Meny
Velg seksjon Forside
Småtrinnet
Mellomtrinnet
Ungdomstrinn
Storbakken 8220 Røsvik
Telefon: 75 68 52 10 Faks: - Send oss e-post
Redaktør: Trude Cecilie Gleinsvåg
Det er 1 dokumenter i arkivet.
Calendar
Title and navigation
Title and navigation
<<<januar 2018><<
januar 2018
mtotfls
25262728293031
01020304050607
08091011121314
15161718192021
22232425262728
29303101020304
10.trinn: Opplysning trekkfag: Skriftlig eksamen
18.05.2016 kl 09:00
00
dager
:
00
timer
:
00
min
:
00
sec
Lykke til!
Gå til Fronter
Google
Google
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt

Velkommen til Røsvik skoles nettside!

Til venstre på skjermen finner du punktet meny.  Klikk her og finn diverse info.

Til høyre på skjermen finner du punktet velg seksjon. Klikk her og finn artikler, bilder og info fra skolehverdagen vår.

Ungdomstrinnet hadde juleverksted i kunst og håndverkstimene siste fredag før jul.

Ønskes alle sammen fra oss ved Røsvik skole.

10.klasse har i høst arbeidet med manus til to filmer som de skal lage i forbindelse med årets Filmfest Salten. De siste to dagene har de brukt tiden til å filme alle opptakene de skal redigere sammen. Tilslutt skal de sende en av filmene til filmfesten.

Årets juleavslutning ble - tradisjonen tro - ei fantastisk flott forestilling foran en fullsatt gymsal.

Småtrinnet gikk i Luciatog onsdag 13.desember i 1.time.

3.-4.klasse deltok i høst på Miljøagentense gåaksjon til skolen som heter Beintøft. De ble fylkesvinnere og vant en pengepremie på 5000 kroner. Pengepremien ble brukt til å kjøpe utstyr fra Forskerfabrikken til småtrinnet.

"Elevbedriften Folla smått, men flott" fra ungdomstrinnet var i Bodø på julemesse torsdag 7.desember i Glasshuset. Der solgte de av sine produkter som de har lagd i løpet av høsten til denne julemessa. De solgte ei bok med smarte tips, hjemmelgade lys, gelelys, kubbelys, såper og ulike julekaker. De solgte godt, og vil selge resten av tingene på årets juleavslutning mandag 18.desember.

Om du vil lese mer om elevbedrift som metode i skolen, kan du gå på denne linken: http://www.elevbedrift.no/


6.trinn har i desember arbeidet med tradisjonell julemat og juletradisjoner. I den forbindelse har de hatt juleverksted sammen med resten av mellomtrinnet på skolekjøkkenet, samt egne timer der de har bakt.

Lørdag var det First Lego League-turnering på heimebane i Sørfoldhallen. Hele 25 lag deltok i konkurransen pluss 5 juniorlag.  Vi deltok med 1.-9.klasse, mens våre 10.klassinger jobbet som crew under arrangementet. 

I dag har det vært stor spenning knyttet til arbeidet med FLL. Vi har hatt generalprøve der alle tre lagene ved Røsvik skole deltok.

"Røsvikingan junior" er småtrinnet ved skolen. De deltar med sine 13 elever på First Lego League junior på Straumen. De har samme tema som de eldre elevene. Årets tema er hydro. De har arbeidet et par timer hver uke med prosjektet siden oppdragsslipp i september.Resultatet kan dere se på den regionale finalen 11.november i Sørfoldhallen.

”Hvordan hjelpe et land i Afrika til å omforme saltvann til ferskvann"?

Nå har Røsvikingan jobbet effektivt med FLL i flere uker og nå nærmer vi oss slutten. Gjennom ulike medier og nyhetsoppslag har vi sett mange triste bilder av barn som lider av tørke fra land som ikke har samme tilgang på vann som oss her i Norge. Dette har vekket stor sympati hos Røsvikingan, og vi tenkte at det måtte være noe vi kunne gjøre for å hjelpe til med denne problematikken.

I år skal FLL-konkurransen være på Straumen. Røsvik skole bestemte at alle elevene skulle bli med. Vi på mellomtrinnet har hatt et eget lag som heter ClassKings.

Tradisjonen tro inviterte Røsvik skole til tv-aksjonskveld torsdag før selve aksjonssøndagen. Også i år ble det et vellykket arrangement med gode, varierte innslag fra scenen, mye folk i salen og flott innsamlingsresultat!

Røsvik skole inviterer til tradisjonell TV-aksjonskveld torsdag 19.oktober kl. 17.30 i skolens gymsal.

Det vil bli underholdning av noen av skolens elever og kulturskolen. Mellomtrinnet har temainnslag.

Salg av kaffe, saft, kaker, vafler og pølser med brød. Det vil også bli lotteri. Kun kontanter!

Alle inntektene går til årets TV-aksjon!

Alle ønskes hjertelig velkommen!


I forbindelse med årets First Lego Leauge- oppdrag har både Røsvikingan, Classkings og Røsvikingan junior vært på besøk på Røsvik vannverk. Der fikk de en nøyaktig gjennomgang av renseanlegget i Røsvik. Det var både interessant og lærerikt. Da elevene kom tilbake på skolen arbeidet alle med temaet. Røsvikingan junior lagde flotte tegninger av vann og vannverket, samt skrev på data om vannrensingen.

3.klasse ved Røsvik skole ble årets fylkesvinnere av Beintøft i Nordland. De vant en pengepremie på 5000 kr.  Også i fjor vant en klasse ved skolen denne konkurransen, men da var de vinnere av en region på 6 fylker og fikk 10 000 kr. Pengepremien skal brukes til å bidra til videre miljøvennlig aktivitet og komme hele klassen til gode.