Meny
Velg klasse/område Forside
Besøksadresse St. Svithunsgt. 40 A 4009 Stavanger Telefon: 51 51 72 50 Send oss e-post
Postadresse Postboks 8069 Forus 4068 Stavanger
Redaktør: Finn Lea (rektor)
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Dager igjen til sommerferien::
19.06.2020 kl 12:00
00
dager
:
00
timer
:
00
min
:
00
sec
God sommer!
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt
Siste nytt - 18.03.20

Vi har heldigvis ikke noen bekreftet smittet blant ansatte eller elever på Kannik skole. Forøvrig er det skjerpede regler for hvem som blir testet og dermed er usikkerhetsfaktoren høynet. I fremtiden vil vi derfor ikke melde om status på smittede på Kannik. Det betyr nødvendigvis ikke at noen er eller blir smittet, men rapportering stoppes midlertidig.

Rektor jobber fra skolen og resten av ledelsen og ansatte jobber fra hjemmekontor.  Vi kan meddele at meldingene fra hjemmekontor og hjemmeskole er svært gode. På tross av en ekstrem og alvorlig situasjon får Kannik skole skryt og gode tilbakemeldinger på den hjemmeskolen vi nå organiserer. Det setter vi pris på! Vi vil snart sende ut en evaluering på hvordan eleven har det på hjemmeskolen og hva som eventuelt kan endres.

Følg nøye med på myndigheters anbefalinger og retningslinjer. Vi skal verken motta eller gi smitte videre og da er det viktig å være nøye på hygiene, oppholde seg mest mulig hjemme og er man ute må man være med få personer om gangen.

Lykke til på dag 3 av hjemmeskolen alle sammen!

.