Meny
Velg seksjon 8.Trinn c
Fjelltunvegen 43 4100 Jørpeland
Telefon: 51742630 Send oss e-post
Redaktør: Ragnhild S. Nieuwejaar

Hei

Jørpeland ungdomsskule har kvart år leirskole for elevar på 8. trinn på Ørnabu. Ørnabu ligg ved Hengjanevatnet. 

Vi reiser klassevis og det pleier å vere ein veldig kjekk tur med tanke på både klassemiljø og aktivitetar. 

På desse turane er aktivitetsledar, kontaktlærar og miljøarbeidar med. I tillegg har vi pleidd å ha med to foreldre. Vi håpar også i år at nokon har anledning til å vere med. Kontaktlærar sender ut transponder til kvar klasse, ta gjerne kontakt med dei om de har lyst til å vere med

Tider:

Veke 21: Måndag 23. mai til onsdag 25. mai 8B

Veke 22: Måndag 30. mai til onsdag 1. juni 8C

Veke 22: Onsdag 1. juni til fredag 3. juni 8A

Veke 23: Onsdag 8. juni til fredag 10. juni 8D

 Informasjon til foreldre og foresatte om Elevundersøkelsen

Det er veldig kjekt å kunne ønske gamle og nye elever og foresatte velkommen til et nytt skoleår. Skolene er pr i dag på grønt nivå, men vi vil fortsatt å ha fokus på håndhygiene og avstand.

Vi håper å få organisert felles trinnvise foreldremøter i overgangen september - oktober, men dette er avhengig av smittesituasjonen lokalt. Alternativt kan det bli klassevise foreldremøter. Vi kommer med mer informasjon når vi vet mer.

På klassesidene finner du mer informasjon fra avdelingsleder.

Melding fra smittevernlegen i Strand:
Helsedirektoratet har nå anbefalt at vi skal teste barn for smitte, istedenfor å sette dem i karantene, i de tilfellene der det oppstår smitte i en avdeling, skoleklasse eller på fritiden. Det vil innebære at barna testes 2-3 ganger med en hurtigtest, tatt som en fremre neseprøve, etter anbefaling fra helsemyndighetene. Hvis dere ikke ønsker at deres barn blir testet i en slik situasjon må dere gi beskjed om det til barnehagen eller skolen ved skolestart. Dette vil i så fall innebære at barna må i smittekarantene.

Skolen starter torsdag kl 08.15 (merk tiden).

Vi gleder oss til å møte dere alle sammen!Hei

Elevrådet har bestemt at for å spare miljøet, skal elevene få lekseplaner på nett fra nå av. Du finner dem i høyremargen under aktuell klasse:)