Meny
Velg seksjon 9.Trinn d
Fjelltunvegen 37 4103 Jørpeland
Telefon: 45613117 Send oss e-post
Redaktør: Ragnhild Sandvik
Det er 174 dokumenter i arkivet.

Hei

Vi bruker ikke lenger minskole som hjemmeside for Jørpeland ungdomsskole. Informasjon, skjema og planer kommer utover til å bli lagt på kommunen sin side, under skoler. Denne vil vi utover gradvis oppdatere  utover våren og vi ønsker at den skal være helt fullstendig fra skolestart høsten 2024

Det går an å gå inn via Strand kommune, skole og utdanning, grunnskole, ungdomsskolene og Jørpeland ungdomsskole eller trykke på lenken nedenfor. 

Mvh ledelsen på Jus


9.trinn hadde foreldremøte onsdag 13.september. Det som vart presentert i fellessamlinga er lagt ved her. Det er m.a. nokre namn, telefonnummer og lenker som kan vere av interesse.

Takk for godt oppmøte på foreldremøtet!


Kjære alle elevar og føresette ved Jørpeland ungdomsskule!

No er me stort sett klare, og det er ei glede for meg, på vegne av alle tilsette ved JUS, å ønske velkommen til nytt skuleår og skulestart i morgon tidleg!

Alle elevar møter i morgon 17. august til første time kl 8:15.

Me håpar at de også er klare for skulestart, og gler oss til å møte kvar og ein av dykk:-)

                                    Beste helsing Gunn Marte Bull (rektor) & CO


Hei!

Minner om at Jørpeland ungdomsskole starter opp i nytt lokale på Resahaugen mandag 6. mars fra klokken 11.30. Det vil også bli nytt kjøremønster til skolen via Resahaugvegen. Vi anbefaler å gå eller sykle til skolen hvis dere kan. Bruk kiss-and-ride hvis du må kjøre. Se gjerne nettsidene våre her for mer informasjon: https://www.strand.kommune.no/aktuelt/ny-kjorerute-til-ungdomsskolen.190551.aspx 

Ha en fortsatt strålende vinterferie i sola!  

Mvh Gunn Marte og Gerd