Meny
Velg klasse/område Forside
Besøksadresse St. Svithunsgt. 40 A 4009 Stavanger Telefon: 51 51 72 50 Send oss e-post
Postadresse Postboks 8069 Forus 4068 Stavanger
Redaktør: Finn Lea (rektor)
Dager igjen til sommerferien:
21.06.2019 kl 12:00
00
dager
:
00
timer
:
00
min
:
00
sec
God sommer!
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma

Ny versjon av elevavisen "Glassgangen" er nå lansert.

Trykk her

Beste skoleavisen vi kjenner til.

Les!


Husk at lånetiden er 4 uker, - med mulighet til å fornye lånet dersom boken ikke er reservert.

Vi gleder oss over stort utlån, og det er kjekt om du anbefaler andre å lese boka du er ferdig med. Ta med boken til innlevering, eller forny lånet hvis du trenger å ha den lenger.

 


Kannik skole er praksisskole for lærerstudenter.

I perioden fra uke 5 til uke 12 vil det være opptil 14 studenter på bygget. Alle studentene har sin egen praksislærer som har ansvaret for studentene. Studentene skal observere praksis og undervise både sammen med lærer og alene.

Dette er en berikelse for skolens elever, lærere og studentene. Perioden er lærerrik både for studenten som er i praksis på Kannik skole og prakislærer hos oss.

Studenter kan trykke på "Les mer" for å finne viktig informasjon under sin tid i praksis på Kannik skole.

 


Presentasjonen fra foreldremøte 23. januar finner du ved å trykke på "Les mer".

FAU avholdt møte 19/11. Referat fra møtet er vedlagt.

Kannik Skoleball 2019 ble avholdt på torsdag - og for en fest det ble!   

Skoleballet kan i korte trekk oppsummeres med god mat og drikke, høy underholdningsfaktor med gode elevinnslag, flotte ungdommer på alle vis,  høy lyd, svett dansegulv og fornøyde fjes!  

Alt i alt var det ca 520 elever og 27 lærere/ansatte tilstede. Det er altså et stor arrangement som ikke ville vært mulig uten 70 velvillige og særdeles samarbeidsvillige foreldrevakter og 65 foreldre som bidro med kaker. Clarion Hotel Energy har også vært svært behjelpelige på alle måter for at dette arrangementet lar seg gjennomføre.

Vi i arrangementskomiteen ønsker å rette en stor takk til alle dere foreldre, elever og ansatte som bidrog til at dette ble vellykket.

Uten dere vil det altså ikke være mulig!  Tusen takk for en fantastisk kveld på årets skoleball - Kannik skole.

Vi er stolte av en slik gjeng med fantastisk ungdom. Flott underholdning (sang, dans, musikk). Flott taler og kjempegod stemning.

Takk til alle foresatte som har bidratt og spesielt takk til foreldre og elever i ballgruppen!

Trykk på bildet for flere bilder.


Da er oversikten over kakesalg for våren 2019 klar.

Ståstedsanalysen er et refleksjons- og prosessverktøy og et hjelpemiddel for skolebasert vurdering. Målet er å skape felles refleksjon over skolens praksis og hvilke områder skolen vil prioritere i utviklingsarbeidet sitt.

Vurderingsprosessen og det videre utviklingsarbeidet har som mål å føre til økt læringsutbytte og bedre læringsmiljø for skolens elever. Rektor har ansvar for å legge til rette for prosessen og å involvere skoleeier. Rektor har hatt prosesser i personalet, elevgruppen og i foreldregruppen (FAU) om Ståstedsanalysen. Det er avgjørende at hele personalet reflekterer over og drøfter resultatene i de ulike fasene. Målet er at skolen skal bli en god arena for deling og kunnskapsutvikling og at skolen skal få et solid grunnlag for videre kvalitetsutvikling.

Trykk på "Les mer" for å se rapport med vedlegg.Takk til alle for oppmøte på en vellykket og annerledes Lucia-feiring. Lydhøre politikere fra alle partier hørte på foresatte, elevrådsleder og rektor.

Vi gleder oss til ny skolegård om en stykke tid.

Trykk på "Les mer" for flere bilder og se på vår Facebookside.