Meny
Velg seksjon Teachmeet
Vi ønsker å bidra til god IKT-bruk i norske skoler, barnehager og høyere utdanning.
Telefon: 90978912 Send oss e-post
Redaktør: Ole Christian Wold Haavik

Værsågod! Det er bare å skrive seg opp med både en 2 og 5 minutters slik at du på kvelden mandag 7 mai 2018 kan få dele dine gode ideer med andre gode lærer kolleger! Vi trenger hverandre, og at vi gir hverandre tips og oppmuntringer!

 


-ble det skrevet på twitter etter TeachMeet 2017. Jammen ble det skikkelig konsert til slutt og! De nydelige og kjente: Tre Små Kinsesere! TeachMeet 2017 gikk, som årene før, glidende godt unna. Salen ble fylt av gode tips til egen nytte og bruk, som før. "Inspirert" stod å lese på en annen twitterpost.

Moava tro til igjen og lagde opptak av innslagene, som nå DU kan se....

 


Også under årets NKUL-konferanse sto NPeD som arrangør for Teachmeet på onsdag kveld, og rundt 300 publikummere fikk med seg gode innlegg på 2 eller 7 minutter. 


Også under årets NKUL sto NPeD som ansvarlige for Teachmeet, som ble arrangert onsdag kveld. Nok en gang viste formatet seg å fenge publikum, og det ble stormende jubel og stor suksess.

Teachmeet er et konsept med klare regler. Det skal være av og for pedagoger som presenterer gode konkrete ideer i 2 eller 7 minutters presentasjoner. Presentasjonene blir trukket tilfeldig med en navnetrekker.