Meny
Velg seksjon Framside
Sjernarøyvegen 898 4170 Sjernarøy
Telefon: 51712040 Send e-post til oss
Redaktør: Alice Hetland
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma

Flere skoler får henvendelser fra foreldre som ønsker å avholde et førjulsarrangement for elevene.

I dagens situasjon er det imidlertid en rekke smittevernhensyn som må tas hensyn til for å unngå nye smitteutbrudd. Som dere vet, har mange Stavangerskoler den siste tiden opplevd smitteutbrudd med påfølgende karantene for elever og ansatte.  

For å redusere risikoen for nye smitteutbrudd blant elever, fraråder derfor skolesjefen førjulsarrangementer i regi av foreldre. 

Tilsette i skulen ved Sjernarøy oppvekstsenter vil arrangere ein førjulsfest for elevane etter skuleslutt tysdag 15. desember. Men på grunn av smittesituasjonen vil me ikkje invitere foreldra til dette arrangementet. 


I år blei solidaritetsaksjonen litt annerledes enn vi forestilte oss. Vi kunne ikkje arrangere bygdekveld slik vi pleier, og måtte derfor samle inn penger på annet vis. 

Både Rødne og Grieg Seafood Stjernelaks har donert penger til organisasjonen som vi har fokus på i år; "Med hjerte for India". Til gjengjeld har vi rydda i strendene rundt Aubø. Me har hatt mykje fokus, på alle trinn, om bærekraftig utvikling i haust. Og mer er alle einige: plast høyrer ikkje heime i havet!


I dag har 5.-6. trinn brukt heile dagen ute! Dei har hatt natursti med dei aller fleste fag! 

Det skal ikkje mykje snø til for å glede elevane og barnehagebarna på Sjernarøy!