Meny
Velg seksjon Framside
Håvasteinveien 105 4150 RENNESØY
Telefon: 51720630 Send e-post til oss
Redaktør: Erik Nielsen
Gå til Its Learning
Vervarsling frå yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt

Refleksdagen markeres over hele landet torsdag 18. oktober. Målet er å få folk til å bruke refleks slik at de ikke havner i en ulykke.

Invester 5 minutter.

Er du blant de som glemmer refleksen? Bruk 5 minutter på Refleksdagen og fest refleks på jakker og bagger. Det er en smart investering av tid! Jo mer jo bedre. Da har du én ting mindre å huske på i hverdagen og er trygg i mørket.

Refleksdagen ble arrangert av Trygg Trafikk første gang i 2006, og er alltid tredje torsdag i oktober.Refleksdagen over hele landetTrygg Trafikk og samarbeidspartnere markererRefleksdagen over hele landet.

På Rennesøy skule får alle elevene refleksbånd. Kygo har designet reflekser som rett og slett er vanvittig kule og veldig fine. Reflekser med grafiske lydbølger vil garantert gjøre mange godt synlige i mørket.


Verdens lærerdag har blitt markert årlig siden 5. oktober, 1994. Verdens lærerdag markerer undertegnelsen av UNESCO og ILOs anbefaling om lærernes status og retningslinjer som ble underskrevet i 1966. Anbefalingen fremhever at det er viktig å gi trygge arbeidsvilkår til lærerne samt styrke lærernes anerkjennelse og status. Det er UNESCO som er ansvarlig for dagen som feirer og fremmer læreryrket over hele verden.

Lærerne har verdens viktigste jobb. På Rennesøy skule arbeider det lærere som hver dag gjør en solid innsats for å fremme trivsel og læring hos elevene. De er engasjerte, ivrige og arbeidsomme.

Så, kjære lærere, tusen takk! Vi er stolte over jobben dere gjør, og det gode læringsmiljøet som dere, sammen med våre fantastiske elever, er med på å dyrke frem.

PS: Dagen ble feiret med en god lunsj og noen velvalgte ord fra rektor.

Vi ønsker alle elever, foresatte og ansatte en god høstferie! Vi sees igjen mandag 15.oktober.

 

 

 

 

 


Vi er blitt gjort oppmerksom på at noen av barna på ungdomsskolen leker en besvimelseslek.

Vi vil gjerne invitere 8-10 kl. ved Rennesøy skole til vårt arrangement.

Torsdag 04 oktober kl.12:00 på Meieriet.