Meny
Velg klasse/område Forside
Postboks 8069 Forus 4068 Stavanger
Telefon: 51913030 Send oss e-post
Redaktør: Sverre Jørgen Høgmo
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
§9A Handlingsplan Kristianslyst skole
§9A Handlingsplan

Velkommen til vår hjemmeside. Her kan du enkelt finne informasjon som er nyttig for elever og foresatte, samt lese nyheter om hva som rører seg på skolen vår.

Abonner gjerne på nyheter ved å trykke "Abonnér på nyheter" i høyremenyen.

 

Velkommen til å bruke vår splitter nye hjemmeside. Her kan du enkelt finne informasjon som er nyttig for deg som foresatt og lese nyheter om hva som rører seg på skolen vår. I menyen til høyre finner du informasjon om klassene. All annen informasjon finner du i venstremenyen.

Husk å abonnere på nyheter ved å trykke "Abonnèr på nyheter" i høyremenyen. Savner du noe fra den gamle hjemmesiden? Du finner lenken til den gamle hjemmesiden i lenkesamlingen på høyre side. Håper du vil finne den informasjonen du trenger.

Hilsen rektor

Torunn Steensland Dahle

 

Vi på Kristianslyst skole vil få ønske alle en riktig god sommer!

Skolestart er torsdag 19.august, kl.08.30 for elevene på 9. og 10.trinn, kl.09.00 for nye 8.trinn.

 


På grunn av værmeldingen blir fotografering etter vitnemålsutdelingen i kveld flyttet til aula. Foresatte bes møte utenfor 10.trinns-inngangen.Kom presis. 

Tidsplan i aula blir da:
10B: kl. 17.45-18.00
10A: kl. 18.00-18.15
10C: kl. 18.15-18.30
10D: kl. 18.30-18.45
10E: kl. 18.45-19.00

Utgang 8.9.trinnsgangenOvergangen fra barneskolen til ungdomsskolen er spennende for både elever og foreldre. Vi samarbeider godt med barneskolene for en god overgang til oss.

Dette året er spesielt siden vi ikke har kunnet invitere 7.trinn til revyforestillinger. Elevenes første møte med Kristianslyst blir besøksdagen den 8. juni. Der vil de nye klassene få møte sine lærere, og få en liten omvisning på skolen.

På grunn av smittevern kan vi dessverre ikke holde felles foreldremøte slik vi bruker i mai. Vedlagt er en presentasjon av Kristianslyst skole. Se under "les mer"


Skolene i Stavanger er på rødt nivå til og med 7.mai. Hovedmålet er å redusere antall nærkontakter og holde minst 1 meter avstand mellom elevene.

Her på Kristianslyst deles alle klassene i gruppe 1 og gruppe 2, som skal være på skolen annenhver dag. Gruppe 1 kommer på skolen på torsdag, og gruppe 2 på fredag. Kontaktlærere gir beskjed til elevene gjennom klassens classroom, eller på mail. 

Språkfag har digital hjemmeskole for alle. Det samme gjelder valgfagene. Dette fordi disse fagene har grupper med elever fra flere forskjellige klasser. Unntak er 8. trinn 2. time torsdag. De elevene som er på skolen følger undervisningen digitalt fra klasserommet.

Vi får bruke Hetlandshallen som normalt til kroppsøving. SVØMMEHALLEN ER STENGT FOR SKOLEN.

Minner om:
Ingen syke skal møte på skolen
God håndhygiene og ingen deling av utstyr
Hold god avstand til andre, og nå også innad i egen klasse

Nå håper vi at dette er siste runde med strenge tiltak. Hvis vi skal lykkes med å slå ned smitteoppgangen må alle bidra. Vi oppfordrer dere der hjemme til å følge anbefalingene om maks 2 besøk hjemme, samt at elevene i perioden bare har en fritidsaktivitet ut måneden. Slik vil vi ha minst mulig treff på tvers av klasser og skoler så lenge skolene er på rødt nivå.

Udir sin veileder om smittevern for ungdomsskoler finner du under "les mer"