Meny
Velg seksjon Forside
Besøksadresse Ordfører Tveteraas gate 11 4020 Stavanger Telefon: 51886999 Send oss e-post
Postadresse Postboks 8069 Forus 4068 Stavanger
Redaktør: Rektor Stian Rege
Calendar
Title and navigation
Title and navigation
<<<februar 2019><<
februar 2019
mtotfls
28293031010203
04050607080910
11121314151617
18192021222324
25262728010203
04050607080910
feb
21
2019
10.trinn: Vårprøve matematikk
Hele dagen
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt
Udir - Null mobbing
Null mobbing
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Søknadsfrist vgs
01.03.2019 kl 23:59
00
dager
:
00
timer
:
00
min
:
00
sec

Stolt avdelingen har vært helt utrolige med å representere Hinna Skole i innebandy turneringen i Stavanger idrettshall.

 


Vi intervjuet Christina Jensen (13) som vant NM i kunstløp i klasse debs A. Christina går ved ‘’Stavanger kunstløp’’. Hun har drevet med kunstløp siden hun var 7 år gammel og hun trener hver dag i 1-3 timer, som blir rundt 14. timer i uken. Hun er veldig glad i kunstløp, og vil holde på med kunstløp i mange år fremover. Men hvordan er det egentlig å drive med kunstløp?

Vi har nå hatt mobilfri skole i nesten et halvt år.

Tirsdag 8. og onsdag 9. januar hadde 9.kl besøk av elever og lærere fra Jåttå VGS ved linjen "Bygg og anleggsteknikk".

Systemet Webuntis gir også  foresatte og elever mulighet til å følge med på fravær og anmerkninger. På høyre side er det lenker som gir bruksanvisning på hvordan foresatte og elever får tilgang.

Gi beskjed til kontaktlærer eller administrasjonen, mailadresse hinna.skole@stavanger.kommune.no hvis du ikke får dette til, så hjelper vi deg videre.

Lenkene er også tilgjengelig i høyre meny på klassen sin side.


Skolemelk for våren 2019 kan fortløpende bestilles. 

Bestilling  - se link neste side.  

Kjekke aktiviteter i januar! Neon party og andre kjekke ting som skjer på Gausel Bydelshus.

Juleballet 2018 

Mandag 17.desember var det juleverksted. Elever og lærere gjorde seg idag klar til jul, med julemusikk og julestemning i alle rom

Til høyre i dette innlegget finner dere viktig informasjon om MinID og andre eID-er som er viktig å ha for å søke skoleplass.

Vi i Hinna Teknolab har deltatt i den internasjonale konkurransen kalt FLL (First Lego League). Der har vi forsket på årets tema, og få en robot til å gjøre forskjellige oppgaver.

I år var temaet into orbit altså verdensrommet, og vi bestemte oss for å forske på trening i verdensrommet.

Vi skulle lage kunstig tyngdekraft ved å gi astronautene magneter, mens de var i et rom med gulv av noe magnetisk.

Tyngdekraft! ** På dette årets turnering som tok plass i november så ble vi nominert til samarbeid-, teknologi- og markedsføring.

Hilsen Natasha, Magnus, Kristian, Poul Martin, Magnus og Tommy

Vi kom på tredjeplass ved robot turneringen og vi vant andreplass på teknologi og markedsføring.  

Hinna Teknolab er åpen for alle som ønsker å bli med! Vi starter opp igjen i juni:-)          


Hei alle elever.

Morgengymnastikk og dans var så kjekt at vi prøver å få til dette oftere.

Vi flytter Hinnatrimmen for alle trinnene til onsdager framover. Så starter vi med "Just Dance" på fredager i gymsalen for alle de som vil kl11.00-11.15.

Vi gleder oss og håper mange blir med!

 

 


Da er det tid for den årlige foreldreundersøkelsen på 9.trinn. Her får foresatte muligheten til å gi sin tilbakemelding om elevenes læring, trivsel og samarbeid mellom skole og hjem.

Undersøkelsen er elektronisk og gjennomføres via Utdanningsdirektoratets internettside.

Elevene får hver sin konvolutt med informasjonsskriv fra skolesjefen i Stavanger og tildelt passord til foresatte på en liten lapp.

Svarfristen er 2. desember.

 

Det er viktig for oss at så mange som mulig svarer på undersøkelsen, slik at vi får et så reelt bilde som mulig.

 


God morgen - første HMS aktivitet.

I dag startet vi opp med morgengymnastikk og dans for alle elever og ansatte ved skolen. Vi gleder oss til torsdag og fredag. Her er det bare å legge seg i trening!

Elevene var kjempeflinke!!


Elevene på 9. og 10. trinn vil gjennomføre elevundersøkelsen i løpet av uke 48 og 49.

Informasjon til foreldre og foresatte om elevundersøkelsen

Hva er formålet?

 Formålet med Elevundersøkelsen er at elever skal få si sin mening om læring og trivsel på skolen. Resultatene fra undersøkelsen slettes ikke, men lagres forskriftsmessig, og benyttes av skoler, skoleeiere og den statlige utdanningsadministrasjonen som en hjelp til å analysere og utvikle elevenes læringsmiljø. Data fra undersøkelsen kan også bli brukt til forskningsformål av forskere som får utlevert grunnlagsdata. Deler av resultatene fra Elevundersøkelsen publiseres på Skoleporten.

