Meny
Velg seksjon Klasse 1 b
Klasse 1
Klasse 2
Klasse 3
Klasse 4
Klasse 5
Klasse 6
Klasse 7
SFO
Barliveien 5 (Postadresse: Rettedalen 1) 4330 Ålgård
Telefon: 51 61 46 00 Send oss e-post
Redaktør: Kari R Mæland
I dag gikk vi på tur etter første time. Det regnet fortsatt litt, men i 1. trinn gjelder; Ut på tur, aldri sur. Planen for turen i dag var å spikke pinner og spise pinnebrød. 

Elevene på 1. og 5. trinn har ansvar for å rydde en del av skolegården. Det ble kostet og samlet store mengder med løv. De store hjalp de små og samarbeidet veldig bra. Det å rydde sammen er mye kjekkere enn å rydde alene. 

Denne fredagen var det kald vind, så vi gikk til «Jonnyskogen». Elevene koste seg. Noen lekte familie, andre gikk på bjørnejakt, noen bygget hus til dyr og andre disset i klatretreet. 

Etter turen på fredager skriver vi i turboka. Noen av elevene forteller mye om det vi har gjort, men andre skriver overskrift av fra tavlen. 

I dag gikk turen til skogen på Rossåsen. Det var litt regn i starten , men etterhvert ble det opphold og vi tørket opp. Elevene lekte gruppevis og koste seg i skogen.

Hva skjer med bananskall, glass, plast og papir hvis vi graver det ned i jorda? 

Fredagsturen denne uka gikk til skolens gapahuk. Elevene laget insekter av ting de fant i naturen. Pølsespidding ble det også tid til. 

I dag har elevene øvd på sjuervenner.