Meny
Velg seksjon Forside
Besøksadresse Folkvangveien 50 4034 Stavanger Telefon: 51 91 28 60 (sentralbord) Send oss e-post
Postadresse Postboks 8069, Forus 4068 Stavanger Telefon: SFO 51507013 / 91815984
Calendar
Title and navigation
Title and navigation
<<<desember 2023><<
desember 2023
mtotfls
27282930010203
04050607080910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
01020304050607
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Godeset skole er en barneskole i Hinna kommunedel, Stavanger kommune. Vi har i underkant av 300 elever og ca 50 ansatte. I venstremenyen finner dere blant annet informasjon om skolens ansatte, kontaktinformasjon til avdelingene i SFO, FAU og Samarbeidsutvalget. I høyremenyen finner dere informasjon og planer knyttet til trinnene. Oppfordrer alle foreldre til å abonnere på nyheter fra hjemmesiden. 
Godeset markerer dagen med stand på skolebiblioteket torsdag 5. oktober.

Vi ser at en del foresatte benytter ansattparkeringen til å slippe av eller hente barna fra skole og/eller SFO. Dette skaper unødvendige trafikkfarlige situasjoner for våre elever.

Vi ber alle som må levere eller hente barna sine med bil, om å benytte kortidsparkeringen nedenfor skolen.

 


Det er tid for høstens foreldremøter ved Godeset skole. 

1.trinn - 30.august

2. trinn - 20.september klokken 19.00

3.trinn - 20.september klokken 19.00

4.trinn - 14.september klokken 19.00

5.trinn - 14.september klokken 19.00

6.trinn - 12. september klokken 19.00

7. trinn - 12.september klokken 19.00

 

Se invitasjon fra lærerne om oppmøtested og agenda.


Minner dere på å bruke Vigilo som kommunikasjonsplattform mellom foresatte og skolen. 

Benytt Vigilo til å sende meldinger til skolen, melde fravær og motta viktig informasjon. 

 


Nå nærmer det seg skolestart for elevene på Godeset skole.

Vi gleder oss til å ta i mot nye 1.trinnselever, nye tilflyttede elever og elever som vi kjenner fra før!

Det er skolestart for alle torsdag 17.august.

Elevene på 1. trinn møtes klokken 9.00 i skolegården på bygg B sammen med sine foresatte. Der blir det en felles velkomst for rød og blå gruppe, før elevene går inn i klasserommene med sine lærere.

For elevene på 1. trinn er skoledagen slutt 12.15. De barna som ikke skal på SFO, må hentes da.

Elevene på 2.-7.trinn starter klokken 8.30 på hovedbygget. Elevene stiller opp i skolegården utenfor klasserommene sine. Der blir de hentet av voksne.

For elevene på 2.-7. trinn er skoledagen slutt 13.30. SFO er åpen som vanlig for de elevene som benytter dette tilbudet.

 

Vel møtt til nytt skoleår!


Kontaktlærere for skoleåret 2023-2024, med forbehold om endringer:

1.trinn: Henriette Monan Husebø og Elisabeth Naley
2.trinn: Merete Sunde og Kjersti Harbo
3.trinn: Torhild Pedersen, Therese Berge Johnsen og Vibeke Klovning
4.trinn: Silje Broch Gilström, Silje N. E. Hansen og Celina E. Bøe Bjørnsen
5.trinn: Lars Torjus Øye og Maren Hauge
6.trinn: Grethe Elisabeth Pedersen og Vibeke Karlsen
7.trinn: Susanne Eltervåg, Eskild Ronæss Melleby og Fredrik TangenSom et resultat av en politisk bestilling forrige skoleår, har alle Stavangerskolene diskutert og vurdert egen leksepraksis. Vi ble bedt om å bestemme om vi ønsket å bli en leksefri eller lekseredusert skole.
Etter drøftinger med både personalet, elevene og FAU skal Godeset skole være en lekseredusert skole. Fra og med i høst skal derfor elevene kun få leselekser- og/ eller lekser knyttet til grunnleggende ferdigheter.

Oppfordrer alle foreldre til å abonnere på vår hjemmeside, det er gratis. I høyremenyen finner du "Abonnere på nyheter". Hak av for de sidene du vil abonnere på.

Najonale prøver vil bli gjennomført i uke 38 og 39

Datoer for nasjonale prøver 5. trinn:

-mandag 18.09: 1.time - engelsk

-fredag 22.09: 1.time - regning

-mandag 25.09: 1.time - lesing

 

 

 


Fysisk aktivitet for elevene på 5.-7. trinn har oppstart uke 35.

Fysisk aktivitet er obligatorisk for elevene.

Tirsdag 7. trinn 8.00-8.15

Onsdag 5.trinn 8.00-8.15

Torsdag 6.trinn 8.00-8.15

 

 

 


Denne uka er det "Skolemiljøuke" på Godeset. Tema for uka er "Vennskap og samhold". På de ulike trinn og i klasser er det planlagt turer i nærmiljøet, ulike samarbeidsoppgaver og leker, det blir produksjon av dørskilt til klasserommene og felles sangsamling i gymsalen.

En god skolestart er viktig for alle, og vi håper at skolemiljøuka forsterker samholdet på de ulike trinn og åpner dører for nye vennskap og relasjoner.


På Godeset skole vil det ikke lenger bli gitt tilbud om leksehjelp til alle elever, som det har vært gjort tildligere. Fra og med høsten 2023 det vil være et behovsprøvd tilbud til de elevene som trenger det mest.

Aktuelle elever vil få egen invitasjon.