Hvordan gjennomføres undersøkelsen? Elevundersøkelsen kan gjennomføres både vår og høst. På høsten er det obligatorisk for kommunene/fylkeskommunene/skolene å gjennomføre Elevundersøkelsen.  

Det er frivillig å svare på Elevundersøkelsen, og eleven kan velge å hoppe over spørsmål hvis eleven opplever noen av dem som ubehagelige, eller det er noen spørsmål eleven ikke vil svare på. Behandlingsansvar og personvern Den behandlingsansvarlige har ansvaret for å sikre at opplysningene blir behandlet i samsvar med det til enhver tid gjeldende personvernregelverket. Utdanningsdirektoratet er alene behandlingsansvarlig for opplysningene som behandles i Elevundersøkelsen. Elevene som svarer, oppgir ikke navn, men det vil likevel i noen få tilfeller være en teoretisk mulighet for at den som behandler grunnlagsdataene, kan gjenkjenne enkeltpersoner som har svart (indirekte identifisering).

Direktoratet har derfor tatt forholdsregler for å ivareta personvernet under behandlingen av grunnlagsdata fra Elevundersøkelsen. Det er lagt opp til svært strenge regler for visning av resultater fra undersøkelsene – det gjelder for skolene, skoleeierne og de statlige utdanningsmyndighetene. Dette er gjort for å redusere faren for indirekte gjenkjenning av personer som har svart. Data fra undersøkelsen skal aldri publiseres offentlig på en måte som gjør det mulig å gjenkjenne enkeltelever sine svar. Ved utlevering av grunnlagsdata til forskningsformål blir forskerne pålagt å følge direktoratets regler for konfidensialitet, og de må underskrive på en taushetserklæring.

Har du spørsmål? For mer informasjon kontakt skolen. Du finner også mye informasjon på www.udir.no/undersokelser.

 


Aktiviteter og månedsplan for StepIn på Gausel bydelshus for november Casino Night 25.11.


Kjære elever!

For tredje gang inviterer vi til HMS-uke på Hinna skole. HMS står som dere vet for helse, miljø og sikkerhet og det er det som skal stå i fokus. Denne uken kommer det til å skje mye spennende på skolen. Det kommer til å være flere foredrag om tema som opptar ungdommen i dag. Blant annet kommer Uteseksjonen for å snakke om rus, i tillegg blir det foredrag om livsmestring fra UIS.

Fysio/Ergo er innom alle klassene i løpet av uken. Dessuten skal hele skolen se samme film som handler om hvordan vi skal få det enda bedre sammen på skolen. Vi planlegger også flere andre spennende ting som dere kan se fra til. Alt dette håper vi skal bidra til at dere får en annerledes uke på skolen som forhåpentligvis vil bidra til at dere får det enda bedre sammen med både store og små på skolen.

Se egen plan i høyre meny under dokumenter.

Vi gleder oss !


Det er oppdaget hodelus på skolen.

 


Denne uka startet vi opp med "Hinnatrimmen".

Alle elevene kan delta på Hinnatrimmen en dag per uke i storefri.

Turdager:

8.trinn         hver onsdag

9.trinn:        hver fredag

10.trinn       hver mandag

De som  deltar vil de få være med på en aktivitetsdag/tur som settes opp over nyttår. Vi krysser av på klasselister hvem som er med. Det er alltid voksne med på turen. Elevene går en oppsatt løype ved Hinna park og bruker undergangene ved kryssing av vei.

Skolens reglement gjelder selvsagt for opplegget.

Vi ønsker alle god tur!

 

 


I dag hadde vi brannøvelse i slutten av 5.time. Vi gjennomførte øvelse i samarbeid med Rogaland brann og redning. Ganger og vestibyle ble røyklagt for å lage en mer realistisk øvelse slik at alle fikk prøve skolens nødutganger. Stort sett gjorde vi det meste riktig, og så har vi noen punkter vi kan forbedre rutinene på.

Vi håper og tror at dette også var lærerikt for elevene. Alle elevene ble i etterkant av øvelsen samlet i klasserommene hvor en hadde en kort gjennomgang av øvelsen og hvordan de hadde opplevd det.

Elevene fikk gå litt tidligere hjem da øvelsen skulle gjennomgås med hele personalet og Rogaland Brann og Redning i etterkant.Spreke elever og lærere danser breakdance. 

PAAHJUL vil i samarbeid med Stavanger kommunes sykkelsatsing tilby en sykkeldag til alle ungdomsskolene i Stavanger denne høsten.

Vi ønsker å sette fokus på at elevene har trafikksikre sykler i høstmørket. PAAHJUL fikk gode tilbakemeldinger da vi gjennomførte dette i fjor på ungdomsskole. Vi vil derfor gi samme tilbud til alle de kommunale ungdomskolene i Stavanger. Vi tilbyr en gratis sjekk med en enkel justering av gir og bremser. Paahjul vil være tilstede på Hinna skole onsdag 26/9. Elevene leverer syklene inn før skolestart og får dem tilbake i løpet av dagen. 

Elevene får også en tilstandsrapport på sykkelen som de tar med seg hjem til foresatte. Ved utbedring på ett av våre verksteder på Hinna eller i Stavanger, vil de få 10 % rabatt ved framvisning av tilstandsrapporten.

PAAHJUL og Stavanger kommunes sykkelsatsing har som mål at elevene skal få trygge sykler til skoleveien denne høsten. 


Fra onsdag til torsdag, uke 37, var natur, miljø og friluftslivsgruppa fra 9.trinn på fjelltur til Viglesdalen.