Meny
Velg seksjon 2. trinn
1. trinn
2. trinn
3. trinn
4. trinn
5. trinn
6. trinn
7. trinn
Buggelandskogen 5 4324 Sandnes
Telefon: 51336510 / 51 33 65 12 Send oss e-post
Redaktør: Elin Synnøve Andersen
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Gå til Its Learning

Siste skoledag slutter alle elever 12.30. (SFO begynner 12.30 denne fredagen.)

Vi takker for godt samarbeid dette skoleåret

og ønsker alle elever og foresatte en riktig GOD SOMMERFERIE!


Ukeplanen for uke 8 og 9 er delt i to planer på nettet. En for 2A og en for 2B dette er på grunn av at de to klassene har ulike leselekser. Resten av planene er helt like. Vi prøver denne gangen noe nytt, for å spare papir og med det miljø, får elevene denne gangen ikke den nye ukeplanen i papirform. Den er tilgjengelig her på nettsiden til 2. trinn under fanen Lenker og under fanen Strøm på Chromebook, inne i Classroom. For å enkelt kunne finne ukeplanen kan en klikke på emneknaggen Ukeplan/informasjon til venstre i Classroom. Elevene blir vist hvor de kan finne planen mandag på skolen. Vi håper dette vil fungere! 

I dag har alle på 2. trinn fått utdelt sin GC som de låner av skolen. Vi minner om at den skal være med i sekken hver dag og at det er viktig at den blir ladet med jevne mellomrom, vi har ikke ladere til GC på skolen. Chromebookene er ferdig satt opp, slik at det eneste som skal gjøres hjemme er å logge på med passord og å søke opp trådløst nett. Vi har snakket med elevene i dag om at det er mor og far som bestemmer over chrombooken hjemme.

Chromebooken skal først og fremst være et verktøy til læring. Alle er administrert av sandnesskolen. Vi har lagt til noen bokmerker der elevene kan komme rett inn for å jobbe i ulike fag.

Kos dere med chromebooken! Si i fra dersom det er tekniske problemer. :) 


I dag har vi delt ut informasjonsbrev om Chromebook. Skjemaet skal signeres av foresatte og elev og returnes til skolen så snart som mulig. Har dere spørsmål send gjerne en e-post. 

I løpet av januar skal alle elevene fra 2. trinn og til 7. trinn få utdelt hver sin Chromebook.