Meny
Velg klasse/område Forside
Besøksadresse St. Svithunsgt. 40 A 4009 Stavanger Telefon: 51 91 40 70 Send oss e-post
Postadresse Postboks 8069 Forus 4068 Stavanger
Redaktør: Finn Lea
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Dager igjen til sommerferien:
22.06.2022 kl 12:00
00
dager
:
00
timer
:
00
min
:
00
sec
God sommerferie!
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt

Smitten på Kannik er stigende, men ikke kritisk. De fleste klasser er fulltallige, men noen har 1-4 smittet.

Dette er mindre enn antatt og det er vi glade for. Ber alle om å være forsiktige og ta vare på hverandre.

Lurer du på regler eller rutiner fra myndighetene og på Kannik, se saker under.

God helg!


Smitten øker på Kannik skole og vi har de siste dagene gått fra noen få smittede elever til flere spredt rundt på flere klasser på alle trinn.

Fra i morgen onsdag 19. januar er vi på grønt nivå. Retningslinjene for grønt nivå finner dere her.

Det er kun husstandsmedlemmer som skal i karantene (med noen unntak). Karanteneregler finner du her. Elever som er i karantene må følge med i Classroom på beskjeder fra lærerne. Er du frisk er det viktig å holde seg oppdatert på hva som skjer på skolen av skolearbeid. Læreren har ikke anledning til å ha hjemmeskole samtidig som de underviser på skolen, men de legger ut meldinger om hvilket skolearbeid elever bør og kan gjøre i perioden. Trenger eleven i karantene bøker eller annet utstyr fra skolen kan dette hentes, men det må avtales med skolen slik at vi har det klart. Ingen har lov til å gå til klasserom for å hente utstyr /bøker uten tillatelse fra lærer/ledelse.

Husk å være ekstra nøye med hygiene, avstand og antall nærkontakter fremover. Vi håper det ikke er lenge igjen før vi er over det verste.

Lykke til videre alle sammen.


Her er siste instrukser vedr. smitte.

Når en elev eller ansatt får påvist smitte og elever/ansatte blir nærkontakter skjer følgende:
Melding går ut til foreldre på hjemmeside og sms.

Karantene og testing
Nærkontakter som er hustandsmedlem eller tilsvarende nær den smittede skal i smittekarantene i 10 døgn etter siste nærkontakt.
Disse skal så snart som mulig teste seg med selvtest, antigen hurtigtest gjennomført av helsepersonell eller PCR-test. Ved negativt testresultat fra slik test tatt tidligst 7 døgn etter nærkontakten kan karantenen avsluttes.

Øvrige nærkontakter (elever i klassen til smittet)  har ikke karanteneplikt, men anbefales å teste seg 3 dager etter nærkontakt, og ny test 2 dager senere (dag 5). Vær ekstra oppmerksom på symptomer i 10 dager. De får utdelt test på skolen til å teste seg med hjemme dag 3 og 5.

Blir smitten høy (flere smittede i klassen) vil det bli innført "Midlertidig jevnlig testing", som betyr at klassen er anbefalt å teste seg 2 dager i uken med 3 dagers mellomrom. Dette blir opplyst hvis aktuelt.

Ved symptomer: Bli hjemme og test deg.


Kjære elever på Kannik skole.

Elever i valgfaget Internasjonalt samarbeid på Kannik har samarbeidet med den lille humanitære stiftelsen New Chance fra Sandnes i snart et tiår. Sammen har vi hjulpet dem med å sende hyggelige videoer og hilsener til deres barnehjem for krigstraumatiserte barn, i en veldig konfliktfylt del av Kongo mot Rwanda-grensen, som få andre tør å bevege seg inn i for å hjelpe. Gjennom årene har vi sett barnehjemmet bli til et senter, med sykehus, tilgang til vann, og nå sist, en skole som bærer vårt skolenavn som en takk til oss - Kannik Primary School Mubambeiro. 

Denne skolen er nå ferdig bygd og Kannik sitt eget fadderbarn Bahati gleder seg til å starte her, men de trenger skolebøker og annet nødvendig skolemateriell. Vi på Kannik skole (Stavanger) har tatt utfordringen og vil gi denne hjelpen. Tidligere har vi hatt mindre aksjoner som kakesalg i skolegården, panteaksjon, loppemarked og konsert med deres ambassadør Morten Abel, men nå skal vi ha en større innsamlingsaksjon (slik som den med Hei verden), tirsdag 25. januar 2022. 

