Meny
Velg klasse/område Forside
Besøksadresse St. Svithunsgt. 40 A 4009 Stavanger Telefon: 51 51 72 50 Send oss e-post
Postadresse Postboks 8069 Forus 4068 Stavanger
Redaktør: Finn Lea (rektor)
Dager igjen til sommerferien::
19.06.2020 kl 12:00
00
dager
:
00
timer
:
00
min
:
00
sec
God sommer!
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma

Skolene vil fortsatt organisere hjemmeundervisning for elevene. Barnehagene vil kontakte barn og foreldre i løpet av de nærmeste dagene. 

Stavanger kommune opprettholder omsorgstilbudet for barn av helsepersonell og andre i kritiske samfunnsfunksjoner, samt barn med særlige omsorgsbehov i denne perioden. For mer informasjon om omsorgstilbudet, se artikkelen Oppdaterte regler for bruk av barnehagenes og skolenes omsorgstilbud.


Takk til alle elever for svar på denne ukes logg i hjemmeskolen.

Flere elever lurer på hvor lenge hjemmeskolen varer. Dette vet ingen nå. Foreløpig vet vi kun at den varer til påske. Dette kan forlenges eller avsluttes etter påske. Informasjon om dette vil komme fra skolen så snart vi vet noe.

Et annet spørsmål som gikk igjen var vurderinger, spesielt på 10. trinn.

Vi har ikke vurderinger på hjemmeskolen nå. Dette kan bli aktuelt etterhvert. Vi håper å kunne få avholdt vurderinger etterhvert enten under hjemmeskole eller når/hvis eleven kommer tilbake på skolen før sommeren. Siden skriftlig og muntlig eksamen er avlyst i år har vi bedre tid på oss til å sette standpunkt, derfor avventer vi litt med vurderinger ennå i håp om at vi kommer tilbake til skolen og kan utføre vurderinger når det er ordinær skole. Det jobbes også med retningslinjer fra kommunen slik at alle ungdomsskolen får like rutiner å forholde seg til vedr. denne problemstillingen.

Videre ble det stilt spørsmål om Kannik skal ha hjemmeskole i påskeuken. Svaret på det er nei. Da er det ferie og fri.

Ellers var elevene igjen fornøyd med arbeidsmengde, egen innsats og utbytte av undervisningen i denne ukes hjemmeskole og det er vi glade for.

I morgen er det ENDELIG fredag!

Ha en fin ukeslutt.

Stay home, stay healthy, stay in school!


Ønsker med vedlagt tekst å sende en hilsen til dere alle som er elever på Kannik skole, er involvert i arbeid på Kannik skole og dere som er foreldre på Kannik skole.

Trykk på "Les mer" for å se hilsen.

Finn Lea, rektor


Da er det bestemt at vi skal ha hjemmeskole til påske.

Om dette forlenges vet ingen, men det får vi beskjed om senest onsdag i påskeuken.

Nå er det viktig å holde på rutinene. Vi vet at det er anstrengende og ensformig og at dere savner det sosiale ved skolehverdagen, men det er viktig å holde ut. Dere gjør en viktig jobb bare ved å være hjemme og forbli friske og ikke risikere smitte. Bruk "friminuttene" og fritiden godt på "Meet"/"facetime" og sosialiser dere så godt dere kan på den måten. Ta kontakt hvis dere trenger hjelp. Det er mange trygge voksne å ringe og maile på skolen. 

Lag konkurranser og utfordringer, diskuter bøker dere har lest og filmer/serier dere har sett. Spill online (gaming). Skaff deg et puslespill, det er kjekkere og mer utfordrende enn du tror. Legg ut/send #istayhomefor meldinger til hverandre (se bilde). Gi hverandre utfordringer. Spill spill (det er det vi skal gjøre i påsken når vi leker vi er på hytten).

Er du ute for å trene, for å trekke frisk luft eller i butikken for å kjøpe mat; hold avstand og ikke vær for mange sammen.

Ha en frisk og fin hjemmeskoleuke på hjemmekontoret i hjemlandet alle sammen!


Vi ønsker at alle våre elever på Kannik skole skal føle seg trygge i denne situasjonen vi nå er opp i.

Det er flere trygge voksne som elevene våre kan henvende seg til hvis de er usikre, har spørsmål eller vil ha noen å snakke med. Alle elevene er i kontakt med sine lærere gjennom Classroom og her er lærerne tilgjengelige på mail/meldinger.

Videre er følgende tilgjengelige på mail/tlf/meldinger:

Rektor Finn Lea – 99 26 80 74 finn.lea@stavanger.kommune.no

Helsesykepleier Elin M S Jårvik – 51508304 elin.marie.skaland.jarvik@stavanger.kommune.no

Trykk på «Les mer» for flere nummer og kontaktmuligheter.


Kannik skole ble spurt om de hadde utstyr til sykehuset.

Det hadde vi. Vernebriller og engangshansker er sendt opp til sykehuset.

Glad for å kunne bidra! 

Takk for den fantastiske jobben dere i helse gjør i disse dager.


Hei alle tålmodige, dyktige og flittige elever på Kannik skole.

Dere takler denne situasjonen utrolig bra.

