på foreldremøtene i høst står nye Bogafjell ungdomsskole klar til å ta i mot elever fra høsten 2020.

Bogafjell og Buggeland skolekretser får da en ny ungdomsskole som sin nærskole. Det er nå avklart at Bogafjell ungdomsskole høsten 2020 starter opp med elever på bare 8. og 9.trinn. For elevene (tilhørende Bogafjell og Buggeland skolekretser) som i dag går på Lundehaugen ungdomsskole vil neste skoleår bli slik:  (klikk les mer)


– nytt betalingssystem, priser og meny gjelder fra uke 42


Det vil bli tilbud til leksehjelp tre dager i uken. Dette gjelder fra fra uke 44.

 


I uke 42-43 skal Lundehaugen ungdomsskole gjennomføre innsamlingsaksjonen «Hei Verden».

9.trinn skal denne uken dissekere et kuøye.

Visste du at Lundehaugen ungdomsskole gikk helt til topps i landsfinalen i MatteMaraton 2018?

I år vil vi ha med alle dere som skal begynne hos oss til høsten på MatteMaraton 2019. På Lundehaugen setter vi stor pris på engasjement, og derfor vil vi gjerne premiere den/de av dere som løser flest oppgaver under årets MatteMaraton. (Det er også mulig å vinne flotte premier fra arrangørene av MatteMaraton, blant annet iPad og Google Home Mini).

 

Hva er MatteMaraton?

MatteMaraton går ut på at du skal fullføre ett (eller flere) maraton bestående av 422 matteoppgaver på ditt nivå i kikora. På hvert trinn er det fem ulike løyper å velge mellom med ulik vanskelighetsgrad. 1. mai slippes oppgavene i Kikora. Alt du gjør registreres og rapporteres automatisk (det blir registrert automatisk både hos din nåværende skole og hos oss). I tillegg skal du i løpet av mai tilbakelegge totalt 42,2 km ved å løpe, sykle, gå, bruke rullestol, rulleskøyter eller hoppestokk dersom du måtte foretrekke det. Dette skal registreres i appen MatteMaraton Distanse.

 

Hvordan deltar jeg?

1. Trykk deg inn på denne lenken og logg på via feide 

2. Last ned appen MatteMaraton Distanse i App Store eller Google Play

3. Fra og med 1. mai til og med 31. mai er det om og gjøre å løse så mange oppgaver som mulig (viktig at du trykker deg inn på MatteMaraton 2019 når du er inne i kikora), og bevege seg over så lang distanse som mulig (husk å registrere i appen). Dersom du fullfører alle oppgaveløypene på eget trinn, kan du gå løs på 8. trinn sine løyper også :)

 

Les mer om MatteMaraton 2019 her