Meny
Velg seksjon Forside
Verdalsvegen 35 4352 KLEPPE
Telefon: 51788400 Faks: 51788401 Send oss e-post
Redaktør: Roar Johannessen
Visma flyt skole
Visma flyt skole
Det er 11 dokumenter i arkivet.
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Vi gjer kvarandre gode
9.trinn inviterar til skuleforestilling.


Hugs å levere inn alle bibliotekbøker de har heime og i hylla på skulen for sommarferien!

Vedlagt følgjer informasjon om natteravn-ordninga.

Fredag 22. juni er siste skuledag før sommarferien.  Då sluttar elevane tidlegare.

Det blir skuleskyss til følgjande tider:

SK2005 Bore/Hodne/Reve: kl. 12.15

SK2004 Voll/Sele/Stangeland: kl. 12.20


Elevane kan bestilla skulemjølk direkte frå Tine på nettsida skolelyst.no. Vi har nå gjort klar for bestilling for skuleåret 2018/19.

Foreldra kan gå inn på http://www.skoleyst.no for å bestilla.  Logg på med mobilnummer og legg inn bestilling.  Ein må søkja opp skule og klassegruppe barnet skal gå på skuleåret 2018/19.  Når ein har bestilt, kan ein sjå dato for første dag eleven får mjølk.

Elevane kan få skulemjølk i tidsrommet 20.08.18 - 14.06.19.  Den siste skuleveka før sommarferien, har vi ikkje mjølk pga. at det ofte er turar og andre aktivitetar på slutten av skuleåret.

 


Vi får ein del søknader om elevpermisjon gjennom skuleåret, på grunn av at familien skal på ferietur  Det er ein stor fordel å få slike søknader så tidleg som mogleg, pga. planlegging av prøvar/oppgåver for elevane.  

I forkant av bestilling av ferietur ber vi om at ein sjekkar årshjulet for trinnet, slik at elevpermisjonen ikkje kolliderar med viktige prøvar.  Ein kan gjerne ta kontakt med kontaktlærar eller trinnleiar for å spørja om det går greitt at eleven får fri det aktuelle tidsrommet ein ønskjer å reisa.  Dette er spesielt viktig for 10. trinnet, men det er også viktig for 9. trinnet, fordi elevane skal ha avgangskarakter i kunst & handverk og mat & helse.

Søknad om elevpermisjon ligg under Meny - Informasjon/skjema - Elevpermisjon.