Meny
Velg seksjon Forside
Vi ønsker å bidra til god IKT-bruk i norske skoler, barnehager og høyere utdanning.
Telefon: 90978912 Send oss e-post
Redaktør: Ole Christian Wold Haavik
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Det er dessverre ikke lengre mulig å melde seg på.

Endelig kan du melde deg på!


Nå kan du snart melde deg på NPeDs tur til Bett 2022! Etter å ha konferert med smittevernekspertise og foretatt en risikovurdering, har vi gått i gang med å planlegge tur til London i januar.
BETT-messen (https://uk.bettshow.com/) blir arrangert onsdag 19. januar til fredag 21. januar. 

Gullepleprisen deles ut hvert år på NKUL - til en pedagog eller gruppe pedagoger som har benyttet IKT i læring på en spesielt god måte. Årets pris gikk til Espen Clausen fra Grinde skule. Her ser du juryens begrunnelse for prisutdelingen.


Norsk Pedagogisk Dataforenings (NPed) hederspris for 2020 deles ut til Geir Sand Nilsen, for å ha samlet skole-Norge i Facebook-gruppa “Korona-dugnad for digitale lærere”. Gjennom en bevisst strategisk tanke om et autonomt samfunn har han klart å skape en arena der titusenvis av norske lærere har kunnet diskutere, dele og utveksle digitale idéer til hvordan undervisningen kunne gjennomføres i en spesiell situasjon.

Gullepleprisen deles ut hvert år på NKUL, til en pedagog eller gruppe pedagoger som har benyttet IKT i læring på en god måte. Årets pris gikk til Ståle Skagen og Geir Valøen fra Ila barnehage. Her ser du juryens begrunnelse for prisutdelingen.

Det blir ikke tradisjonell NKUL i 2020, men det blir NKUL@home i år. Gullepleprisen 2020 deles ut i åpningsplenum onsdag 6. mai kl. 10.00.

Et årsmøte er veldig viktig for NPeD. Der sørges det bla for at penger blir brukt slik de skal og at demokratiet gjelder når nye skal velges inn i styret. Kommer du på en sak du vil ha med på årsmøtet så send det til leder@nped.no innen 28 april. Ellers blir sakene: Årsmelding, regnskap, budsjett og valg. Vedtektene våre finner du her på denne siden 

Vinner av årets fotokonkurranse er Line Merethe Fagereng med det kjempeflotte bildet av Regent Street! 🌟 Gratulerer så mye, Line Merethe!