Meny
Forside
Hovedadresse Eddaveien 25 4327 SANDNES Telefon: 51338100 Send oss e-post
Postadresse Postboks 583 4302 SANDNES
Redaktør: Espen Nielsen
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Transponder - digital meldebok
Logg inn
Fravær / permisjon
Fravær / permisjon
Gå til Google Classroom
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt
For ansatte
Minadmin
E-feide
E-post
ALF - Podcast
Podcast 15.12.19

Kontaktinformasjon mens skolen er stengt:

Avdelingsleder 8. trinn: Marte: marte.folkvord-ramirez[krøllalfa]sandnes.kommune.no (45269373)

Avdelingsleder 9. trinn: Bjarte: bjarte.kvame.ovrevik[krøllalfa]sandnes.kommune.no (41633048)

Avdelingsleder 10. trinn: Anja: anja.sarita.royneberg[krøllalfa]sandnes.kommune.no (90721769)

Rektor: Espen: espen.nielsen[krøllalfa]sandnes.kommune.no (90019143)

(Erstatt [krøllalfa] med @ når du sender mail)

Hjertetelefon: 

Om du har noe på hjertet. Noe du lurer på eller bare trenger å snakke med noen på skolen, kan du ringe 51338100 eller 45269373.

I påsken vil hjertetelefonen være bemannet på følgende telefonnummer: 45269373 og 90019143. 

Det er avgjort at eksamen for 10.trinn våren 2020 er avlyst. Dette gjelder både muntlig og skriftlig eksamen. Les mer om det her: https://www.udir.no/kvalitet-og-kompetanse/sikkerhet-og-beredskap/informasjon-om-koronaviruset/

Det er standpunktvurderingene i fag som gir grunnlag for inntak til videregående skole. Les mer om fastsetting av standpunktkarakterer her: https://www.udir.no/laring-og-trivsel/vurdering/sluttvurdering/standpunktvurdering/


En ny uke er tilbakelagt og vi går nå inn mot påske. Vi på Øygard, ønsker alle elever og foresatte en god påske. Vi vet at det vil bli en annerledes påske for de fleste, men vi håper likevel dere får litt god mat og kvalitetstid med familien. På onsdag 8. april vil regjeringen si noe om hvordan de ser for seg tiden etter påske. Det blir enten å fortsette med hjemmeskole eller å begynne på skolen. Tirsdag 14. april er uansett en planleggingsdag for lærerne. Det vil si at elevene starter opp onsdag 15. april. 

Her er litt informasjon til foreldre og elever:

Koronaviruset preger hverdagen vår og det er en utfordrende tid for både voksne og elever nå som skolene og fritidsaktivitetene er stengt. Å la hverdagen bli så normal som mulig er viktig nå i disse dager. Å stå opp og komme i gang med skolearbeidet, å legge seg til rett tid, å få seg frisk luft og sunn mat osv, er viktige råd å ta med seg inn i en ny annerledesuke. 

De ansatte er i kontakt med elevene, men for noen kan det være at dette ikke er nok. 

For noen kan det være ekstra vanskelig når de hverdagslige rutinene ikke blir som vanlig. Elever kan ha behov for å snakke med noen om andre tema enn det rent faglige. Av og til kan det være et ønske om å snakke med andre utenfor familien. Kanskje noen opplever stress og utrygghet rundt situasjonen, eller rett og slett har vanskelig med å forholde seg til den nye hverdagen. Om du trenger en oppmuntring eller du har noe på hjertet du vil snakke om, er vi på skolen tilgjengelige. Ta kontakt med oss. Kontaktinformasjon til oss står øverst på hjemmesiden. Vil du snakke med noen som ikke står på denne listen, kan du ta kontakt med de som står på listen og få oppgitt telefonnummer.


Hei. 

Her kommer litt informasjon fra skolen.


Fra kl. 18:00 i dag er skolen stengt, etter pålegg fra myndighetene (pga korona). Dette betyr ikke at elevene har ferie. Til tross for denne situasjonen, vil det bli gitt undervisning fremover. Dette vil foregå i Google. 

I morgen, fredag vil det være mulig for elevene å komme innom og hente bøker og annet de trenger mellom kl. 9 og 11.