Meny
Velg seksjon Forside
Tjensvollveien 54 Postadr: Tjensvoll skole, Postboks 8069, 4068 Stavanger
Telefon: 51 83 91 00 Faks: 51 83 91 10 Send oss e-post
Redaktør: Anita Legland
Gå til Its Learning
http://www.udir.no/Laringsmiljo/Bedre-laringsmiljo/Hjem-skole-samarbeid/filmer-om-hjem-skole-samarbeid/film-nar-barnet-har-det-vanskelig/ Ingen lenker i samlingen

Vel møtt til nytt skoleår.

Torsdag 15. august er første skoledag.

2. - 7. trinn begynner kl. 08.30. Ansatte møter elevene i skolegården.

1. trinn møter på skolen kl. 09.00. Lærerne, miljøarbeiderne og rektor møter elevene og foresatte ved skolens flaggstang. Der har vi et opprop. Elevene går sammen med sin lærer til klasserommet. Foresatte inviteres til gymsalen for informasjon om skolestart. Møtetid ca 30 minutt. 

Husk matpakke og drikke.

Det er ikke morgen-SFO for 1. trinn denne dagen.  SFO er stengt hele dagen 14. august pga planleggingsdag.


Jentene i 7.klasse vant mot de voksne i finalen.

"Også i år blir det 17 mai arrangement for bydelen på Tjensvoll Skole. Alle elever med familie er hjertelig velkommen! Programmet starter kl 12:00 hvor det ønskes velkommen v/FAU. Det vil tradisjonen tro være tale for dagen ved representanter for elevrådet, leker og konkurranser med premier til alle, samt salg av mat og drikke. Programmet avsluttes klokken 14:00."

Vi har oppdaget skjeggkre på skolen. Skjeggkre finnes i tørre rom og de er ikke farlige. Anticimex har satt ut limfeller som skal stå i 4 uker. Disse limfellene skal gi skolen en oversikt over omfanget.  Da skolen har flere bygninger, er det satt ut limfeller i alle bygningene. Dette for å få et overblikk over den totale situasjonen. Skjeggkre gjør liten skade, men det er vanskelig å bli kvitt dem.

Skjeggkre er aktive om natten.

For å unngå at skjeggkre kryper opp i sekker og vesker og da bæres hjem, setter elever og ansatte ikke vesker og sekker på gulvet.