Kannik, Norge og verden er i en situasjon som er svært vanskelig å fatte. Verden rundt oss lukkes og senest i går ble svært strenge krav sendt ut til befolkningen i Storbritannia. Her er nå alle butikker stengt unntatt mat og apotek, ingen får være ute, kun for å lufte seg og ikke være sammen med mer enn 2 personer samtidig. Dette er så ekstremt at Statsministeren og myndighetene i Storbritannia må være svært redd for at de ikke får stoppet smitten og viruset. 

Det vi ser i verden vil få innvirkning på Norge. Derfor må vi sannsynligvis belage oss på hjemmeskole lengre. Jeg vil derfor henstille på det sterkeste til at dere alle følger rådene fra myndighetene. Opphold deg mest mulig hjemme, vær sammen med færrest mulig og hold avstand på lufteturer. Hvis ikke smitten går ned vil det medføre flere og strengere tiltak, og krisen vil vare lengre.

Du kan gjøre en forskjell her! Jeg oppfordrer alle elever på Kannik til å være gode forbilder og holde ut så lenge denne situasjonen varer. Det vet jeg dere kan klare.

 

I disse dager skulle vi hatt utviklingssamtaler. Disse er utsatt på ubestemt tid. Videre jobber vi med informasjon om standpunktkarakterer og eksamen. Det vil snart komme informasjon om hvordan dette skal håndteres på Kannik skole.

Lykke til på hjemmeskolen alle sammen.


Da var vi klar for ny uke med hjemmeskole.

Håper alle er friske og raske, fått hvilt seg i helgen og klar for ny uke.

Vi håper å kunne gi dere informasjon om hvordan elevene på 10. trinn skal forholde seg til eksamen og standpunkt i løpet av denne uken. 

Det vil sannsynligvis komme nasjonale retningslinjer på dette, men noe blir sannsynligvis opp til oss på skolene lokalt å utføre. Alle elevene på Kannik skole vil få et vitnemål og vi skal gjøre det vi kan for at dette inneholder rettferdige karakterer.

Videre håper vi at alle har den kontakten og oppfølging de trenger for å kunne gjøre det som er forventet i hjemmeskolen. Ta kontakt med lærer/skole hvis noe er uklart. Minner om at det er flere du/dere kan kontakt på skolen hvis du trenger hjelp eller noen å snakke med. Se sak over på denne siden ("Trenger du noen å snakke med?")

Lykke til alle sammen!


Håper alle har det bra på hjemmeskolen også i dag, fredag 20. mars.

Tusen takk til alle elever for god innsats første uke!

Vi er i ferd med å lage ny ukeplan for neste uke. Den blir noenlunde lik denne uken med hensyn på fag, men det blir nye aktiviteter og oppgaver. Vi er kjempestolt av de flinke elevene våre som jobber meget godt med undervisningen og aktivitetene lærerne legger ut.

Tusen takk til alle lærere og ansatte for meget godt utført arbeid for elevene våre første uke i hjemmeskolen.

Vi er i gang med å lese tilbakemeldingene deres om hvordan dere har opplevd første uken. Vi vil justere hjemmeskolen etter flere av disse innspillene deres, men ikke alt:-).

Ha en fin og god helg når den tid kommer. Følg alle råd og henvisninger om hygiene, ikke for mange mennesker samlet på en gang, hytteforbud m.m. som kommer fra våre myndigheter. Det er krevende tider som utfordrer hele samfunnet.


Vi har heldigvis ikke noen bekreftet smittet blant ansatte eller elever på Kannik skole. Forøvrig er det skjerpede regler for hvem som blir testet og dermed er usikkerhetsfaktoren høynet. I fremtiden vil vi derfor ikke melde om status på smittede på Kannik. Det betyr nødvendigvis ikke at noen er eller blir smittet, men rapportering stoppes midlertidig.

Rektor jobber fra skolen og resten av ledelsen og ansatte jobber fra hjemmekontor.  Vi kan meddele at meldingene fra hjemmekontor og hjemmeskole er svært gode. På tross av en ekstrem og alvorlig situasjon får Kannik skole skryt og gode tilbakemeldinger på den hjemmeskolen vi nå organiserer. Det setter vi pris på! Vi vil snart sende ut en evaluering på hvordan eleven har det på hjemmeskolen og hva som eventuelt kan endres.

Følg nøye med på myndigheters anbefalinger og retningslinjer. Vi skal verken motta eller gi smitte videre og da er det viktig å være nøye på hygiene, oppholde seg mest mulig hjemme og er man ute må man være med få personer om gangen.

Lykke til på dag 3 av hjemmeskolen alle sammen!


Skolen har ikke fått melding om at ansatte eller elever på Kannik skole er smittet.

Alle skal nå være godt i gang med hjemmeskole.

Lærerne vil veilede underveis og er tilgjengelige digitalt for eleven for spørsmål og henvendelser. Noen ganger i sanntid under øktene, andre ganger i etterkant. Det er ikke sikkert alle får svar umiddelbart på henvendelser, men vi svarer så fort vi kan. Ledelsen er og tilgjengelig i hele perioden skolen er stengt.

Lykke til alle sammen i ekstrem situasjon. Dette klarer vi sammen med et godt skole-hjem samarbeid.

Heia Kannik!