Meny
Velg seksjon Forside
Besøksadresse Folkvangveien 50 4034 Stavanger Telefon: 51 91 28 60 (sentralbord) Send oss e-post
Postadresse Postboks 8069, Forus 4068 Stavanger Telefon: SFO 51507013 / 91815984
Rektor: Henning Furu Verstegen
Calendar
Title and navigation
Title and navigation
<<<august 2019><<
august 2019
mtotfls
29303101020304
05060708091011
12131415161718
19202122232425
26272829303101
02030405060708
IKT-plan
IKT-plan
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Godeset skole er en barneskole i Hinna bydel, Stavanger kommune. Vi har ca 350 elever og 45 ansatte. I venstremenyen finner dere blant annet informasjon om skolens ansatte, kontaktinformasjon til avdelingene i SFO, FAU og skolens driftsstyre. I høyremenyen finner dere informasjon og planer knyttet til trinnene. Oppfordrer alle foreldre til å abonnere på nyheter fra hjemmesiden. 
Så er vi endelig igang igjen med nytt skoleår. Forventningsfulle elever, og særlig de som i dag begynte i 1.klasse. I år har vi 42 nye 1.klassinger og etter en velkomstsamling ute i det fine været fikk de oppleve sin første skikkelige skoledag. 2.trinn fikk opptre med å synge "Første dag i 1.klasse" og 5.trinn, som er faddere, sto i flott flaggborg. Vi ønsker alle våre elever velkommen til et nytt skoleår som vil gi nye vennskap, gode opplevelser og mye nyttig læring. 

Torsdag 15.august starter skoleåret 2019/2020 opp. Vi gleder oss til å se dere igjen.

Oppmøte 2.-7.trinn kl 8.30 (NB! 2.trinn møter i bygg B)

Elever 1.trinn møter sammen med sine foreldre kl 10.00

(Hvis været er OK møter 1.trinn ute i trappene i skolegården, men hvis det regner møtes vi i gymsalen)

 


Foreldre som kjører og/eller henter elever på skolen eller sfo skal bruke korttidsparkeringen på nedsiden av skolen. Det skapes trafikkfarlige situasjoner når dere kjører opp til parkeringsplassen for ansatte og snur/rygger ut i veien. Korttidsparkeringen på nedsiden kan dere bruke i 15 min.

På Godeset skole går det for tiden elever som er mer sårbare for infeksjoner og smitte enn andre barn. I felleskap kan alle være med å gjøre sitt for å redusere smitterisiko. Dette vil komme både barn og voksne til gode. Vårt viktigste tiltaket for å unngå smitte er å ha en god håndhygiene. Vedlagt ligger en plakat som kan være en god påminner.

Det er også nødvendig å holde barn borte fra skolen når de er syke. Dette vil  ivareta  barnet på en god måte samtidig som det beskytter andre mot smitte. Nedenfor kan du lese om helsemyndighetenes  anbefalinger i forhold til hvor lenge det anbefales å holde barnet vekke fra skolen ved sykdom.


Vi har en del umerket tøy som ligger igjen fra før sommerferien. Dette vil bli liggende framme på bord i foajéen fram til og med tirsdag 27. august. Deretter vil alt bli levert til Fretex. Oppfordrer dere til å ta turen innom skolen for å se om dere kan finne noe dere savner.

Vi har dessverre ikke anledning til å oppbevare gjenglemt tøy over lengre tid.


Gratis svømming for elever på 1.-5. trinn. Ved skolestart får alle elever på 1.-5. trinn i Stavanger utdelt et svømmefrikort. Kortet gir eleven fri adgang sammen med en voksen til Hetlandshallen, Hundvåghallen, Kvernevikhallen og Tastahallen i hallenes åpningstider skoleåret 2019-2020. Ordningen skal være et tillegg til skolenes svømmeundervisning og skal bidra til at elevene blir trygge i vann og lærer å svømme.

Alle elever på 1.-5. trinn på skolene i Stavanger skal ved skolestart få utdelt et svømmefrikort som gir fri adgang til Hetlandshallen, Hundvåghallen, Kvernevikhallen og Tastahallen skoleåret 2019-2020. Elever under ti år må ha med seg en voksen. Tiltaket ble vedtatt av politikerne før sommeren, og skal bidra til at barn i Stavanger blir gode til å svømme. Dette er et prøveprosjekt som skal evalueres etter ett år.

Mer om ordningen kan du lese herDet har blitt oppdaget lus på SFO. Ber foreldre om å sjekke eget / egne barn og starte nødvendig behandling. Legger ved en lenke fra helsenorge om lusesjekk og behandling

1.august: Planleggingsdag for SFO

2.august: SFO åpner kl 7.30

12.-14.august: Planleggingsdager skole

14.august: Planleggingsdag SFO (SFO er stengt)

15.august: 1.skoledag. 2.-7.trinn møter kl 8.30 og 1.trinn møter kl 10.00 (2.trinn møter både til morgen-sfo og skolestart i bygg B)

2.september: FAU-møte

3.september: Foreldremøter 1.-4.trinn (egen innkalling sendes ut)

4.september: Foreldremøter 5.-7.trinn (egen innkalling sendes ut)

5.september: Driftsstyremøte

 


Dere kan nå bestille skolemelk for neste skoleår. Se vedlagt informasjonsskriv.

