Meny
Velg seksjon Skolens klasser 4.trinn
Besøksadresse Syreveien 30 4280 Skudeneshavn Telefon: 52820060 Faks: Telefon SFO 95176186 Send oss e-post
Postadresse Postboks 164 4297 Skudeneshavn
Redaktør: Espen Vidar Berg
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Skolen går nå over på gult nivå. Det betyr en lettere skolehverdag, men smittevernrutiner må likevel følges på en god måte. Sjekk her hvilke rutiner som gjelder nå. Elever og ansatte har vært veldig tålmodige og flinke i denne krevende koronatiden. Nå håper vi på lysere og lettere vårdager.

Skolen åpner igjen i morgen, onsdag 07.04.kl.08.25, på rødt nivå. Vi gleder oss veldig til å se elevene igjen. Ta kontakt med rektor eller kontaktlærer om det er noe dere lurer på. Reviderte smittevernregler/tiltak for skolen ligger under "Dokumenter" i høyremenyen.

Kommunen har nå bestemt at skolene skal tilbake til undervisning i klasserommene fra onsdag 07.04. Dette hvis smitten viser en stadig fallende trend. Se pressemeldingen under; bestemmelse ang. åpning av skole er imidlertid utsatt til tirsdag 06.04. Sfo holder åpent for de med samfunnskritisk arbeid. Tirsdag 06.04. blir det uansett hjemmeskole.

Kommunene planlegger for å kunne åpne skolene for undervisning på rødt nivå over påske dersom den lokale smittesituasjonen muliggjør dette. Kommunene vil følge smittesituasjonen gjennom påsken, og vil gjøre en ny vurdering påskeaften 3. april. Dersom det åpnes for undervisning på rødt nivå, vil skolene bruke 6. april til å klargjøre for dette nivået, og det vil derfor bli digital undervisning denne dagen. Barnehagene fortsetter på rødt nivå i påskeuka og i uka etter påske. SFO fortsetter som nå til og med 6.april.

Ønsker dere alle en fin og velsignet påske!


Hele Karmøy er nå på rødt nivå. Det får også konsekvenser for oss i skolen. Våre tiltak er skissert opp og kan leses i høyremenyen på denne siden under "Dokumenter"; (Koronatiltak vår-21/Rødtnivå). Hvor lenge dette skal vare vet ingen, men inntil da gjør vi det som forventes av oss. Dette skal skolen klare, ikke minst fordi vi har ansvarsfylte elever og ansatte:-) Dessuten vet vi at foreldre og foresatte som er knyttet til skolen tar dette på stort alvor, og tar de forholdsregler som er nødvendige.