Ved problemer med Vigilo, se lenke

hjelpesenter


Publikumssvømmingen i bassengene i kommunedelshallene åpner igjen 5. september – og dermed også gratistilbudet for elever på 1.-7. trinn.
Gratistilbudet gjelder i disse hallene: Hetlandshallen, Hundvåg svømmehall, Kvernevik svømmehall, Tastahallen, Rennesøyhallen og Finnøy svømmebasseng.
Tilbudet gjelder i hallenes åpningstider. Åpningstidene finnes på Stavanger kommunes nettsider.
Gratis svømming gjelder ikke i Stavanger svømmehall og i Gamlingen.

Elever under ti år skal alltid være sammen med en voksen svømmedyktig i svømmehallen. Det samme gjelder tiåringer og eldre barn som ikke kan svømme.
De andre reglene for å bruke svømmehallene gjelder også. For eksempel må alle bruke badehette i bassenget, alle skal vaske seg godt uten klær med såpe i dusjen før de bader, og alle skal opp av bassengene en halvtime før hallen stenger.

I år vil elevene få utdelt et ferdig produsert inngangskort. Kortene er ikke klare enda, så enn så lenge kan elevene benytte fjorårets kort som inngangsbevis.
Betjeningen i hallene vil være fleksible og slippe inn elever som kommer for å svømme fram til de nye kortene er klare.

Fra og med 15. juni ble det innført nye regler for bruk av små elektriske kjøretøy, blant annet en nedre aldersgrense på 12 år. Utleieselskapene kan kan en høyere aldersgrense.

For barn under 15 år er det påbudt med hjelm. 

Flere regler kan leses her: Trafikkregler for små elektriske kjøretøy

Politiet varsler rutinekontroller og strenge straffer for brudd på regelene. Les mer om saken her: nrk.no

 


Informasjonshefte for Godeset skole skoleåret 2022-2023 er nå lagt ut. Du finner det i høyremargen på forsiden under fanen "Hjem- og skolesamarbeid"

Å være forelder byr på mange gleder, men mange er også usikre og ønsker en enklere tilgang til fagfolk for støtte og hjelp. Stavanger kommune har nå lansert spørsmål- og svartjenesten foreldrespør.no.

I foreldrerollen kan det for de fleste oppstå situasjoner man er usikre på hvordan man skal håndtere. I en digital hverdag der det vrimler av mer eller mindre kvalitetsikret hjelpe- og støttetilbud og hundretusener av nettartikler kan det være nyttig med flere profesjonelle offentlige løsninger. Det er bakgrunnen for at den nye tjenesten Foreldrespør.no nå ser dagens lys. Mer informasjon om tjenesten finner dere her: Stavanger kommune - foreldre spør - fagfolk svarer

Lenke til tjenesten: Foreldre spør


Vi minner om at verken mobiltelefoner eller smartklokker skal være fremme i skoletiden. Dersom elever har med seg slikt utstyr skal det ligge avslått i sekken.

Barnehage, ressurssenteret for styrket barnehagetilbud, skole og PPT bruker et digitalt arkivsystem.

Hva betyr det?

Det betyr at all ny dokumentasjon om barn i barnehagen og elever i skolen blir produsert og lagret elektronisk i et nytt system som heter Public oppvekst. Informasjonen lagres i digitale barnemapper og elevmapper. Kommunikasjonen med foreldre vil gå via digital post. 

Hvorfor går kommunen over til digitalt arkiv?

Fordi det er sikrere og mer effektivt. Et felles digitalt system for registrering, produksjon og oppbevaring av dokumentasjon om barnehagebarn/elever vil føre til bedre samhandling internt i kommunen. Det er mer effektivt også fordi det blir lettere for ansatte å finne informasjon og dokumentasjon, samt at det sikrer like rutiner.

Hvor sikkert er det nye systemet?

Sikkerhet og personvern er ivaretatt fordi Public oppvekst er lagt på sikker sone i Stavanger kommune. Det er derfor sikrere enn å oppbevare dokumenter i fysiske arkivskap. Det er dobbel pålogging for at systemet skal være så sikkert som mulig.

Hva er det som blir arkivert?

Alt som er arkivverdig og som må dokumenteres. For eksempel vedtak om barnehageplass, søknader og svar på permisjoner i skole, referat fra samarbeidsmøter mellom foreldre og skole, vedtak om spesialpedagogisk hjelp /spesialundervisning og resultater fra kartlegginger. Det er kun informasjon om barnet/eleven som lagres i mappene.

Hvem har tilgang?

I barnehage har styrer og pedagogisk leder tilgang til mappen. I skole har elevens kontaktlærer og faglærer tilgang. Rektor og avdelingsledere har også tilgang til alle elevmapper på skolen. Mappen følger barnet så lenge han eller hun går i barnehagen. Når barnet begynner i skolen opprettes en ny mappe. Så lenge barnet er under 18 år har foreldrene rett til innsyn i mappen.

Hva skal jeg som forelder gjøre i forbindelse med at kommunen går over til Public oppvekst?

Hvis du ikke har en digital postkasse er det lurt å opprette en nå. Kommunikasjon vedrørende arkivposter fra barnehagen eller skolen vil gå via digital postkasse. Ukeplaner og månedsplaner leveres som før men all kommunikasjon om enkeltbarnet vil gå digitalt. Foreldre som ikke har opprettet digital postkasse (f.eks. digipost, e-boks) vil få informasjonen i vanlig brev etter 48 timer. Ingen informasjon med personopplysninger vil blir sendt via epost.