Meny
Velg seksjon Forside
Vi ønsker å bidra til god IKT-bruk i norske skoler, barnehager og høyere utdanning.
Telefon: 90978912 Send oss e-post
Redaktør: Ole Christian Wold Haavik
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Norsk Pedagogisk Dataforening har i flerfoldige år arrangert medlemstur til BETT og nå er vi atter en gang klare for å ta opp påmelding til studieturen til London. Bett 2020 arrangeres i uke 4, og NPeD planlegger også denne gangen et variert opplegg, både faglig og sosialt. Studieturen strekker seg fra mandag (kveld) 20. til søndag 26. januar (lite organisert program i helga). Det er selvfølgelig mulig å være med på deler av uka, om du ikke har anledning til å delta på hele opplegget. 

Även på NKULs 25års jubileum arrangerade NPeD en TeachMeet på Byscenen. Huset var fullsatt och de som deltog på den informella programpunkten till Norges största konferens om IKT i skolsektorn fick se ett färgglatt och omväxlande program.

Gullepleprisen deles ut hvert år på NKUL, til en pedagog eller gruppe pedagoger som har benyttet IKT i læring på en god måte. Årets pris gikk til Lisa Stornes fra Sauda videregåande skule. Her ser du juryens begrunnelse for prisutdelingen.

Vinner av årets fotokonkurranse er Haakon Aasprong med det kjempeflotte bildet av the London Victoria Dock! 🌟 Gratulerer så mye, Haakon!