Meny
Velg seksjon Forside
Havliveien 8 4634 Kristiansand
Telefon: 38079530 / 975 08 396 Faks: 38079533 Send oss e-post
Redaktør: Hilde Grimm
Det er 1 dokumenter i arkivet.
Calendar
Title and navigation
Title and navigation
<<<august 2019><<
august 2019
mtotfls
29303101020304
05060708091011
12131415161718
19202122232425
26272829303101
02030405060708
Gå til Its Learning
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Agder Kollektivtrafikk har ansvaret for skoleskyssen i Vest-Agder.  Denne blir utført i  samarbeid med rutebilselskap, drosjer og andre undertransportører. Vest-Agder fylkeskommune har ansvaret for å vedta skyssreglement for grunnskole og videregående skole.  

Nå gleder vi oss til å fylle opp skolen med elever igjen! Minner om at skolen begynner kl. 8.30 mandag 19. aug. Ta med sekk, skrivesaker og niste+drikke. 

Høstens foreldremøter blir i Store-Amfi:

10. trinn: 26. aug. kl. 18.00 (Møte med Polenkomiteen kl. 17.30 - Personalrom)

8. trinn: 27. aug. kl. 18.00

9. trinn: 3. sept. kl. 17.30.

Etter fellessamling går alle til møte med kontaktlærer i klasserommet. Vi ser frem til et nytt godt år med foreldresamarbeid! 

Hilsen Hilde - rektor 


Vi har avrundet skoleåret med flott forestilling av valgfag "Sal og scene", høytidelig vitnemålutdeling og gode eksamensresultater for 10. trinn. Spesielt gøy å få et godt sprang i resultatene på skriftlig eksamen i matematikk, ettersom vi har satset på ny modell i faget de siste tre årene. Gode sosiale og faglige turer, med tilbakemeldinger om positive elever, er også flott å avrunde skoleåret med. 

Skolen starter opp igjen mandag 19. august kl. 8.30. Nyt sommeren - med eller uten sol! Hilsen rektor - Hilde 


Her finner dere nyttig informasjon ang. mulig streik: https://www.kristiansand.kommune.no/aktuelt/mulig-larerstreik-fra-24.-mai/ 

For at vi skal nå raskt ut til dere alle med informasjon fredag morgen, er det viktig at du har lagt inn ditt mobilnummer som foresatt i IST. Informasjon om hvordan kun kan gjøre det, finner du i tidligere artikkel her på hjemmesiden vår. 

Følg med på hjemmesiden og i nyhetene, og så oppfordrer vi 10. trinn til å fokusere på eksamen og forberede seg godt, selv om dette betyr at det er usikkert om eksamen lar seg gjennomføre. 

Mvh Hilde - rektor 


10. trinn kom i år opp i matematikk og engelsk. Det har vært god stemning på huset etter kunngjøringen, og i dag er 10B klar for matematikkeksamen. Engelsk for A og C blir fredag 24. mai. Ikke alle er like fornøyd med faget de kom opp i og noen eksamensnerver sniker seg nok også inn, men dette er en dag man bare må fokusere på seg selv og gjør sitt beste! Vi skal støtte og tilrettelegge så godt vi kan! Lykke til alle sammen! 

8. og 9. trinn er i dag på tur og rydder i sjøkanten. Så er det 17. mai og vi ser frem til mange elever i toget. Vi er nr. 27. i rekka på torget og elevene møter opp 8.50. Hipp Hurra! 


Ønsker alle en fin påskeferie, uansett om du skal være hjemme og nyte fridager i Kristiansandssola, på hyttetur eller har andre planer med venner og familie. Både ungdom og voksne har uansett fortjent litt fri nå - kanskje ikke minst 10. trinn som de siste ukene har vært gjennom både prøvemuntlig og tentamen. Jeg hører rykter om god innsats og god stemning! 

Noen av elevene våre har også de siste dagene laget nydelig påskepynt ved hjelp av gips, sukker og garn, og malt med vårfarger i gult og grønt! For noen kreative elever vi har! 

Takk også til alle for en flott "Åpen skole". Det er gøy at vi kan få vist litt av det vi holder på med, og det var supert at flere fritidstilbud også fikk vist seg frem i idrettshallen.


I dag markerer vi den internasjonale Downs syndrom-dagen! Vi elsker mangfold og er så glad for at vi har en skole med så mange flotte ulike elever og ansatte! I en av klassene våre ble det en ekstra markering med ballonger, kake og jubel! Rektor traff også en nydelig gjeng i kantina til skolefrokosten og fikk vist frem Obama-sokken sin - I dag symboliserer den mangfold og at alle kan bety noe stort for en person eller mange millioner, uavhengig av f.eks. kromosomer, kjønn og hudfarge.

Du kan lese mer om markeringen i link om du gå videre til "Les mer": 


Vi har hatt mange viktige besøk og flotte arrangement etter nyttår:

Informasjon om cannabis og rus, Mental helse, innovasjonscamp, vinterball for 10. trinn og Stormberg-gründer Steinar Olsen. Vi avrundet før ferien med en flott samling i Store-Amfi, med fantastiske elevinnslag. Du får litt mer informasjon og bilder her:


Læhkoeh biejjine - Vuorbbe biejvijn - Lihkku beivviin - Gratulerer med dagen!