Meny
Velg seksjon Forside
Klasse 1
Klasse 2
Klasse 3
Klasse 4
Klasse 5
Klasse 6
Klasse 7
Besøksadresse Sundeveien 10 4049 Hafrsfjord Telefon: 51 91 44 00 Send oss e-post
Postadresse Postboks 8069 Forus 4068 Stavanger
Redaktør: Astrid Hodneland
Logg inn på hjemmesiden
Logg inn på hjemmesiden
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Foreldrepålogging
Foreldrepålogging

Regjeringen har laget en egen nettside med informasjon til foreldre om barn og koronavirus. På nettsiden finner du "alt" du trenger å vite som foreldre til elever i barneskolen.


Høstsemesteret har, ikke uventet, startet opp med høyt fravær blant våre ansette. Dette skyldes i all hovedsak at man må holde seg hjemme selv ved milde luftveissymptomer, la seg teste for korona og være i karantene til resultatet foreligger. Når det tar noen dager å vente på et negativt testresultat, sier det seg selv at fraværet kan mangedobles. I tillegg må ansatte også være hjemme med egne syke barn av samme grunn. Denne situasjonen gir oss en stor utfordring med hensyn til å holde den vanlige skoledagen i gang, smitteverntiltak på gult lys krever allerede ekstra ressurser. Vi liker det ikke, og vi gjør det vi kan for å unngå-, men vi ser at vi enkelte dager kan komme i den situasjonen at vi må permittere klasser når vi ikke har personale nok til å ivareta nødvendig og forsvarlig tilsyn. Kommer vi i denne situasjonen, vil vi skjerme de yngste elevene (1 - 4) og videre sørge for at evt. permittering fordeles mellom klassene på mellomtrinnet. Vi ser på totalbildet for mellomtrinnet, både med tanke på "sårbarhet", enkeltelever og andre forhold som kan spille inn. Sender vi en klasse hjem, vil foresatte i klassen bli varslet på sms.

Syke og snuete barn som sendes på skolen, smitter også personalet! Hold syke barn hjemme, dette kan også bidra til at vi kan holde undervisning i gang denne høsten.

Sammen bidrar vi til at skoledagene skal bli så "vanlige" som mulig for elevene våre!


Smittevernkontoret i Stavanger kommune har oppdatert råd om sykdom i barnehager og skoler/SFO. Rådene er oppdatert 9. september og gjelder både ansatte og barn.

Alle med nyoppståtte symptomer på luftveisinfeksjon skal holde seg hjemme.
Informasjon til foreldre og foresatte om læringsplattformen.

Slik ser dagene ut for skole og SFO i uke 22

Vi har mange nyoverhalte instrumenter - vi treng berre musikantar til å spele på dei:-)

Kanskje DU eller ditt barn er ein av dei?