Meny
Velg seksjon Forside
Besøksadresse Folkvangveien 50 4034 Stavanger Telefon: 51 91 28 60 (sentralbord) Send oss e-post
Postadresse Postboks 8069, Forus 4068 Stavanger Telefon: SFO 51507013 / 91815984
Calendar
Title and navigation
Title and navigation
<<<november 2022><<
november 2022
mtotfls
31010203040506
07080910111213
14151617181920
21222324252627
28293001020304
05060708091011
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Godeset skole er en barneskole i Hinna kommunedel, Stavanger kommune. Vi har i underkant av 300 elever og ca 50 ansatte. I venstremenyen finner dere blant annet informasjon om skolens ansatte, kontaktinformasjon til avdelingene i SFO, FAU og Samarbeidsutvalget. I høyremenyen finner dere informasjon og planer knyttet til trinnene. Oppfordrer alle foreldre til å abonnere på nyheter fra hjemmesiden. 
En foreldre for hver elev på 3. og 6. trinn får nå invitasjon til å svare på en foreldreundersøkelse.
Gjennom foreldreundersøkelsen får du mulighet til å si noe om hvordan du som foresatt opplever skoletilbudet i Stavanger. Dermed bidrar du til å skape en enda bedre skolehverdag for både ditt barn og for alle barn i stavangerskolen.

Elevene ved Godeset har fått med seg nye svømmekort hjem i uke 46.


Som et resultat av en politisk bestilling forrige skoleår, har alle Stavangerskolene diskutert og vurdert egen leksepraksis. Vi ble bedt om å bestemme om vi ønsket å bli en leksefri eller lekseredusert skole.
Etter drøftinger med både personalet, elevene og FAU skal Godeset skole være en lekseredusert skole. Fra og med i høst skal derfor elevene kun få leselekser- og/ eller lekser knyttet til grunnleggende ferdigheter.

Oppfordrer alle foreldre til å abonnere på vår hjemmeside, det er gratis. I høyremenyen finner du "Abonnere på nyheter". Hak av for de sidene du vil abonnere på.

Fredag 11.november gikk bydelsquizen for 6. trinn i Hinna kommunedel av stabelen.

På fredag markerte vi halloween på biblioteket...

Publikumssvømmingen i bassengene i kommunedelshallene åpner igjen 5. september – og dermed også gratistilbudet for elever på 1.-7. trinn.
Gratistilbudet gjelder i disse hallene: Hetlandshallen, Hundvåg svømmehall, Kvernevik svømmehall, Tastahallen, Rennesøyhallen og Finnøy svømmebasseng.
Tilbudet gjelder i hallenes åpningstider. Åpningstidene finnes på Stavanger kommunes nettsider.
Gratis svømming gjelder ikke i Stavanger svømmehall og i Gamlingen.

Elever under ti år skal alltid være sammen med en voksen svømmedyktig i svømmehallen. Det samme gjelder tiåringer og eldre barn som ikke kan svømme.
De andre reglene for å bruke svømmehallene gjelder også. For eksempel må alle bruke badehette i bassenget, alle skal vaske seg godt uten klær med såpe i dusjen før de bader, og alle skal opp av bassengene en halvtime før hallen stenger.

I år vil elevene få utdelt et ferdig produsert inngangskort. Kortene er ikke klare enda, så enn så lenge kan elevene benytte fjorårets kort som inngangsbevis.
Betjeningen i hallene vil være fleksible og slippe inn elever som kommer for å svømme fram til de nye kortene er klare.

Fysisk aktivitet for 5.-7. trinn er obligatorisk for elevene.

Mandag 7. trinn 8.00-8.15

Torsdag 5.trinn 8.00-8.15

Fredag 6.trinn 8.00-8.15

 

Leksehjelp for 2.-7. trinn er et frivillig tilbud.

Tilbud om leksehjelp gis mandager fra 13.30-14.30 for alle trinn.

 

 


✔ Bruk øynene! Se deg alltid godt for når du er ute i trafikken.
✔ Bruk ørene! Det er ikke alltid du kan se biler som kommer. Hør også etter om det kommer en bil du ikke ser bak et hus, rundt en sving eller over en bakketopp.
✔ Stopp opp! Stopp alltid opp før du går over en vei. Se, hør og sjekk at det er klart.
✔ Bruk refleksvest! Den gule fargen gjør at du syns godt i dagslys og refleksstripene vil lyse i mørket når det kommer biler. Når du blir sett, er du tryggere.

Fra og med 15. juni ble det innført nye regler for bruk av små elektriske kjøretøy, blant annet en nedre aldersgrense på 12 år. Utleieselskapene kan kan en høyere aldersgrense.

For barn under 15 år er det påbudt med hjelm. 

Flere regler kan leses her: Trafikkregler for små elektriske kjøretøy

Politiet varsler rutinekontroller og strenge straffer for brudd på regelene. Les mer om saken her: nrk.no

 


Vi ser dessverre en økning av uønskede hendelser på skolens område i fritiden. Skolen har selvsagt nulltoleranse for dette, og vi følger opp så godt det lar seg gjøre. Etter tips fra SLT-koordinator i kommunen, ber vi om hjelp fra dere som er foresatte og naboer til skolens område;  Legg gjerne turen innom skolegården på ettermiddag/kveldstid, vær synlige, trygge voksne og delta i aktiviteter med barna deres. Vi ønsker en trygg og god skolegård for alle elevene våre - også på fritiden. Tusen takk for hjelpen! 

