Meny
Velg seksjon Forside
Vi ønsker å bidra til god IKT-bruk i norske skoler, barnehager og høyere utdanning.
Telefon: 90978912 Send oss e-post
Redaktør: Ole Christian Wold Haavik
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma

Norsk Pedagogisk Dataforening har i flerfoldige år arrangert medlemstur til BETT og nå er vi atter en gang klare for å ta med seg mange dyktige skolefolk på en utsolgt studietur til London. Bett 2019 arrangeres i uke 4, og NPeD planlegger også denne gangen et mangfoldig opplegg, både av faglig og sosial art. 

Studieturen strekker seg fra mandag 21. til søndag 27. januar (lite organisert program i helga). Det er selvfølgelig mulig å være med på deler av uka, om du ikke får til hele. 


Lærerutdanningene ved flere av landets universiteter er i ferd med å utvikle teknologirike klasserom. På Universitetet i Agder er flere NPeD-medlemmer engasjert i et prosjekt som skal føre til Undervisningsverkstedet, et rom fullt av fremtidens teknologi til bruk i undervisningen. 

I år kommer vi til å være på SETT i Lillestrøm får å lage TeachMeet til deg! Håper DU og masser av dine spreke lærerkolleger kommer og bidrar til kjempestemning og mye kunnskap som vanlig!

Under NKUL 2018 var det nok en gang klart for utdeling av Gullepleprisen, NPeDs anerkjennelse av pedagoger som har gjort en særskilt innsats for å fremme IKT i skole eller barnehage. I år ble det også delt ut en hederspris, og begge vinnerne var stolte og glade over å kunne motta en anerkjennelse av den jobben de har gjort.