Meny
Velg seksjon Forside
Tjensvollveien 54 Postadr: Tjensvoll skole, Postboks 8069, 4068 Stavanger
Telefon: 51 83 91 00 Faks: 51 83 91 10 Send oss e-post
Redaktør: Anita Legland
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
http://www.udir.no/Laringsmiljo/Bedre-laringsmiljo/Hjem-skole-samarbeid/filmer-om-hjem-skole-samarbeid/film-nar-barnet-har-det-vanskelig/ Ingen lenker i samlingen
Julehilsen fra rektor

Ansatte og skolens ledelse ønsker elever og foresatte en riktig god jul og en velfortjent juleferie. 

Vi fikk en tid tilbake oppleve en kort periode med gjenåpning og glede. Vi fikk kjenne litt på hvordan det kjennes ut å ha en normal hverdag. Vi håper den ikke er langt unna ut i det nye året.

Jeg vil takke for et godt samarbeid gjennom høst semesteret. Vi avsluttet året med mange endringer og lite forutsigbarhet for oss alle. De siste ukene var krevende da vi aldri har opplevd smitte i så stor skala som de siste ukene.

Jeg håper at alle får gå inn i juleferie uten karantene slik at vi får feire jul sammen med våre familier.

Jeg vil også benytte anledningen til å si tusen takk for at dere har vist forståelse for situasjonen vi var i. Mange har vært bekymret for smitte som kunne føre til karantene i jula. Ansatte har gjort en fantastisk jobb for å ivareta elevene og minimalisere smitte så mye som mulig.

Det er usikkert hvordan oppstart av nytt år blir i januar. Uten store endringer i smittesituasjonen vet vi med sikkerhet nå at vi starter på gult nivå, men med alle elevene da på skolen.

Skulle smittesituasjonen forverre seg, vil det være en mulighet for at vi får rødt nivå på skolen. 

Hvordan situasjonen blir vil vi få  informasjon om neste uke. Så snart vi er kjent med eventuelle endringer legges dette ut på hjemmesiden vår.

mandag 3. januar er planleggingsdag for skole og SFO.  Oppstart av nytt år for elevene er tirsdag 4. januar. Vel møtt tilbake. 

Hilsen 

Anita Legland, rektor

.