Meny
Velg seksjon Forside
SFO
1. trinn
2. trinn
3. trinn
4. trinn
5. trinn
6. trinn
7. trinn
Nye 1.klasse
Besøksadresse Skaraveien 100 4326 Sandnes Telefon: 91322880
Postadresse Sandnes kommune Kleivane skole Postboks 583 4302 Sandnes
Redaktør: Berit Voster Heggen
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma

Velkommen til Kleivane skole sin hjemmeside.

Her kan du finne informasjon som er nyttig for deg som foresatt og du kan lese nyheter om hva som rører seg på skolen vår.

I menyen til høyre finner du informasjon om trinnene og  SFO. Her vil du også finne informasjon om andre samarbeidsorganer ved skolen.  Annen informasjon finner du i venstremenyen.

Jeg anbefaler å abonnere på nyheter. Det gjør du ved ved å trykke "Abonnér på nyheter" i høyremenyen. Da får du oppdateringer direkte på mail.

Imponerende innsats av Kleivane skole i årets Mattemaraton! Hele 222 652 oppgaver har skolen gjort! Kleivane skole gjorde flest oppgaver i hele Sandnes!

Hipp hurra, veldig bra av en leksefri skole! Motivasjonen er på topp!


For en opplevelse det var å være på konsert i Sandnes Kulturhus.  Elevene fikk virkelig vist hva de har øvd på, og det var ikke lite. For en sangglede. Kleivane skole 1. trinn, sammen med førskolegruppa i Kleivane barnehage og Skaarlia barnehage.

Sandnes Synge! er et sangprosjekt for barn som går siste året i barnehage og første året på barneskolen. Målet er å gi barn sangglede og et felles sangrepertoar, og gjennom det kunne bidra til en trygg og lystbetont overgang fra barnehage til skole. Metoden er innøving ved hjelp av øvingsfiler, sangtreff i den enkelte barnehage / skole og et felles sangtreff i skolekretsen. Som en avslutning og sist, men ikke minst fremføres sangrepertoaret i Sandnes Kulturhus for publikum.
Sangtreff og veiledning gjennomføres under ledelse av Randi Tveit Egeland, godt hjulpet av Sandnes Synge-bandet.
Randi Tveit Egeland (vokal), Gunvald Hagen (piano), Ole Andre Bergem (slagverk) og Rivo Noarivelo (bass).