Meny
Forside
Hovedadresse Eddaveien 25 4327 SANDNES Telefon: 51338100 Send oss e-post
Postadresse Postboks 583 4302 SANDNES
Redaktør: Espen Nielsen
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Transponder - digital meldebok
Logg inn
Fravær / permisjon
Fravær / permisjon
Gå til Google Classroom
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt
For ansatte
Minadmin
E-feide
E-post
Sted: Lundehaugen ungdomsskole kl. 18:30.

Øygard ungdomsskole har lenge tilbudt elever å være igjen etter skolen og få gjort leksene sine her. I år har skolen fått ekstra midler til å utvide dette tilbudet. Det betyr at vi nå kan tilby dette både før skolen begynner og etter skoledagen er slutt. Vi vil også tilby mat i forbindelse med studieverkstedet. Dette tilbudet er til alle elevene og er både for de som vil jobbe alene, men også for de som ønsker hjelp av en lærer. 

Har du lyst å spille tromme, saxofon eller fløyte? 

Klikk deg inn for å lese mer.


Det blir en felles løsning for alle skolene i Sandnes kommune når det gjelder meldingssystem. Øygard har tidligere år hatt Mobilskole som sin løsning. Nå bytter vi det ut og går over til Transponder meldingsbok. Vi vil snart sende ut en velkomstmelding via Transponder til alle foresatte. Her vil dere bli oppfordret til å laste ned en app til mobiltelefonen din.

Merk at første gangs pålogging krever innlogging via id-portalen.

Dersom du bruker Transponder på mobil, anbefaler vi at du laster ned appen.

(De av dere som har barn i barneskolen, bør være oppmerksom på at det finnes to apper  til Transponder. Transponder SMS og Transponder meldingsbok. Vi bruker Transponder meldingsbok.)

 

 


Alle elevane har rett til eit godt fysisk og psykososialt miljø som fremjar helse, trivsel og læring. (Opplæringslova §9 A-2)

Ta umiddelbar kontakt med skolen (kontaktlærer/ avdelingsleder / rektor) hvis du som elev, eller du som foresatt for elev, ikke opplever at skolemiljøet på Øygard er trygt og godt.