Kontaktlærere for skoleåret 2022/2023, med forbehold om endringer:

1.trinn: Merete Sunde og Kjersti Harbo

2.trinn: Torhild Pedersen og Therese Berge Johnsen

3.trinn: Synnøve Larsen og Elisabeth Naley

4.trinn: Lars Torjus Øye og Maren Hauge

5.trinn: Ellen Ødegaard Lea og Vibeke Karlsen

6.trinn: Anette Liljedal, Sæunn Kristjansdottir og Fredrik Tangen

7.trinn: Susanne Eltervåg, Frida Langø Lemme/Silje N. E. Hansen og Vibeke Klovning


Informasjonshefte for Godeset skole skoleåret 2022-2023 er nå lagt ut. Du finner det i høyremargen på forsiden under fanen "Hjem- og skolesamarbeid"

Å være forelder byr på mange gleder, men mange er også usikre og ønsker en enklere tilgang til fagfolk for støtte og hjelp. Stavanger kommune har nå lansert spørsmål- og svartjenesten foreldrespør.no.

I foreldrerollen kan det for de fleste oppstå situasjoner man er usikre på hvordan man skal håndtere. I en digital hverdag der det vrimler av mer eller mindre kvalitetsikret hjelpe- og støttetilbud og hundretusener av nettartikler kan det være nyttig med flere profesjonelle offentlige løsninger. Det er bakgrunnen for at den nye tjenesten Foreldrespør.no nå ser dagens lys. Mer informasjon om tjenesten finner dere her: Stavanger kommune - foreldre spør - fagfolk svarer

Lenke til tjenesten: Foreldre spør


Vi minner om at verken mobiltelefoner eller smartklokker skal være fremme i skoletiden. Dersom elever har med seg slikt utstyr skal det ligge avslått i sekken.

Barnehage, ressurssenteret for styrket barnehagetilbud, skole og PPT bruker et digitalt arkivsystem.

Hva betyr det?

Det betyr at all ny dokumentasjon om barn i barnehagen og elever i skolen blir produsert og lagret elektronisk i et nytt system som heter Public oppvekst. Informasjonen lagres i digitale barnemapper og elevmapper. Kommunikasjonen med foreldre vil gå via digital post. 

Hvorfor går kommunen over til digitalt arkiv?

Fordi det er sikrere og mer effektivt. Et felles digitalt system for registrering, produksjon og oppbevaring av dokumentasjon om barnehagebarn/elever vil føre til bedre samhandling internt i kommunen. Det er mer effektivt også fordi det blir lettere for ansatte å finne informasjon og dokumentasjon, samt at det sikrer like rutiner.

Hvor sikkert er det nye systemet?

Sikkerhet og personvern er ivaretatt fordi Public oppvekst er lagt på sikker sone i Stavanger kommune. Det er derfor sikrere enn å oppbevare dokumenter i fysiske arkivskap. Det er dobbel pålogging for at systemet skal være så sikkert som mulig.

Hva er det som blir arkivert?

Alt som er arkivverdig og som må dokumenteres. For eksempel vedtak om barnehageplass, søknader og svar på permisjoner i skole, referat fra samarbeidsmøter mellom foreldre og skole, vedtak om spesialpedagogisk hjelp /spesialundervisning og resultater fra kartlegginger. Det er kun informasjon om barnet/eleven som lagres i mappene.

Hvem har tilgang?

I barnehage har styrer og pedagogisk leder tilgang til mappen. I skole har elevens kontaktlærer og faglærer tilgang. Rektor og avdelingsledere har også tilgang til alle elevmapper på skolen. Mappen følger barnet så lenge han eller hun går i barnehagen. Når barnet begynner i skolen opprettes en ny mappe. Så lenge barnet er under 18 år har foreldrene rett til innsyn i mappen.

Hva skal jeg som forelder gjøre i forbindelse med at kommunen går over til Public oppvekst?

Hvis du ikke har en digital postkasse er det lurt å opprette en nå. Kommunikasjon vedrørende arkivposter fra barnehagen eller skolen vil gå via digital postkasse. Ukeplaner og månedsplaner leveres som før men all kommunikasjon om enkeltbarnet vil gå digitalt. Foreldre som ikke har opprettet digital postkasse (f.eks. digipost, e-boks) vil få informasjonen i vanlig brev etter 48 timer. Ingen informasjon med personopplysninger vil blir sendt via epost.


For noen elever kan det forenkle hverdagen dersom de har en ekstra lader til Chromebook. Det er mulig å få kjøpt en ekstra lader eller ny oppbevaringsveske gjennom skolen.

Et eventuelt behov meldes via elevens kontaktlærer, og faktura sendes hjem til foresatte.

Priser:

Oppbevaringsveske          95,-

Strømadapter         284,-     

Prisene er med forbehold om endringer.