Meny
Forside
Hovedadresse Haugesundsgata 27 4014 Stavanger Telefon: 51 50 88 10 Send oss e-post
Norskkurs og kvalifisering Rennesøygata 12 4014 Stavanger
Postadresse Postboks 8069 Forus 4068 Stavanger
Rektor: Harald Nedrelid
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Johannes norskopplæring film
Se film her!
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt

RESEPSJON 

Resepsjonen i Haugesundsgata 27 er åpen mandag, tirsdag, torsdag og fredag fra kl. 07.45 til 15.00, og onsdag fra kl. 07.45 til 14.00.

Resepsjonen i Rennesøygata 12 er åpen mandag til fredag fra kl. 09.00 til 13.00.

Henvendelser på telefon og e-post vil bli besvart, og vi ber om at du enten sender oss en e-post på resepsjonen@johannesls.no eller ringer oss på telefon 51 50 88 10.

 

REGISTRERING FOR NORSK OG SAMFUNNSKUNNSKAPKURS 

Vi ønsker at flest mulig skal benytte seg av muligheten for elektronisk registrering: Registrering norskkurs og registrering samfunnskunnskap.

Ønsker du å møte opp personlig til registrering, må du avtale tid via telefon 51508810 eller ved å sende en epost til registrering@johannesls.no

 

ØNSKER DU MER INFORMASJON OM KURSENE VÅRE?

Ordinære kurs: dag@johannesls.no (for day courses).
Kveldskurs: kveld@johannesls.no (for evening courses).
Nettkurs: nett@johannesls.no (for online courses).

Johannes Læringssenter er sommerstengt frem til 1. august 2022.

Første skoledag til høsten er torsdag 18. august.


Stortinget skal i løpet av kort tid behandle endringer i lovverket om norskopplæring for personer med kollektiv beskyttelse. Det som nok blir vedtatt er at ukrainske flyktninger vil få rett, men ikke plikt til norskopplæring i 12 måneder fra det tidspunktet de starter sin norskopplæring.

Stavanger kommune og Johannes læringssenter planlegger oppstart av norskopplæring for ukrainske flyktninger fra 18. august 2022 når vi starter nytt skoleår.

Follow the link under (Les mer) for further information and English version.


For English version click on "Les Mer" and scroll down.

Vi tilbyr kurs i norsk og samfunnskunnskap, både på dag - og kveldstid, og som ordinære kurs, nettkurs og kombikurs, fra nybegynnernivå A1 til høyere nivå B2.

Du kan melde deg på norskkurs og 75 timer samfunnskunnskap på flere språk via våre elektroniske påmeldingskjemaer som du finner til høyre.

Ønsker du å møte opp personlig til registrering, må du avtale tid via telefon 51508810 eller ved å sende en epost til registrering@johannesls.no


Det er nye krav til å få permanent oppholdstillatelse og statsborgerskap i Norge. Lurer du på om disse kravene gjelder deg? Les mer om hva kravene er og om de gjelder deg her.

English version

There are new requirements in order to obtain the permanent residence in Norway and the Norwegian citizenship. Read about the new requirements and if they apply to you her.