Meny
Velg seksjon Skolens klasser 5.trinn
Besøksadresse Syreveien 30 4280 Skudeneshavn Telefon: 52820060 Faks: Telefon SFO 95176186 Send oss e-post
Postadresse Postboks 164 4297 Skudeneshavn
Redaktør: Espen Vidar Berg
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Det har vært gode dager med is og snø på skolen. Elevene har boltret seg og hatt fine dager. Allerede er vi midt i januar og dagene blir lysere og lysere. Det er kjekt å se elevene godt i gang med ny læring etter nyttår. Blir et spennende år som alltid, men uansett gleder vi oss til dagene kommer inn i vanlig rutine.

Alle vi ansatte ønsker elever, foreldre, foresatte og andre et godt nytt år! Det ringes inn til vanlig tid, 08.25, mandag 04.01.

Det har vært et vanskelig år med bl.a.Covid-19 og en forferdelig ulykke på Gjerdrum, som har rystet oss alle. Håpet er at 2021 skal gi oss lyspunkter og nye muligheter. Skolen tar alle forholdsregler i forhold til eventuell smitte, og vet at elevene vil være flinke til å ta hensyn, slik de har gjort i hele høst. Vi gleder oss til å treffe elevene igjen og ser frem til et lærerikt halvår.


Da er det snart juleferie for alle elever og ansatte. Torsdag 17.12.kl.13.00 tar alle elevene ferie; kun Sfo holder åpent frem mot nyttår. Mye av den tradisjonelle julefeiringen har måttet vike unna i år, men juleverksted, grøt og gang rundt juletreet blir ordnet i alle klassene. Tror alle har fått og får sin dose med julekos, og det er bra; til og med julehest har vi hatt på besøk. Når det gjelder julegudstjenesten så er den spilt inn digitalt og kan ses under vignetten "Adventshelg Falnes og Ferkingstad" på Facebook eller Vimeo. Julefilm med elevene og de ansatte blir det også, tradisjonen tro. Filmen slippes torsdag kl.10.00 og den finner du her på hjemmesiden under meny( informasjon, filmarkiv) eller på Vimeo. Elevene får med seg premieren på skolen. Årets tittel er "Den store bokstavjakten", og byr på mye spenning.........

Skolen kan med glede informere om at vi har fått ny helsesykepleier. Hun heter Anne Erland og vil være fast her hos oss to ganger i uken. Ønsker du å vite mer om helsesykepleier, og hva hun kan bistå med, finner du info i høyremenyen under "Skolehelsetjenesten".