Meny
Velg seksjon Forside
Besøksadresse Folkvangveien 50 4034 Stavanger Telefon: 51 91 28 60 (sentralbord) Send oss e-post
Postadresse Postboks 8069, Forus 4068 Stavanger Telefon: SFO 51507013 / 91815984
Rektor: Henning Furu Verstegen
Calendar
Title and navigation
Title and navigation
<<<januar 2019><<
januar 2019
mtotfls
31010203040506
07080910111213
14151617181920
21222324252627
28293031010203
04050607080910
IKT-plan
IKT-plan
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Godeset skole er en barneskole i Hinna bydel, Stavanger kommune. Vi har ca 350 elever og 45 ansatte. I venstremenyen finner dere blant annet informasjon om skolens ansatte, kontaktinformasjon til avdelingene i SFO, FAU og skolens driftsstyre. I høyremenyen finner dere informasjon og planer knyttet til trinnene. Oppfordrer alle foreldre til å abonnere på nyheter fra hjemmesiden. 

For noen elever kan det forenkle hverdagen dersom de har en ekstra lader til Chromebook. Det er mulig å få kjøpt en ekstra lader eller ny oppbevaringsveske gjennom skolen.

Et eventuelt behov meldes via elevens kontaktlærer.

Prisen for strømadapter er ulik for modell, så vi differensierer mellom 2.-4. trinn og 5.-7. trinn. Oppbevaringsveska koster det samme.

Priser:

Oppbevaringsveske          77,-

Strømadapter R11          228,-     (5. – 7. trinn)

Strømadapter Spin 11     277,-     (2. – 4. trinn)

Prisene er med forbehold om endringer.


Politiet i sør-vest politidistrikt har sendt ut et brev til alle skoler i Rogaland. Se vedlagt informasjon om forbud og regler angående små kjøretøy og sykler m.m.

Denne uka har hele skolen hatt fokus på solidaritet og Zambia

Etter høstferien kan alle glede seg til nye leker som kan benyttes i friminutt og til fysisk aktivitet i skoletiden. Takk til FAU som gjorde det mulig å kjøpe inn mye nytt til hver klasse.

Another English day at Godeset.

Torsdag 20. september var 32 nye trivselsledere fra Godeset skole på kurs i Gautesetehallen for å lære nye leker og for å få tips og råd om hvordan man bør være som trivselsleder.

Er du raus mot deg selv? Er du raus mot andre? Raushet er kanskje et litt gammeldags og uvanlig ord for barn å bruke. I denne uka prøver vi å bli bedre kjent med ordet og hvilken betydning det kan ha for psykisk helse. Verdensdagen for psykisk helse, 10. oktober, har RAUSHET som årets tema. På Godeset skole markeres denne dagen denne uka, spesielt for 5.,6. og 7. klasse, i form av en "psykisk helse - uke".


Vi går nå inn i en tid med mørke morgener, regn og dårlig sikt. Dessverre har vi fått flere meldinger om farlige trafikksituasjoner den siste tiden i forbindelse med henting og levering av barn på skole og SFO.

Ingen barn skal bli kjørt inn eller hentet på parkeringsplassen! Av- og påstigning er tryggest for alle på korttidsparkeringen nedenfor skolen. Skal en følge eleven inn på SFO/skolen, er det lov å stå parkert med bilen i 15 minutter på korttidsparkeringen. 

 Vi minner på at det er viktig at elevene bruker refleks for å bli sett!  

Takk for at du tar hensyn!


På Godeset skole går det for tiden elever som er mer sårbare for infeksjoner og smitte enn andre barn. I felleskap kan alle være med å gjøre sitt for å redusere smitterisiko. Dette vil komme både barn og voksne til gode. Vårt viktigste tiltaket for å unngå smitte er å ha en god håndhygiene. Vedlagt ligger en plakat som kan være en god påminner.

Det er også nødvendig å holde barn borte fra skolen når de er syke. Dette vil  ivareta  barnet på en god måte samtidig som det beskytter andre mot smitte. Nedenfor kan du lese om helsemyndighetenes  anbefalinger i forhold til hvor lenge det anbefales å holde barnet vekke fra skolen ved sykdom.


Her er elevrådets flotte representanter for skoleåret 2018/2019.

Bestilling av skolemelk gjøres via Tine meierier. Dere kan velge mellom lettmelk, ekstra lettmelk eller laktosefri lettmelk. Når du har foretatt bestillingen får du opp første dag ditt / deres barn får melk på skolen.

Trykk her for bestilling


Nå er vi endelig klar med fordelingen av kontaktlærere og faglærere for skoleåret 2018/2019. Vi ber om forståelse for at det kan komme endringer, men vi håper at det blir slik som vi har satt opp her.

Slik er kontaktlærere og faglærere fordelt på trinnene for skoleåret 2018/2019:

Lærere som står med uthevet skrift er kontaktlærere.

