Meny
Velg klasse/område Forside
Besøksadresse St. Svithunsgt. 40 A 4009 Stavanger Telefon: 51 51 72 50 Send oss e-post
Postadresse Postboks 8069 Forus 4068 Stavanger
Redaktør: Finn Lea (rektor)
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Dager igjen til juleferien:
18.12.2020 kl 12:00
00
dager
:
00
timer
:
00
min
:
00
sec
God sommer!
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt

Vi er nå i en utfordrende tid.

Vi ber alle være ekstra nøye med avstand og håndhygiene. I følge myndigheter er denne fasen kritisk og kan medføre en oppsving i smitte. Derfor har vi strammet inn på en del av våre tiltak mot smitte og det kan komme flere innstramninger etter hvert. Det er nå ekstra viktig å ikke sende barn med symptomer på skolen, ikke delta i større arrangement, hold god avstand alltid og pass på hverandre.

Vi ønsker ikke at våre elever skal bli smittet eller måtte være i karantene.


Vi får i år igjen besøk av PAAHJUL, Kirkens bymisjons sykkelverksted. Da kan du få en gratis sjekk av sykkelen din.

De vil være her fredag morgen og utover dagen.

Det er frivillig å delta på at du lar PAAHJUL sjekke sykkelen din helt gratis.

Det er frivillig om du vil fikse opp i det de eventuelt finner av feil.


Vi har fått nytt digitalt permisjonssøknadskjema.

Dette skal brukes for permisjoner på mer enn en dag. Skal eleven være borte en dag eller mindre. send melding (sms, mail, ring) til lærer.

Link til skjema finner dere til høyre på siden under "Lenker".


Se referat fra FAU møtet 21.09.20

Regjeringen har laget en egen nettside med informasjon til foreldre om barn og koronavirus. På nettsiden finner du "alt" du trenger å vite som forelder til elever i ungdomsskolen.

Det glemmes jevnlig igjen klær her på Kannik skole, og mesteparten er uten navn.

Før hver ferie ryddes det i gjenglemte klær og utstyr, og det uten navn blir sendt videre til Fretex eller andre lignende institusjoner. 

Har du mistanke om noe som kan være glemt igjen her, kom og se over om du finner det. Husk å hold god avstand til andre.

Gjenglemte klær ligger under trappen i A-bygg og under trappen i G-bygg.

 


Etter mye hard jobbing fra elever foresatte og skole, politikere og administrasjon gjennom flere år har vi nå endelig fått byggestart for ny skolegård.

I følge planene til kommunen starter opparbeidelsen av ny skolegård i oktober/november (mer info kommer).

På bildet ser dere litt fra arbeidet vårt og hvordan det skal bli (Flerbruksbaner, masse lys, grønt områder, sitteplasser, flere tak, tribuner, bevegelsesapparater m.m.)

Vi gleder oss!


Skolestart 2020/2021 har vært spesiell for alle. Vi har en situasjon som krever mye av alle elever, ansatte og foreldre. Kannik skole har gjennom hele perioden forsøkt å opprettholde trygge rammer som balanserer smittevern og læring. Vi håper denne følelsen er den som også elever og foreldre sitter igjen med så langt.

Rutiner med avstand og håndhygiene er en del av hverdagen og den går ikke så mye utover undervisningen som før. Elevene er flinke og effektive noe som gjør at vi kommer raskt i gang med læring. I friminutt strever vi alle litt mer når det gjelder avstand og blanding av klasser. Elevene holder avstand når voksne kommentere dette, men vi har ikke nok bemanning til at god avstand blir overholdt for alle elever til enhver tid. Vi ber alle foreldre om å ta en "avstandsprat" med sitt barn slik at dette ikke sklir ut. Myndigheten varsler om en høy risiko for større spredning og da må vi være klar og påse at smitten begrenses ved å holde avstand og holde andre råd og rutiner fra myndighetene.

Vi har heldigvis ikke hatt mye koronarelatert fravær og ingen klasser eller grupper har vært i karantene. Det kan likevel skje og da har skolen en plan på hvordan håndtere dette gjennom digitale løsninger. Vi tror eventuelle karantener vil vare i korte perioder siden testing og svar på test nå går forholdsvis raskt. Når det gjelder elever med symptomer er dette utfordrende. Vi sender elever hjem med symptomer og terskelen er lav for dette. Dette blir en større utfordring utover høsten da det vanligvis går mye vanlig forkjølelse. Trykk på "Les mer" for å se rutinene vi er pålagt i forbindelse med dette tema.

Vi står alle sammen for at elevene på Kannik skal få en god og trygg skolehverdag full av læring og dannelse.


Systemet "Webuntis" gir foresatte og elever mulighet til å følge med på fravær og anmerkninger.

Her finner du også karakterer (både standpunkt og eksamen når dette er kjent).

Trykk her for å lese instruksjon på hvordan du går frem for å komme inn i systemet.

Trykk her for å se opplæringsfilm for hvordan komme inn i systemet

Trykk her for pålogging

Kannik skole har opplevd tyverier av elevers eiendeler i det siste.

AirPods, kontanter, sykler og klær er forsvunnet fra korridorer, garderober og uterom på skolen.

Skolen samarbeider med politiet og gjør sine undersøkelser for å forsøke å finne gjerningspersonene, men vi ber alle politianmelde slike forhold.

Elever tar med seg verdigjenstander til skolen å eget ansvar. Vi anbefaler at elevene ikke har med seg kostbare gjenstander som de ikke trenger på skolen.