Meny
Velg seksjon Klasse 4 a
Klasse 1
Klasse 2
Klasse 3
Klasse 4
Klasse 5
Klasse 6
Klasse 7
Klasse 0
Barliveien 5 (Postadresse: Rettedalen 1) 4330 Ålgård
Telefon: 51 61 46 00 Send oss e-post
Redaktør: Kari R Mæland
Det er 1 dokumenter i arkivet.
Skøyteturen til Rauvigå ble en suksess! For en herlig gjeng å ha med på tur :-) Denne gangen har noen av elevene fått si litt om turen.

Ivrige og flinke elever samarbeidet og laget telt av skinn, hyssing og pinner i snøen.

På Bærland skole ser vi et stadig økende antall og bruk av smartklokker. Vi ønsker ikke at denne skal bli brukt som telefon i skole- og SFO-tid. Dersom noen elever må ha med seg en slik type klokke, må denne ligge i sekken mens eleven er på skolen. Vi håper på forståelse og respekt for dette.

Vi tok med oss akebrett og god mat opp til gapahuken sist torsdag. Kjekt å ta lunsjen på bål, og pinnebrød med kanel og sukker var stas. Elevene koste seg sånn med lek i skogen at det nesten ble litt lite tid til aking. De fikk også et oppdrag om å samle pinner, disse skal brukes senere denne uken. Takk for turen!


For å benytte oss av finværet og snøen valgte vi å ta gymtimen ute i dag. Vi gikk opp i hinderløypa bak skolen og akte der. Tror alle storkoste seg i snøen i dag. Noen knall og fall ble det, men dette taklet gjengen fint. De voksne ble skikkelig imponert over hvor tøffe de var! Takk for aketuren!

Torsdag hadde vi en kjekk tur til Gitlaberget i nydelig høstvær. 

De fleste av våre elever har en trygg og god skolevei, men vi har fortsatt noen utfordringer rundt skoleområdet.

Før- og etter skoletid er det fremdeles noe biltrafikk opp og ned Barliveien. Bærland skole har derfor definert en "Hjertesone" - et område som skal være mest mulig bilfritt.

Området som vi har kategorisert som hjertesone er Barliveien.


4a
Klassebilde 2020/2021