Meny
Velg seksjon Forside
Verdalsvegen 35 4351 KLEPPE
Telefon: 51788400 Faks: 51788401 Send oss e-post
Redaktør: Roar Johannessen
Visma flyt skole
Visma flyt skole
Showbie
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Vi gjer kvarandre gode
Klepp kulturskule i samarbeid med barne-, ungdoms-, og familiedirektoratet, tilbyr dansekurs i sommar. Aldersgrense 12-18 år.

Det er nå gjort klar for bestilling av skulemjølk for skuleåret 2020/21.


Vi har fått følgjande melding frå Kolumbus:  

Kolumbus har fått flere bekymringsmeldinger fra sjåfører om at elever trenger seg inn på bussene, selv om det er fullt på bussen.  Smittevernreglene overholdes ikke og dersom sjåførene forsøker å påpeke dette, blir de møtt med ukvemsord og manglende forståelse fra elevene.    

 


Vi har fått melding frå Klepp kommune om at Verdalsvegen vil bli stengt for biltrafikk frå krysset ved Dalsvegen og ut til krysset ved Boreringen nederst i Verdalen frå 2. juni og i ca. 4 veker.   For å koma til skulen, må ein derfor svinga inn den øverste rundkøyringa på Boreringen (den som er nærast Kleppe) og svinga til venstre inn på Verdalsvegen, og så køyra nedover til ein kjem til skulen.

VIKTIG BESKJED: SKULESKYSS OM MORGONEN – ORRE – REVE – BORE  

Vi har fått beskjed frå Kolumbus om at skulebuss SK2005 har for liten kapasitet om morgonen.  Bussen må derfor kjøra to turar. Bussen vil først kjøra elevane frå Orre til skulen.

Deretter kjører bussen tilbake og hentar elevane frå Reve, Hodne og Bore. Desse elevane vil derfor måtta venta 15-20 minutt på bussen.    


Vi har fått følgjande beskjed frå Kolumbus:  

Avgangen kl. 14:10 fra Bore ungdomsskule har for liten kapasitet.   Dette løser vi ved at bussen kjører to turer. Første tur kjøres til Reve. Bussen snur og henter øvrige elever, som skal sør for Reve. Dette medfører ca 10 – 15 minutter ekstra ventetid for elevene.   Oppstart fra i ettermiddag, 12. mai.