Meny
Velg seksjon Klasse 1 a
Klasse 1
Klasse 2
Klasse 3
Klasse 4
Klasse 5
Klasse 6
Klasse 7
SFO
Barliveien 5 (Postadresse: Rettedalen 1) 4330 Ålgård
Telefon: 51 61 46 00 Send oss e-post
Redaktør: Kari R Mæland
I dag gikk vi på tur etter første time. Det regnet fortsatt litt, men i 1. trinn gjelder; Ut på tur, aldri sur. Planen for turen i dag var å spikke pinner og spise pinnebrød. 

Elevene på 1. og 5. trinn har ansvar for å rydde en del av skolegården. Det ble kostet og samlet store mengder med løv. De store hjalp de små og samarbeidet veldig bra. Det å rydde sammen er mye kjekkere enn å rydde alene. 

Denne fredagen var det kald vind, så vi gikk til «Jonnyskogen». Elevene koste seg. Noen lekte familie, andre gikk på bjørnejakt, noen bygget hus til dyr og andre disset i klatretreet. 

I dag gikk turen til skogen på Rossåsen. Det var litt regn i starten , men etterhvert ble det opphold og vi tørket opp. Elevene lekte gruppevis og koste seg i skogen.

Hva skjer med bananskall, glass, plast og papir hvis vi graver det ned i jorda? 

Fredagsturen denne uka gikk til skolens gapahuk. Elevene laget insekter av ting de fant i naturen. Pølsespidding ble det også tid til. 

1.-4. trinn hadde besøk fra Den kulturelle skolesekken (DKS) denne uka. Forestillingen handlet om en mann som ikke klarte å komme seg opp om morgenen og ikke fikk sove om kvelden. 

I dag gikk turen til den øverste lekeplassen på Rossåsen. Alle koste seg og hadde noen å leke med.