Meny
Velg klasse/område Forside
OVERGANG 7. TIL 8. TRINN
Postboks 8069 Forus 4068 Stavanger
Telefon: 51913030 Send oss e-post
Redaktør: Sverre Jørgen Høgmo
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma

Velkommen til vår hjemmeside. Her kan du enkelt finne informasjon som er nyttig for elever og foresatte, samt lese nyheter om hva som rører seg på skolen vår.

Abonner gjerne på nyheter ved å trykke "Abonnér på nyheter" i høyremenyen.

 

Velkommen til å bruke vår splitter nye hjemmeside. Her kan du enkelt finne informasjon som er nyttig for deg som foresatt og lese nyheter om hva som rører seg på skolen vår. I menyen til høyre finner du informasjon om klassene. All annen informasjon finner du i venstremenyen.

Husk å abonnere på nyheter ved å trykke "Abonnèr på nyheter" i høyremenyen. Savner du noe fra den gamle hjemmesiden? Du finner lenken til den gamle hjemmesiden i lenkesamlingen på høyre side. Håper du vil finne den informasjonen du trenger.

Hilsen rektor

Torunn Steensland Dahle

 

Vi oppfordrer alle våre elever, som har anledning, til å være med å gå i barnetoget 17.mai.

Vi møtes ved Fisketorget kl.09.40. I år markerer vi Kristianslyst skole sitt 50 årsjubileum - derfor er vi langt framme i år. Vi er nummer 13 i toget.

Ta gjerne med flagg :)


Tusen takk til alle elever, foreldre og lærere som gjorde solidaritetskvelden til et vellykket arrangement. Flott innsats for Hei Verden!

Ca 20 bilder fra kvelden kan du se under "les mer"


Kjente Stavangerkunstnere støtter også i år Hei Verden ved å gi bilder. Et bilde av Kjell Pahr Iversen, Craig Flannagan, Torunn Thrall m.m kan bli ditt på kunstauksjonen. Denne finner sted i vårt bibliotek tirsdag 17.april fra kl 17.30.

Se et utvalg av bildene ved å trykke "les mer"


TIRSDAG 17. APRIL - SOLIDARITETSKVELD.

Hjertelig velkommen til åpent hus på Kristianslyst skole. Cafe med varm mat fra kl. 17.30. Ute og inne vil det være varierte aktiviteter, arrangert av 8.trinn. Kveldens høydepunkt og avslutning er solidaritetskonserten hvor våre fantastisk flinke sangere og dansere fra alle trinn eier scenen.

Alle inntekter går til Hei Verden sine prosjekter i Laos.

Det er mulig å betale med Vipps.

Mer informasjon om Hei Verden, aksjonsdagen og arbeidskontrakt ligger i høyre marg, under artikkel når du trykker "les mer"  ------>.