Meny
Trinn 10 d
Hovedadresse Eddaveien 25 4327 SANDNES Telefon: 51338100 Send oss e-post
Postadresse Postboks 583 4302 SANDNES
Redaktør: Espen Nielsen
Transponder - digital meldebok
Logg inn
Fravær / permisjon
Fravær / permisjon
Gå til Google Classroom
Læringsplan og prøve- og aktivitetsplan 10.trinn
10.trinn læringsplaner
Øygard har i år sin 25 forestilling.  Det var Bjørn-Arne Dahl og Inger Vagle som startet opp i 1996 med Ole Paus revyen "5000 ungdommer". Startskuddet hadde gått og siden den gang har vi holdt det gående

Øygard Ungdomsskole gjennomfører i neste uke Elevundersøkelsen.

 

 


Etter flere dagers grundige undersøkelser av Chromebooken som begynte å brenne sist uke, har leverandøren nå funnet årsaken til branntilløpet.Undersøkelsene viser skade i batteriet som skyldes ytre påvirkning. Det er ikke påvist noen fabrikkfeil.

Vi har fått forsikringer fra leverandør om at Chromebookene kan tas med hjem etter skoletid, sier IT sjef Ole Kristain Risa.Før maskinene blir levert til elevene på mandag, vil de bli sjekket for eventuelle ytre skader. 


Øygard ungdomsskole har lenge tilbudt elever å være igjen etter skolen og få gjort leksene sine her. I år har skolen fått ekstra midler til å utvide dette tilbudet. Det betyr at vi nå kan tilby dette både før skolen begynner og etter skoledagen er slutt. Vi vil også tilby mat i forbindelse med studieverkstedet. Dette tilbudet er til alle elevene og er både for de som vil jobbe alene, men også for de som ønsker hjelp av en lærer. 

Velkommen til foreldremøte på 10.trinn på Øygard ungdomsskole tirsdag 24.september. Tidspunkt: kl. 18.00-19.30.Vi starter med en fellesdel i foajéen, før det blir klassemøter for alle klassene.


10 trinn skal vaksineres torsdag den 19/9-19. For mer informasjon sjekk ut følgende linker: