Meny
Velg seksjon Framside
Aubø 4170 Sjernarøy
Telefon: 51712040 Faks: 51712049 Send e-post til oss
Redaktør: Stein Særvoll
Vervarsling frå yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt
Telefonennettet på skulen er ute av drift. Me jobber med saken og håper det vil være tilbake i løpet av kort tid. I mellomtida har alle foreldre mobilnummer til ped-leiarar og lærarar på skulen og i barnehagen. De når oss på desse.

Frå og med 2. januar startar Irena Jørstad som lærar på mellomtrinnet hos oss! Me gler oss til å ta i mot ho i ei 60% stilling. 

Ho skal undervise 5. og 6. trinn saman med Agata Klawikowska og Alice Hetland. 

 


Alice Helgøy Hetland er konstituert som rektor ved Sjernarøy oppvekstsenter. Avtalen hennar går i utgangspunktet fram til 30. juni 2019. Ein tilsettingskontroll knytta til overgangen til Nye Stavanger kommune, gjer at det ikkje kan lysast ut og tilsettast fast i stillinga som rektor før 30.06.19. Rektorstillinga vil bli lyst ut så snart som råd er.

Det vert i skrivande stund jobba med å finna ein erstattar som kan gå inn i lærarstillinga som Alice har hatt dette skuleåret.


Stein Særvoll sluttar som rektor på Sjernarøy oppvekstsenter frå og med 12. desember. Han går over i ei anna stilling i Finnøy kommune, men ikkje på Sjernarøy oppvekstsenter. Stein kjem til å ha dei undervisningstimane han har hatt denne hausten, fram til nyttår.

Rektorstillinga på Sjernarøy vil bli lyst ut så snart som råd er. No i første omgang er det Alice Helgøy Hetland som er øvste leiar på oppvekstsenteret.