Meny
Velg klasse/område Forside
Postboks 8069 Forus 4068 Stavanger
Telefon: 51913030 Send oss e-post
Redaktør: Sverre Jørgen Høgmo
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
§9A Handlingsplan Kristianslyst skole
§9A Handlingsplan

Velkommen til vår hjemmeside. Her kan du enkelt finne informasjon som er nyttig for elever og foresatte, samt lese nyheter om hva som rører seg på skolen vår.

Abonner gjerne på nyheter ved å trykke "Abonnér på nyheter" i høyremenyen.

 

Velkommen til å bruke vår splitter nye hjemmeside. Her kan du enkelt finne informasjon som er nyttig for deg som foresatt og lese nyheter om hva som rører seg på skolen vår. I menyen til høyre finner du informasjon om klassene. All annen informasjon finner du i venstremenyen.

Husk å abonnere på nyheter ved å trykke "Abonnèr på nyheter" i høyremenyen. Savner du noe fra den gamle hjemmesiden? Du finner lenken til den gamle hjemmesiden i lenkesamlingen på høyre side. Håper du vil finne den informasjonen du trenger.

Hilsen rektor

Torunn Steensland Dahle

 
Fritidskortet skal sikre barn og unge i Hillevåg bydel en fritidsaktivitet, uavhengig av foreldrenes økonomi.  Fritidskortet leveres til en leder i klubben eller laget, og skal dekke utgifter avgrenset oppa til 2.500,- pr skoleår. Hvert kort har et nummer, og barnets navn skal ikke oppgis til klubben. Hillevåg kommunedelsutvalg har gitt skolen fritidskort til utdeling. Ta kontakt med kontaktlærer eller Heidi Lenes for mer informasjon.

Stavanger kommune starter opp med vaksinering av 12 til 15-åringene i uke 38. I denne saken finner du blant annet informasjonsskriv med praktiske detaljer rundt vaksineringen.

Stavangerskolen gir alle elever tilgang til verktøyet AppWriter.

Hovedfunksjonene er å kunne tilby opplesing av tekst, og å gi skrivestøtte i form av ordforslag og korrektur. AppWriter erstatter IntoWords som vi har hatt frem til nå.  
Programmet gir støtte på ulike språk, har kontekstbaserte ordforslag, opplesing av tekst, optisk tegngjenkjenning (OCR) og tale til tekst. 

AppWriter er tenkt som et verktøy til bruk for alle elever, men er særlig aktuelt for elever med lese- og skrivevansker. 

Du kan lese mer om programmet på siden IKT i stavangerskolen. 

Leverandøren Wizkids tilbyr også gratis nettkurs for foresatte. Neste kurs er 7.oktober. Se deres nettsider for påmelding. Informasjonsbehovet om den økte smittesituasjonen – spesielt blant barn og unge – er stort. FHI har samlet opp mange av de vanligste spørsmålene, og i denne artikkelen kan du lese svarene.