Foreldre som har barn på SFO på 2.trinn får hver vår muligheten til å gi sin tilbakemelding på den obligatoriske foreldreundersøkelsen. I år benyttet hele 94% av foreldrene seg av denne muligheten og det er vi selvfølgelig svært godt fornøyd med. Godeset scorer "grønt" på alle indikatorene. Svarprosenten for Stavanger kommune som helhet var på 76%. De ansatte i SFO vil jobbe med resultatene fra undersøkelsen og gjøre sitt ytterste for at vi kan strekke oss til å bli enda bedre, spesielt på de områdene som får svakest score i undersøkelsen. Trykk på "Les mer" for å se scoren for de ulike spørsmålene dere fikk.

Kontaktlærere for skoleåret 2019/2020 vil bli:

1.trinn: Merete Sunde og Kjersti Harbo

2.trinn: Synnøve Larsen og Lars Torjus Øye

3.trinn: Torhild Pedersen, Maren Hauge og Marwa Galal

4.trinn: Elisabeth Naley og Silje Broch Gillström

5.trinn: Anette Liljedal, Helga T. Rønneberg / Silje Nicoline E. Hansen (se informasjon fra rektor som er sendt ut som ranselpost første skoledag) og Ellen Ødegaard Lea 

6.trinn: Frida Langø og Eirik Abrahamsen

7.trinn: Vibeke Karlsen og Susanne Eltervåg

(Med forbehold om endringer)


Se våre flotte elever i årets 17.mai-tog. Ønsker alle en fantastisk fin dag.

For noen elever kan det forenkle hverdagen dersom de har en ekstra lader til Chromebook. Det er mulig å få kjøpt en ekstra lader eller ny oppbevaringsveske gjennom skolen.

Et eventuelt behov meldes via elevens kontaktlærer.

Prisen for strømadapter er ulik for modell, så vi differensierer mellom 2.-4. trinn og 5.-7. trinn. Oppbevaringsveska koster det samme.

Priser:

Oppbevaringsveske          77,-

Strømadapter R11          228,-     (5. – 7. trinn)

Strømadapter Spin 11     277,-     (2. – 4. trinn)

Prisene er med forbehold om endringer.


Bestilling av skolemelk gjøres via Tine meierier. Dere kan velge mellom lettmelk, ekstra lettmelk eller laktosefri lettmelk. Når du har foretatt bestillingen får du opp første dag ditt / deres barn får melk på skolen.

Trykk her for bestilling


Under siden "Digitale ferdigheter" i øvre høyremeny vil vi samle informasjon knyttet til blant annet bruk av Google i undervisningen, chromebook, sikkerhet og annet som vi ønsker å formidle ut til dere. Legger også ut et skjema på denne siden som dere kan bruke til å melde inn saker som du/dere tenker har allmenn interesse (for mange foreldre) og som vi bør legge ut på hjemmesiden.

Kommunalstyret for oppvekst har enstemmig vedtatt at romkapasiteten på Godeset skole er for liten og at tiltak i forkant av skolestart august 2018 må vurderes.

Her kan dere lese selve vedtaket: 1. Kommunalstyret for oppvekst vurderer arbeidsmiljøet på Godeset skole som ikke tilfredsstillende. Saken sendes over til KMU, men vurdering av tiltak i forkant av skolestart august 2018 – eksempelvis bruk av moduler, mulig bruk av bygg som tidligere har vært benyttet til barnehage og eventuelle andre løsninger som kan sikre et forsvarlig læringsmiljø for elevene og gode arbeidsforhold for de ansatte 2. For å sikre plass til antall forventede elever kommende år, herunder å sikre tilstrekkelig kapasitet for spesialrom/grupperom/1-til-1 rom til blant annet språktiltak og spesialundervisning, ber kommunalstyret for oppvekst om en snarlig sak til kommunalstyret for miljø og utbygging om lokaliseringsutfordringer ved Godeset skole. Saken skal omhandle hvordan ekstra moduler kan komme raskest mulig på plass på det området som allerede i dag står ferdig og klargjort for disse. 

Formannskapet stadfestet KO sitt vedtak, og sender nå saken videre til bl.a  Stavanger eiendom for utredning og konkludering av alternativ. Saken sendes deretter tilbake til Kommunalstyret for Miljø og Utbyggging for vedtak, og videre til Formannskapet for stadsfestelse, og bevilgning.  Vi får saken opp i KMU - AU 03.04., og i ordinært KMU 10.04.  Behandling i Formannskapet kan da tidligst bli 12.04. 

Stavanger eiendom har hatt ledelsen på skolen samt leder for driftsstyret, Jan Svege, med på befaring i Soria Moria barnehage som legger ned driften 15.8.2018 for å vurdere om bygget er egnet til undervisningsformål. Soria Moria vil med noe ombygging være egnet slik vi ser det. Frem til endelig vedtak i Formannskapet 12.4 vet vi ikke med sikkerhet hvilket alternativ som blir vedtatt. 

 

 

 

 Oppfordrer alle foreldre til å abonnere på vår hjemmeside. I høyremenyen finner du "Abonnér på nyheter". Hak av for de sidene du vil abonnere på.