Meny
Trinn 8 d
Eddaveien 25 4327 SANDNES Vis på kart
Telefon: 51338100 Faks: Bruk mail! Send oss e-post
Redaktør: Rune Stangeland

8. trinn ved Øygard ungdomsskole skal delta på ungdomsskolenes sykkeltur i Sandnes, fredag 25.mai. Elevene møter kl.10.00 ved sandvolleyballbanen bak Sandnes Brygge sitt lokale.

 8.trinn skal delta på årets Tinestafett. Den er på Sandnes stadion, tirsdag 8.mai. Hver klasse stiller med ett lag hver. De som ikke skal løpe blir med som heiagjeng. Skoledagen starter som vanlig med to timer på skolen og avsluttes på stadion kl.13.00.

8.trinn skal delta på Opptur!, onsdag 2.mai. Dette er et landsomfattende arrangement for 8.trinnselever. Fokus på arrangementet er sosialt samvær, naturopplevelser og fysisk aktivitet. Det er over 30 000 deltakere på til sammen 80 ulike steder over hele landet. 2238 deltakere skal delta på OPPTUR STF.

Oppmøte på skolen er kl.08.45 i klasserommet. Bussene går kl.09.00. Retur til skolen er kl.13.30 fra Gramstad. Forventet ankomst til Øygard er kl.14.00.

 8.trinn arrangere obligatorisk elevkveld 22.mars. Oppmøte er kl.18.00 og vi avslutter kl.21.00. Denne utvidede skoledagen blir avspasert første halvdel av dagen den 13.juni.


Skolen har valgt å trekke tilbake de midlertidige tiltakene med varighet på to uker som ble lagt frem for 8.trinn i går.  

Skolen har sett en ukultur som var i emning på 8.trinn og ønsket derfor å gjøre noe med det. Alle elevene våre har rett på et godt psykososialt miljø, jamfør kapittel 9A i opplæringsloven. Vårt fokus var på å forebygge og regulere en uønsket atferd som noen elever opplevde som ubehagelig. Skolen vil nå være i dialog med klassene på 8.trinn for å høre hvordan vi sammen kan skape et bedre psykososialt miljø på trinnet. I tillegg vil skolen ha dialog med elevrådet, foreldreutvalget og samarbeidsutvalget om hvordan vi sammen kan arbeide for å skape et godt og trygt miljø, jamfør skolens visjon, trygghet, trivsel og læring. Skolen hadde en god intensjon med de nye reglene, men fokuset på klemming og fysisk kontakt ble helt feil i forhold til hvordan vi ønsker å framstå som skole. Vi beklager det som har skjedd, og vil stå på videre for å skape et trygt og godt miljø for alle elevene våre.