Meny
Velg seksjon Sosiallærer
Besøksadresse Syreveien 30 4280 Skudeneshavn Telefon: 52820060 Faks: Telefon SFO 95176186 Send oss e-post
Postadresse Postboks 164 4297 Skudeneshavn
Redaktør: Espen Vidar Berg
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma

Nå nærmer det seg innskrivingsdag for neste års nye elever. Det gleder vi oss veldig til!!!

Møtet holdes onsdag 28.10.kl.18.00 i skolens gymsal. Grunnet smitteverntiltak er det kun foreldrene som får møte i år. Barna vil få egne invitasjoner i ettertid. Utfyllende info kommer i postkassene; vil også ligge i høyremenyen på skolens hjemmeside- der finner dere også et digitalt søknadsskjema klar til bruk. De vi kjenner til som har skolestart neste år vil få egen invitasjon i posten. Takknemlig overfor alle som er med og sprer denne nyheten:-)

Alle er velkomne, også de som er på jakt etter mest mulig informasjon før de gjør sitt skolevalg.

 


Flott uke med fantastiske elever. Det ble matlaging, matteoppgaver med spill, dans, drama, engelsk/animasjon og kunst & Håndverk; mye å bryne seg på. Alle viste imponerende iver. Nå går disse elevene på ferie, mens de andre skal få kose seg med mange kjekke aktiviteter på skolen.

I dag, innimellom kjekke undervisningsøkter, jogget elevene for å samle inn penger til årets tv-aksjon som bidrar til å rense havet for plast. Storartet innsats fra alle og enhver.

Høstuken går sin gang, og i morgen bærer det ut på tur igjen.


Det ble en kjekk første dag i høstuken med mange gode aktiviteter på skolen. I dag, tirsdag, bærer det ut i naturen. Vi gleder oss.