Du må derfor i god tid før innsamlingsaksjonen finne en jobb hvor du kan tjene minimum 500 kroner for et dags arbeid. De som ikke finner arbeid kan gå med bøsse og helst tjene minimum 300 kroner. Det vil bli konkurranse mellom klassene om hvem som tjener mest, og premien er en pizzafest for hele klassen. Det er første gang vi gjør dette og pengene går til et hederlig formål, så det er bare å stå på for å finne en kjekk jobb, hvor du både koser deg og hjelper andre barn og ungdom i nød samtidig. Fra Kannikhøyden til Kannikjungelen - med kjærlighet! ❤

Lykke til!

Barnehager og grunnskoler i Stavanger går over til grønt nivå i trafikklysmodellen fra i morgen, onsdag 19.januar.

Jevnlig testing av barn, elever og ansatte i områder med mye smitte er effektivt for å redusere smitte, og er like effektivt som at kontakter i barnehager og skoler settes i karantene. Jevnlig testing skal bidra til at barn og unge får være mest mulig i barnehagen og på skolen. Erfaringene så langt i pandemien viser at barnehager og skoler er trygge steder å være, også når smittetallene er høye. 


Vi fikk i dag melding om at fylkeskommunen har avlyst Åpen dag på de videregående skolene. Det betyr at det ikke vil være mulig å besøke skolene fysisk for 10. klassingene våre. Dette er beklagelig, men en beslutning som er tatt på grunn av smittesituasjonen.

Vi ser at en del av skolene har lagt opp til digital åpen dag som et alternativ. Gå gjerne inn på hjemmesiden til de videregående skolene for å se hva de tilbyr.


Kannik skole er heldige og har få smittede elever og ansatte 17. januar.

Dette kan fort endre seg og derfor ber vi alle om å være ekstra påpasselige og følge rådene:

Holde seg hjemme og test deg dersom du får symptomer.
Hold én meter avstand til andre. Du bør unngå klemming og håndhilsning.
Begrens antall nærkontakter. Det betyr ikke at du skal ha sosial isolasjon, men det er viktig at vi alle er bevisste på hvor mange man møter.

Vask hendene ofte og grundig. Håndsprit er et godt alternativ. Host inn i et papirlommetørkle eller albuekroken.

Alle over 16 år anbefales å ta koronavaksine. Anbefalingen henger først og fremst sammen med risikoen for alvorlig sykdomsforløp dersom du får korona. Det tilbys også vaksine til alle over 12 år. Det er frivillig for alle å ta vaksinen.

Les mer her om Covid regler og veiledninger.

 og her

og her


Vi er nå godt i gang med å forberede neste skoleår og gleder oss til å treffe nye elever som skal begynne på Kannik skole neste år.

I januar vil du få brev om hvilken skole barnet hører til. I dette brevet vil du bli bedt om å melde fra dersom du har opplysninger som kan ha betydning for tildelingen av skoleplass. Dette kan for eksempel være om
-familien planlegger å flytte
-du mener barnet hører til en annen skole
-andre forhold du mener kan være av betydning for avgjørelsen
Avgjørelsen om skoleplass blir sendt ut i mars.

Lurer du på hva vi gjør videre.

Her finner du rutinene våre.

 Velkommen til Kannik!


Elevenes karakterer er nå publisert i IST/Webuntis for både elevene og foresatte.

Skoleballet må dessverre utsettes, ny dato blir 31. mars 2022

Grunnet koronasituasjonen, og de restriksjoner som er innført fra myndighetene, så må vi dessverre utsette ballet.
Den gode nyheten er at vi har ny avtale med hotellet og det blir torsdag 31.mars 2022.
Ny frist for påmelding og innbetaling settes til mandag 21. februar 2022.

Det vil også bli arrangert ny «secondhand -dag» Vi kommer tilbake med ny dato. Det er første gang dette arrangeres på skolen og det har kommet utrolig mange gode tilbakemeldinger på initiativet.
For at det skal bli suksess så må flest mulig bidra og delta. Har dere en kjole/dress som fortjener nytt liv hos noen andre så håper vi dere kommer 😊

Dersom det ikke blir mulig å gjennomføre ballet i 2022  så vil alle som har betalt inn få igjen pengene sine.

Vi ønsker alle en riktig god jul og godt nytt år!

Vennlig hilsen ballkomiteenSGE (skriftlig eksamen)
Torsdag 12.05
Skriftlig eksamen trekkes
Onsdag 18.05
Forberedelse engelsk
Torsdag 19.05
Eksamen engelsk
Forberedelse norsk
Fredag 20.05.
Eksamen norsk hovedmål
Mandag 23.05
Eksamen norsk sidemål
Forberedelse matematikk (uten materiell)
Tirsdag 24.05
Eksamen matematikk

LGE (muntlig eksamen)
Fredag 03.06 og fredag 10.06.

Trykk på "Les mer" for mer info.