Meny
Velg seksjon Framside
Håvasteinveien 105 4150 RENNESØY
Telefon: 51720630 Send e-post til oss
Redaktør: Erik Nielsen
Gå til Its Learning
Vervarsling frå yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt

Politisk streik for klima har vært omtalt mye i media i det siste, og det vil bli avholdt et arrangement for ungdom fredag 22/3. Skolen står dog ikke som arrangør av streiken, og er pliktig til å registrere fravær hos elever.

Klimasaken er den største utfordringen vi står overfor, og det er viktig at både barn, unge og voksne engasjerer seg i denne saken. Samtidig er det slik at det å streike fra skolen ikke kan sees på som gyldig fraværsgrunn. Det vil dermed føres fravær på vanlig måte på elever som deltar på arrangementet.

Alt fravær registreres, enten innvilget og godkjent fravær eller ulovlig ikke godkjent fravær.

Det er opp til foreldre å søke elever fri, og fri innvilges på bakgrunn av at foreldre overtar opplæringsansvaret i perioden permisjon innvilges. 

 


Valgfag i Sal og scene setter opp forestilling på Meieriet torsdag 4.april.


Våren 2019 gjennomføres ungdataundersøkelsen i Rennesøy kommune blant elever i 8.–10. klasse. Tidligere har kommunen gjennomført undersøkelsen i 2010, 2013 og 2016. For å gi et godt bilde av situasjonen i Rennesøy, er det viktig at så mange som mulig deltar.

Vi ønsker at alle elevene på ungdomstrinnet deltar på denne undersøkelsen i uke 12. Les informasjonen, og ta kontakt hvis barnet/ungdommen din ikke skal delta. Informspamfletten om undersøkelsen finner du som et vedlegg i høyremargen. Mandag: Bordtennis, sjakk, kortspill, airhockey (i kjelleren).

Tirsdag: Bordtennis, sjakk, kortspill, airhockey (i kjelleren).

Onsdag: Styrketrening i gymsalen (påmelding hos Tina innen tirsdag klokken 12) & bordtennis, sjakk, kortspill, airhockey (i kjelleren).

Torsdag: Åpent bandrom (meld deg på innen onsdag klokken 12), & bordtennis, sjakk, kortspill, airhockey (i kjelleren).

Fredag: Yoga (meld deg på innen onsdag klokken 12), & bordtennis, sjakk, kortspill, airhockey (i kjelleren).

All påmelding skjer via listene som ligger hos Tina. Hvem som får plass publiseres på tv-skjermene i foajeen og glassgangen.