Meny
Velg seksjon Framside
Håvasteinveien 105 4150 RENNESØY
Telefon: 51720630 Send e-post til oss
Redaktør: Erik Nielsen

Her kan du enkelt finne informasjon som er nyttig for deg, og lese nyheter om hva som rører seg på skolen vår.

Husk å abonnere på nyheter ved å trykke "Abonnèr på nyheter" i menyen til høyre.


Stavanger kommune inviterer deg med dette til å besvare den årlige foreldreundersøkelsen blant foresatte med barn på 9. trinn i stavangerskolen. Gjennom foreldreundersøkelsen får du mulighet til å si noe om hvordan du som foresatt opplever skoletilbudet i Stavanger. Dermed bidrar du til å skape en enda bedre skolehverdag for både ditt barn og for alle barn i stavangerskolen.

Du blir spurt om temaer som trivsel, læring og medvirkning. Resultatene vil bli brukt til å finne ut hva den enkelte skole gjør bra, og på hvilke områder skolen kan bli bedre. Undersøkelsen er anonym. Det er frivillig å delta, men vi oppfordrer alle til å ta seg tid til å svare. Du som foresatt vil få tilsendt SMS/e-post med innloggingsinformasjon til undersøkelsen. Det er bare mulig å levere ett svar pr elev, derfor vil kun en av dere foresatte få tilsendt SMS/e-post. 

Vi håper du tar deg tid til å svare. Svarfrist er 6.desember.

Stavanger kommune legger nå til rette for en ny runde med vaksinetilbud til 12-15 åringer som ikke har tatt en vaksinedose mot covid-19. Alle 12 til 15- åringene i Stavanger kommune har tidligere fått tilbud om koronavaksinering, og mange elever valgte å vaksinere seg. 

Skolehelsetjenesten legger nå til rette for at de som av ulike årsaker ikke har vaksinert seg ennå får et nytt tilbud.  


De offisielle tallene for årets Nasjonale prøver foreligger nå, og igjen skårer elevene på Rennesøy skole over det nasjonale gjennomsnitt, og helt i toppen innad i kommunen.

Dette har vært en trend de siste 4-5 årene, og tall vi er stolte av. 

Vi gleder oss på elevenes vegne og ser at det gode arbeidet på Mosterøy, Vikevåg -og Rennesøy skole gir resultater. 

Gratulerer til elever og lærere!