Meny
Velg seksjon Forside
Vi har nye websider på -> www.nped.no skoler, barnehager og høyere utdanning.
Telefon: 90978912 Send oss e-post
Redaktør: Ole Christian Wold Haavik
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Gullepleprisen 2017 tildelt Barbara Anna Zielonka

Årets Gulleplepris ble tildelt Barbara Anna Zielonka fra Nannestad vgs i plenum på NKUL torsdag 11. Mai. 2017.

Årets Gulleplevinner legger stor vekt på pedagogisk bruk av IKT, gode lærer­/ elev relasjoner som styrker klasseromfelleskapet, variert og innovativ undervisning, blandet læring og prosjektbasert undervisning

Setter elevmedvirkning (og ansvar) og tverrfaglighet i fokus. Har tro på at mer elevstyrt undervisning fører til mer læring.Bruker innovative og stimulerende metoder i klasserom­Interessert i ressursutnyttelse og kunnskapsdeling.Siste prosjekt heter "Genius Hour": Elevene får velge hva de har lyst til å jobbe med/lære om , men det må gjøres på engelsk Elevene finner sine egne eksperter (de må bruke vennekrets, familiekrets, sosiale medier)­ elevene bruker Facebook og Twitter for å finne eksperter og lage eget nettverk. Elevene må lage gode problemstillinger. Elevene må opprette egen blogg\ digital dokumentasjon av hele prosjektet Elevene må presentere sluttprodukt­video og dele dette produktet med andre (deling på youtube/hjemmesider/blogger) 

Årets vinner har tro på at bruk av Kompetanser for det 21. århundre (21st century skills) vil hjelpe elevene, og utnytte læring i sammenheng med den verden vi lever i. Hos årets vinner  får elevene oppgaver som setter fokus på kreativitet, IKT kompetanser, innovasjon, borgerskap, kritisk tenking og problemløsning.

Vi er stolte over å kunne gi årets Gulleple til Barbara Anna Zielonka, Nannestad videregående skole

Alle foto: Vidar Alfarsnes, Skolemagasinet