Meny
Velg seksjon SFO Cowboy- og Indianeravdelingen
Klasse 1
Klasse 2
Klasse 3
Klasse 4
Klasse 5
Klasse 6
Klasse 7
Klasse 0
Barliveien 5 (Postadresse: Rettedalen 1) 4330 Ålgård
Telefon: 51 61 46 00 Send oss e-post
Redaktør: Kari R Mæland
Kontakt oss på SFO
Mobil 90287870
Schoollink

Vi vil ønske alle sammen en riktig god påskeferie, og samtidig benytte anledningen til å minne dere om viktige ting når vi møtes igjen etter ferien:

 - Elever med nyoppståtte luftveissymptomer og/ eller sykdomsfølelse skal ikke møte på skole eller SFO, selv om symptomene er milde. Testing anbefales. Se Folkehelseinstituttets nettsider.

 - De skal holde seg hjemme til allmenntilstanden er god. Elever kan komme tilbake ved negativ test og om de føler seg friske og feberfrie. Dette gjelder selv ved restsymptomer etter luftveisinfeksjon (noe hoste, snørr, tett nese).

Bærland skole drives, i skrivende stund, fortsatt på gult nivå. Vi er forberedt dersom situasjonen skulle forandre seg, men da er det viktig at retningslinjene over blir fulgt når vi starter opp igjen tirsdag 06.04.

Kos dere og gjør kjekke aktiviteter sammen med familien! Det kan jo være å lage vafler sammen, se video som tips:-)


Følg oss gjerne på Instagram

baerland_sfo

 


Kommunen melder om en feil i utsendingen av SFO-faktura for mars måned. Disse blir derfor kreditert, og nye vil bli sendt ut.

Beklager dette!


Barna har forsket på hvor mye skitt det er i snøen. De har hentet inn snø fra forskjellige steder, smeltet snøen til vann og filtrert vann gjennom et kaffefilter. 


Barna har gjort mye forskjellig både inne og ute, både sammen og hver for seg.

Det er i kommunestyret 14.12.2020 vedtatt at prisene for SFO-tilbud skal justeres opp noe fra januar 2021.

Nye priser blir:

A-tilbud: Kr 1485,-

B-tilbud: Kr 2750,-

C-tilbud: Kr 3080,-


Under blå himmel gjennomførte vi arrangementet med alle barna på SFO.

I høst består AltMuligKlubben av ca.13 barn med Birte som er klubbleder. På første møte hadde vi en idémyldring der alle barna kunne komme med innspill om hva de hadde lyst å gjøre på AMK.