Meny
Forside
Hovedadresse Haugesundsgata 27 4014 Stavanger Telefon: 51 50 88 10 Send oss e-post
Norskkurs og kvalifisering Rennesøygata 12 4014 Stavanger
Postadresse Postboks 8069 Forus 4068 Stavanger
Rektor: Harald Nedrelid
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
REGISTRATION FORM
Registration norwegian course
Johannes norskopplæring film
Se film her!
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt

Johannes læringssenter er nå stengt t.o.m. mandag 13. april

Henvendelser på telefon og e-post vil bli besvart, og vi oppfordrer dere til å benytte disse kanalene for å komme i kontakt med oss i tiden fremover.

Dersom du har behov for å hente ut undervisningsmateriell kan dette, etter avtale, hentes ut i resepsjonen i Haugesundsgata 27 mellom klokka 12 og 14 hver dag.

Vi ber da om at du på forhånd enten sender oss en e-post på resepsjonen@johannesls.no eller ringer oss på telefon 51508810. Skolens ledelse er tilgjengelig på e-post og telefon som vanlig.  

Hjemmeundervisning fortsetter

Regjeringen har besluttet å videreføre stengingen av skolene også etter påske. Slik situasjonen er i dag er det ikke aktuelt å starte med ordinær norskopplæring før tidligst i begynnelsen av mai. Det er godt mulig at det også vil kunne ta enda lenger tid før denne opplæringen gjenopptas.

Det betyr at vi vil fortsette med hjemmeundervisningen tilsvarende den undervisningen dere fikk de tre siste ukene før påske. 

Status prøveavvikling

Kompetanse Norge har pr. i dag ikke fattet noen beslutning om hva som skjer med norskprøvene som skulle vært arrangert i slutten av mai. Du kan lese mer om dette her. Så lenge skolene er stengt har Kompetanse Norge besluttet at det ikke skal gjennomføres prøver.

Vi vil oppdatere hjemmesidene våre med oppdatert informasjon om norskprøvene og mulig gjennomføring av samfunnskunnskap- og statsborgerskapsprøver over påske så snart dette foreligger. 

Registrering

Så lenge skolen er stengt har vi inntil videre kun muligheten for å ta imot elektronisk registrering via våre hjemmesider. Vi vil komme tilbake med oppdatert informasjon om registreringstilbudet vårt etter påskeferien.

Sist oppdatert: 08.04.2020


Da er påskeferien her i år igjen.

Dette året blir det jo en litt annerledes påske enn det vi er vant med. Men vi har likevel fri.

Bruk dagene til å koble av fra undervisning og skjerm med familien, og bruk gjerne naturen rundt dere til å få en avkobling fra den nye hverdagen med mye innetid.

God påske alle sammen!


You can now register and enroll for Norwegian language courses at Johannes Learning Centre here:

Registration form

After applying we will contact you by e-mail within 3 weeks.

We can not guarantee you a seat, but will do our best to find a course for you. Be aware that there are waiting lists to our courses.  

Thank you for your registration and enrollment to language course at Johannes Learning Centre!


Påmeldingen åpner 15. april og stenger 20. april. 

Alle kandidater kan melde seg på her, også hvis du skal ha gratis prøve:

Er du til vanlig student på Johannes læringssenter nå, kan du melde deg på skriftlig via lærer. Du må da selv ta kontakt med din lærer.