Meny
Velg seksjon Bett
Vi ønsker å bidra til god IKT-bruk i norske skoler, barnehager og høyere utdanning.
Telefon: 90978912 Send oss e-post
Redaktør: Ole Christian Wold Haavik

Norsk Pedagogisk Dataforening har i flerfoldige år arrangert medlemstur til BETT og nå er vi atter en gang klare for å ta med seg mange dyktige skolefolk på en utsolgt studietur til London. Bett 2019 arrangeres i uke 4, og NPeD planlegger også denne gangen et mangfoldig opplegg, både av faglig og sosial art. 

Studieturen strekker seg fra mandag 21. til søndag 27. januar (lite organisert program i helga). Det er selvfølgelig mulig å være med på deler av uka, om du ikke får til hele. 


Vinner av årets fotokonkurranse er Phillip Kaspersen med det kjempeflotte bildet av London Millennium Bridge! 🌟 Gratulerer så mye, Phillip!

Årets tur med NPeD til BETT gikk av stabelen 22. - 28. januar. Med på turen var hele 150 deltagere og 7 reiseledere. Årets program var satt sammen av blant annet 7 ulike skolebesøk, kodeverksted, inspirasjonsøkter, erfaringsdeling og felles reise til Bett. Med mat & mingel, AleTrail, musikaler og kulturvandringer i tillegg, var uka fylt til randen av både faglige og sosiale arrangement. Det ble nok en gang ei fin uke i London - full av både faglig og sosial påfyll. Takk til alle som var med!

Hvilke teknologiske trender er på vei inn i skolen? Og hvilke muligheter gir denne teknologien for å tilrettelegge for særlige behov? Flere gode eksempler og trender utpekte seg på Bett 2017.