Meny
Forside
Hovedadresse Eddaveien 25 4327 SANDNES Telefon: 51338100 Send oss e-post
Postadresse Postboks 583 4302 SANDNES
Redaktør: Espen Nielsen
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Transponder - digital meldebok
Logg inn
Fravær / permisjon
Fravær / permisjon
Gå til Google Classroom
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt
For ansatte
Minadmin
E-feide
E-post
En del av skolens handlingsplan for et trygt og godt skolemiljø er å gjennomføre en trivsels- og mobbeundersøkelse (se skole-hjem). Undersøkelsen har vært gjennomgått og godkjent av FAU. På fredag blir det lagt ut en link i hver klasse sitt "classroom" på google. Eleven får i lekse å svare på denne til tirsdag 29.oktober. 

Tirsdag 22. oktober er det FAU-møte på skolen. 

Sted: Konferanserom 246 (ved siden av rektors kontor)

Kl. 19:00


Sted: Lundehaugen ungdomsskole kl. 18:30.

Øygard ungdomsskole har lenge tilbudt elever å være igjen etter skolen og få gjort leksene sine her. I år har skolen fått ekstra midler til å utvide dette tilbudet. Det betyr at vi nå kan tilby dette både før skolen begynner og etter skoledagen er slutt. Vi vil også tilby mat i forbindelse med studieverkstedet. Dette tilbudet er til alle elevene og er både for de som vil jobbe alene, men også for de som ønsker hjelp av en lærer. 

Har du lyst å spille tromme, saxofon eller fløyte? 

Klikk deg inn for å lese mer.


Det blir en felles løsning for alle skolene i Sandnes kommune når det gjelder meldingssystem. Øygard har tidligere år hatt Mobilskole som sin løsning. Nå bytter vi det ut og går over til Transponder meldingsbok. Vi vil snart sende ut en velkomstmelding via Transponder til alle foresatte. Her vil dere bli oppfordret til å laste ned en app til mobiltelefonen din.