Meny
Velg seksjon Samarbeidsutvalget
Klasse 8
Klasse 9
Klasse 10
Sam Eydesgate 236 3660 Rjukan
Telefon: 35082710 Send oss e-post
Redaktør: Arne Persson
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma

Elevene på 7. - 9. trinn må gjøre valg for neste skoleår. Fristen er satt til i løpet av mandag 12. juni. Elevene søker via IST Elevpålogging. Lenke ligger til høyre, litt nede på hjemmesiden vår. Elevene må sette opp tre valgfag de ønsker i prioritert rekkefølge. Valgfag velges for ett år av gangen.

7. trinn skal også velge ett tilvalgsfag - enten tysk eller Arbeidslivsfag. Tilvalgsfaget har de alle tre årene på ungdomsskolen.

På udir.no kan dere lese mer om hvert enkelt fag.


For første gang siden våren 2019, gjøres det nå klart for å gjennomføre skriftlig og muntlig eksamen for 10. klasse. Her er datoene som er verdt å merke seg.

God stemning i skolegården i dag. Med dette knallværet og solfesten rett rundt hjørnet, byttet vi ut dagens frukt med solboller. 

Fra og med uke 9 starter arbeidene med å legge nye vann- og kloakkrør opp igjen. Nå er det Sam Eydesgate som står for tur. Sam Eydesgate fra skolen og opp til krysset ved Jernbanegata vil stort sett være stengt fram til mai. Elevene må derfor benytte seg av Tveito Allé til og fra skolen. Skolebussen kommer til å benytte seg av Tinngata i perioden.

Det er viktig at elevene er oppmerksomme når de beveger seg fra og til skolen!

Se også kommunens hjemmeside for utfyllende informasjon.