Meny
Forside
Hovedadresse Eddaveien 25 4327 SANDNES Telefon: 51338100 Send oss e-post
Postadresse Postboks 583 4302 SANDNES
Redaktør: Rune Stangeland
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Fravær / permisjon
Fravær / permisjon
Gå til Google Classroom
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt
For ansatte
Minadmin
E-feide
E-post
I uke 11 skal elever på 8-10.trinn på Øygard gjennomføre Ungdataundersøkelsen, sammen med resten av Sandnesskolen. Undersøkelsen er frivillig for elevene. Elevene oppfordres til å delta i undersøkelsen for at undersøkelsen skal ha størst mulig verdi, og danner et viktig datagrunnlag for hvordan ungdom i Sandnes og Norge har det. Vedlagt er informasjon om Ungdataundersøkelsen, informasjonen sendes også ut som ranselpost til elevene.      

Innen kort tid så vil det for elevene kun bli mulig å logge på Chromebooken sin ved hjelp av Sandnesskolen.no kontoen sin og ikke med ulike private Google kontoer.

Vedtatt skolerute for skoleåret 2019-2020 finner du under fanen Hjem-Skole.

Etter de to innledende rundene var det klasse 9B ved Øygard ungdomsskole som var best i Rogaland og dermed skal representere fylket i finalerundene på Gardermoen 9. – 11. april. Der skal klassen presentere en fordypningsoppgave de har jobbet med gjennom foredrag og utstilling, og i tillegg skal de løse matematiske oppgaver. Det er to gutter og to jenter som reiser for å representere klassen. De møter 17 andre klasser/lag fra hele landet.

VI BESØKER VITENGARDEN, JÆRMUSEET PÅ NÆRBØ uke 5I januar startes samtalegruppe for elever på 9. trinn med to hjem. Påmelding innen 13.12.