Meny
Forside
Hovedadresse Eddaveien 25 4327 SANDNES Telefon: 51338100 Send oss e-post
Postadresse Postboks 583 4302 SANDNES
Redaktør: Espen Nielsen
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Transponder - digital meldebok
Logg inn
Fravær / permisjon
Fravær / permisjon
Gå til Google Classroom
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt
For ansatte
Minadmin
E-feide
E-post
Øygard har i år sin 25 forestilling.  Det var Bjørn-Arne Dahl og Inger Vagle som startet opp i 1996 med Ole Paus revyen "5000 ungdommer". Startskuddet hadde gått og siden den gang har vi holdt det gående

Skolen inviterer fredag 13.desember til to ulike julemarkeringer; julegudstjeneste og likeverdig alternativt tilbud på skolen. Elevene har fått med seg påmelding til de ulike alternativene som ranselpost. Det er også sendt ut transpondermelding til foresatte. Se vedlegg for mer informasjon.


I januar startes det en samtalegruppe for elever på 9. trinn med to hjem. Se vedlegg.

Øygard Ungdomsskole gjennomfører i neste uke Elevundersøkelsen.

 

 


I disse dager sender vi ut brev, epost eller sms til foreldre/foresatte med invitasjon til å svare på Foreldreundersøkelsen.

Skolen og FAU har et mål om at alle svarer på undersøkelsen. Det er viktig for å få innspill til videre arbeid og fokus.

NB! Klassen med høyest svarprosent på hvert trinn, fra foreldre/foresatte, vil få gratis pizza en dag på skolen.

FRIST: 29.11.19


Etter flere dagers grundige undersøkelser av Chromebooken som begynte å brenne sist uke, har leverandøren nå funnet årsaken til branntilløpet.Undersøkelsene viser skade i batteriet som skyldes ytre påvirkning. Det er ikke påvist noen fabrikkfeil.

Vi har fått forsikringer fra leverandør om at Chromebookene kan tas med hjem etter skoletid, sier IT sjef Ole Kristain Risa.Før maskinene blir levert til elevene på mandag, vil de bli sjekket for eventuelle ytre skader.