Meny
Velg klasse/område Forside
Besøksadresse St. Svithunsgt. 40 A 4009 Stavanger Telefon: 51 51 72 50 Send oss e-post
Postadresse Postboks 8069 Forus 4068 Stavanger
Redaktør: Finn Lea (rektor)
Dager igjen til juleferien:
21.12.2018 kl 12:00
00
dager
:
00
timer
:
00
min
:
00
sec
God jul!
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma

Takk til alle for oppmøte på en vellykket og annerledes Lucia-feiring. Lydhøre politikere fra alle partier hørte på foresatte, elevrådsleder og rektor.

Vi gleder oss til ny skolegård om en stykke tid.

Trykk på "Les mer" for flere bilder og se på vår Facebookside.


Onsdag 30. januar avholder FAU på Kannik skole foreldremøte i samarbeid med Politi og Uteseksjonen et informasjonsmøte om tema rus og vold blant ungdom.

Vi anbefaler alle foreldre å sette av tidspunktet og delta på dette viktige møte.

Trykk på "Les mer" for mer info.


Skoleballet arrangeres torsdag 17. Januar 2019, og vi trenger også i år mange foreldre til å hjelpe til.

Arrangementet er i år rekordstort med over 550 påmeldte elever og lærere.  Vi trenger foreldre som kan stille opp som vakter (inne, ute og i garderobe) på selve arrangementet og kakebakere. Klassens FAU-representant har fått tilsendt informasjon om dette, og foreldre kan sette seg opp på klassens liste hos FAU-representanten. Den enkelte klasse må på 8. og 9. trinnet stille med 3 vakter og 3 kakebakere, mens 10. trinnet må stille med 4 vakter og 3 kakebakere.  

Fristen for klassene til å få på plass vakter og kakebakere er mandag 17. desember 2018.  

Mvh Ballkomiteen 2019



Til alle elever og foresatte på 9. trinn.

Prøven i faget mat og helse som ble avholdt i alle klasser på 9. trinn, torsdag 6. desember, vil bli annullert og ikke vurdert.

Årsaken til dette er at den digitale prøven, ved en feiltakelse, ble lagt ut på nett i noen minutter dagen før. Vi vet at flere elever har hatt tilgang på prøven og at screenshots av prøven er delt mellom elevene i løpet av onsdagen.

Dette medfører at et ukjent antall elever har fått en fordel de ikke skulle hatt. Vi beklager på det sterkeste at dette har skjedd.  

Elevene vil få ny prøve før jul.


Det har nylig kommet en endring i forskrift om krav til sykkel. Denne endringen åpner for flere typer av det som kalles "småelektriske" kjøretøy.

Politiet har bedt oss om gi følgende melding vedr. el-sykler/sparkesykler m.m..

Trykk på "Les mer".


Elevene på 9. og 10. klassetrinn er invitert til gratis konserten Play Attention den 4. januar 12.00- ca. 14.00.

Foreldrene til elever på 9. og 10. klassetrinn ved skolene i Stavangerregionene har mulighet til å kjøpe billetter til Play Attention 2019.

Play Attention er en storslått konsert med noen av landets beste artister som gjør unike versjoner av låtene sine sammen med Stavanger Symfoniorkester. Konserten er KUN for inviterte gjester fra næringsliv, organisasjoner og kommune og den vil ikke bli markedsført noe sted.  

Overskudd fra konserten går til Unicef sitt program "Makani" som er støtte til skolegang for syriske flyktningbarn i Jordan.  

Artister som vil opptre på konserten er: JANOVE // THOMAS DYBDAHL // ANE BRUN // SONDRE JUSTAD // STAVANGER SYMFONIORKESTER //   

Billetter kan bestilles her: Trykk her

Pris: 590+ 30 kr i billettavgift.  



Kannik skole har også i år svært gode resultater på Nasjonale prøver.

Som oversikten viser er vi på topp i kommunen og langt over snittet i fylket og landet.

Vi gratulerer våre flinke elever og lærere og tar resultatene til etterretning.

Skolen går grundig til verks i å analysere resultatene på klassenivå og individnivå. Vi ønsker å heve ferdigheter og kompetanse for alle våre elever slik at resultatene gjenspeiler det eleven har forutsetning for å klare, motivasjon til å gjøre og innsats til å greie.

Vi har alle typer elever på Kannik og mener vår tilpassede undervisning gir et godt utbytte i kompetanse for alle våre elever.


Også i år er juletreet på plass ved lesekroken. Jeg håper elevene vil pynte det med hjerter med bokønsker, slik at jeg får gode innspill til handlelisten min utpå nyåret.

 


Skoleruten for neste skoleår ble vedtatt i driftsstyret 22.10.18.

Skoleruten finner du her.


Under finner dere presentasjon fra foreldremøteer til foreldre på 7. trinn.

Trykk på "Les mer".


Elevenes læringsutbytte av lekser er blant annet knyttet til pedagogisk tilrettelegging og elevenes sosiale bakgrunn.

Mye av forskningen om effekten av lekser har lite utdypende data om den pedagogiske tilretteleggingen, men forskning viser:

- De som gjør lekser, presterer i gjennomsnitt bedre på prøver.

- Nytten elevene har av lekser for læringsutbyttet, stiger med økende alder.

- Læringsutbyttet av lekser er mer positivt for elever som klarer seg godt på skolen, enn for elever som i utgangspunktet sliter med skolearbeidet.

Forskning viser at de elevene som får tilbakemelding på leksene fra læreren,  oppnår et bedre læringsresultat enn andre elever. Også norske data om lekser i matematikk og fysikk fra TIMSS-studien viser at elever som får tilbakemeldinger på lekser har bedre resultater.

Her kan du lese mer om forskning på lekser.