1.trinn: Synnøve Larsen, Elisabeth G. Knutsen, Kjersti Harbo

2.trinn: Johanna H. Nes, Torunn Muri, Torhild Pedersen og Nina Bakkevig

3.trinn: Elisabeth E. Naley, Mariann M. Huseby og Stine T. Nærland

4.trinn: Anette Liljedal, Merete Sunde, Hilde B. Lerstøl, Stine T. Nærland, May-Elin Hegland og Eirik Abrahamsen

5.trinn: Frida Langø, Lars T. Øye, Kenneth M. Haugland og Stine T. Nærland

6.trinn: Vibeke Karlsen, Maren Hauge, Kenneth M. Haugland, May-Elin Hegland og Stine T. Nærland

7.trinn: Silje N. Eikevoll Hansen, Marie V. Hedberg, Eirik Abrahamsen, Kenneth M. Haugland, Stine T. Nærland og Janne H. Taklo

Torill Tynning er faglærer i musikk på 2.-7.trinn

 


Under siden "Digitale ferdigheter" i øvre høyremeny vil vi samle informasjon knyttet til blant annet bruk av Google i undervisningen, chromebook, sikkerhet og annet som vi ønsker å formidle ut til dere. Legger også ut et skjema på denne siden som dere kan bruke til å melde inn saker som du/dere tenker har allmenn interesse (for mange foreldre) og som vi bør legge ut på hjemmesiden.

Kommunalstyret for oppvekst har enstemmig vedtatt at romkapasiteten på Godeset skole er for liten og at tiltak i forkant av skolestart august 2018 må vurderes.

Her kan dere lese selve vedtaket: 1. Kommunalstyret for oppvekst vurderer arbeidsmiljøet på Godeset skole som ikke tilfredsstillende. Saken sendes over til KMU, men vurdering av tiltak i forkant av skolestart august 2018 – eksempelvis bruk av moduler, mulig bruk av bygg som tidligere har vært benyttet til barnehage og eventuelle andre løsninger som kan sikre et forsvarlig læringsmiljø for elevene og gode arbeidsforhold for de ansatte 2. For å sikre plass til antall forventede elever kommende år, herunder å sikre tilstrekkelig kapasitet for spesialrom/grupperom/1-til-1 rom til blant annet språktiltak og spesialundervisning, ber kommunalstyret for oppvekst om en snarlig sak til kommunalstyret for miljø og utbygging om lokaliseringsutfordringer ved Godeset skole. Saken skal omhandle hvordan ekstra moduler kan komme raskest mulig på plass på det området som allerede i dag står ferdig og klargjort for disse. 

Formannskapet stadfestet KO sitt vedtak, og sender nå saken videre til bl.a  Stavanger eiendom for utredning og konkludering av alternativ. Saken sendes deretter tilbake til Kommunalstyret for Miljø og Utbyggging for vedtak, og videre til Formannskapet for stadsfestelse, og bevilgning.  Vi får saken opp i KMU - AU 03.04., og i ordinært KMU 10.04.  Behandling i Formannskapet kan da tidligst bli 12.04. 

Stavanger eiendom har hatt ledelsen på skolen samt leder for driftsstyret, Jan Svege, med på befaring i Soria Moria barnehage som legger ned driften 15.8.2018 for å vurdere om bygget er egnet til undervisningsformål. Soria Moria vil med noe ombygging være egnet slik vi ser det. Frem til endelig vedtak i Formannskapet 12.4 vet vi ikke med sikkerhet hvilket alternativ som blir vedtatt. 

 

 

 

 


Kommunalstyret for oppvekst vedtok på møte 13.12.2017 at alle skoler fra og med skolestart høsten 2018 skal ha skolestart på samme dato, og at siste skoledag i juni er felles for alle skoler.

Videre vedtok kommunalstyret at tre planleggingsdager gjøres felles for alle skoler/sfo-er og kommunale barnehager.

Skolestart i august for alle skoler er 16.8.18 og siste skoledag før sommerferien er 21.6.19.

Felles planleggingsdager for alle skoler/sfo-er og kommunale barnehager er 15.8.18, 16.11.18 og 2.1.19. Driftsstyrene ved den enkelte skole skal i tillegg legge tre planleggingsdager for skolen og to for sfo. For Godeset skole vil dette bli behandler på neste driftsstyremøte 1.2.18.


Foreldre som kjører og/eller henter elever på skolen eller sfo skal bruke korttidsparkeringen på nedsiden av skolen. Det skapes trafikkfarlige situasjoner når dere kjører opp til parkeringsplassen for ansatte og snur/rygger ut i veien. Korttidsparkeringen på nedsiden kan dere bruke i 15 min.


Oppfordrer alle foreldre til å abonnere på vår hjemmeside. I høyremenyen finner du "Abonnér på nyheter". Hak av for de sidene du vil abonnere på.