Meny
Velg klasse/område Forside
Postboks 8069 Forus 4068 Stavanger
Telefon: 51913030 Send oss e-post
Redaktør: Sverre Jørgen Høgmo
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
§9A Handlingsplan Kristianslyst skole
§9A Handlingsplan

Velkommen til vår hjemmeside. Her kan du enkelt finne informasjon som er nyttig for elever og foresatte, samt lese nyheter om hva som rører seg på skolen vår.

Abonner gjerne på nyheter ved å trykke "Abonnér på nyheter" i høyremenyen.

 

Velkommen til å bruke vår splitter nye hjemmeside. Her kan du enkelt finne informasjon som er nyttig for deg som foresatt og lese nyheter om hva som rører seg på skolen vår. I menyen til høyre finner du informasjon om klassene. All annen informasjon finner du i venstremenyen.

Husk å abonnere på nyheter ved å trykke "Abonnèr på nyheter" i høyremenyen. Savner du noe fra den gamle hjemmesiden? Du finner lenken til den gamle hjemmesiden i lenkesamlingen på høyre side. Håper du vil finne den informasjonen du trenger.

Hilsen rektor

Torunn Steensland Dahle

 

Paahjul vil i samarbeid med Stavanger kommunes sykkelsatsing tilby gratis sjekk av syklene til våre elever. Vi ønsker å sette fokus på at alle har trafikksikre sykler i høstmørket. 

Alle som ønsker en sjekk av sin sykkel må ta sykkelen med til skolen onsdag 28.september, og sette den utenfor elevinngangen. Husk å fylle ut navnelapp som henges på sykkelen.

God sykkelhøst!


Velkommen til møter for klassekontakter og FAU, mandag 19.september.

Kl.18.00 møter klassekontaktene i biblioteket.

Kl.18.30 møter FAU på personalrommet.


Føremålet med nasjonale prøver er å gi skolane kunnskap om elevane sine grunnleggjande ferdigheiter i lesing, rekning og engelsk. Informasjonen frå prøvene skal danne grunnlag for undervegsvurdering og kvalitetsutvikling på alle nivå i skolesystemet.

Vi gjennomfører nasjonale prøver i perioden 12. - 20. september

8. trinn: 12/9 Regning   15/9 Lesing   20/9 Engelsk

9.trinn: 19/9 Lesing   20/9 Regning

Les mer om hva nasjonale prøver er.


Kristianslyst skole deltar i Pride-paraden lørdag 3. september.

Vi ønsker elever, søsken og foreldre hjertelig velkommen til å delta under vår fane.

Oppmøte mellom Kongsgård skole og Domkirken kl. 12:30. Vi har fått tildelt plass nr 26, bak utdanningsforbundet og foran politiet. Paraden starter kl. 13, og ender opp ved Tou scene.