Meny
Velg seksjon Forside
Tjensvollveien 54 Postadr: Tjensvoll skole, Postboks 8069, 4068 Stavanger
Telefon: 51 83 91 00 Faks: 51 83 91 10 Send oss e-post
Redaktør: Anita Legland
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
http://www.udir.no/Laringsmiljo/Bedre-laringsmiljo/Hjem-skole-samarbeid/filmer-om-hjem-skole-samarbeid/film-nar-barnet-har-det-vanskelig/ Ingen lenker i samlingen

Etter 15. juni vil ikke lenger elever som har valgt å logge inn i tredjepartstjenester som for eksempel Spotify, Pokemon Go  og  TikTok  med "logg inn med Google", og  sin stavangerskolen.no- konto ha muligheten til dette. Det har vært mulighet til å logge inn i disse, og andre tredjepartsapper, gjennom et API.  Fra 15. juni fjerner vi denne muligheten for alle andre tjenester enn noen forhånddefinerte som vi har godkjent.

Vi velger å kommunisere dette ut via hjemmesiden slik at foresatte ved behov kan hjelpe barna med å endre påloggingen til disse tjenestene. Dette kan en som regel gjøre ved å gå inn på "min profil"  og redigere kontoinformasjonen.

Kort sagt vil dette si at dersom barnet du har i hus bruker sin skolekonto til å logge seg inn i noen av tjenestene over, må de bytte mailadresse. Dette må gjøres før 15. juni. Gjør de ikke det vil de når de prøver å logge seg inn i disse tjenestene få opp at påloggingen er blokkert.


Fint om dere kan komme å hente kakefat og kakespader etter 17. maifeiringen innen kl. 16 i dag. De som ikke blir hentet blir kassert.


Frå mai 2023 blir Vigilo teken i bruk for kommunikasjon mellom heim og skule på alle kommunale barneskular i Stavanger kommune. Foreldre med barn på barneskular kan då kommunisera med skulen gjennom Vigilo foreldreportal i nettlesar, eller Vigilo app til smarttelefon og nettbrett.  
Barneskulane er delte i to puljar:  


Oppstart 10. mai: Buøy, Byfjord, Fogn oppvekstsenter, Hundvåg, Mosterøy, Nylund, Ombo, Roaldsøy, Sjernarøy, Skeie, Storhaug, Tasta, Teinå, Vardenes, Vassøy, Vikevåg, Finnøy sentralskule (barne og ungdomsskule)


Oppstart 24. mai: Auglend, Eiganes, Gausel, Godeset, Hafrsfjord, Jåtten, Kampen, Kvernevik, Lassa, Madlamark, Madlavoll, Tjensvoll, Vaulen, Våland 

*Sunde skule og Kvaleberg skule har allereie teke i bruk kommunikasjonsmodulen i Vigilo 


Foreldre på Tjensvoll skole ønsker å invitere til åpen fest 17. mai, 12-14. 

Ta på deg finstasen og kom på skolen, ta med en venn, en tante, en bestemor eller hvem du vil. Som vanlig blir det kafe, leker, musikk og taler. Vi gleder oss til å se dere alle der. 


Elever og ansatte er disse dager i full sving med å øve på 17. mai sanger, marsjere, samt øve på å bære flaggborg. Vi hører og ser en god stemning som forteller at vi gleder oss til å feire nasjonaldagen.

Mandag 15. mai er det prøvemarsjering. Vi går fra skolen kl. 12.30. Sammen med oss er også KF-skolen. Ruten blir som i i fjor, Tjensvollveien, Magnus Karlsonsgt., Anders Bærhansgt og tilbake til skolen.Fint om elevene tar med flagg.

Auglend- og Tjensvoll skolekorps går sammen med oss. Dersom foresatte har anledning, er det alltid hyggelig med et heia-rop langs ruta. 

På 17. mai har Tjensvoll skole fått oppmøteplass langs Skagenkaien. Skolen går som nummer 20. Elevene møter på Skagenkaien kl 09.20. Barnetoget starter presis kl. 10.00. Det er derfor viktig at alle er på plass senest kl. 09.30.

Etter barnetoget ønsker FAU familier og naboer velkommen til arrangement i skolegården. Der vil også elevrådsrepresentanter på 7. trinn holde 17. mai tale.

Alle ansatte benytter anledningen å ønske elever og familier en riktig fin 17. mai feiring og deretter en god langhelg.Tusen takk til FAU og alle foresatte som gjennomførte dugnad i skolegården i går ettermiddag.

Det var en stor gruppe foresatte som stilte opp. En god del sand, grus og avfall ble fjernet. Vi ser at det er veldig fint nå i skolegården.  


Velkomment til dugnad nå på torsdag fra 17-19. Vi skal gjøre skolen fin til 17. mai. 

Fotballturnering arrangert av Eirik og Håkon. Alle klasser har deltatt og finalekampen ble spilt mellom 6 og 7. trinn. Det var 6. trinn som vant. De var de heldige som fikk spille mot de voksne.

Takk til dommere, "heiagjeng" og alle andre som deltok.Sist uke feiret alle på Tjensvoll skole Verdens bokdag fra morgen til skoleslutt. Mange kjekke bøker ble lest i løpet av dagen. Her er bilder fra nesten hele skolen:

Besøksdag for elevene. Vi inviterer høstens 1. trinns elever og foresatte til besøksdag ved Tjensvoll skole onsdag 31. mai kl. 09.00-11.00. Dere møter i skolens gymsal. Etter hvert vil den nye kontaktlæreren ta med seg gruppen sin til klasserommet. Foresatte blir igjen i gymsalen til et kort informasjonsmøte.

Velkommen!


Hjertesone er et prosjekt som hjelper oss til å få mindre biltrafikk rundt skolen vår.

Verdens bokdag feires i alle FN-land søndag 23. april. På Tjensvoll skole markerer vi dagen på tirsdag 25. med en storsamling i gymsalen for alle trinn i første time. Resten av dagen blir det også stort fokus på bøker i både klasserom og andre rom.

4. og 5. trinn tjuvstartet med forfatterbesøk i dag. Bjørn Sortland kom fra Bergen for å fortelle hvordan en bok blir til og lese fra bøkene sine. Sortland har skrevet over 40 bøker for barn og unge og er oversatt til 28 språk. Seriene om kunstdetektivene, Kepler 62 og ikke minst den nye Johnny 777 er populære bøker på skolebiblioteket.


Ønsker alle en fin påske. Vi minner om at skolen begynner tirsdag 11. april til vanlig tid.

Fredag 24. mars fikk Tjensvoll skole besøk av vår ordfører Kar N. Nordtun. Ordføreren var invitert for å møte elever, samt få et innblikk i vår hverdag og våre lokaler.  

Welcome to our English school on Friday.

På fredag er det igjen Engelsk dag på skolen. Det gleder vi oss til. 

Vi har over flere år gjennomført Engelsk dag der elever og ansatte fokuserer på engelsk kultur og tradisjon, snakker engelsk sammen i undervisningstimen og kanskje litt i friminuttene, vi har"teatime and biscuit". Elevene får engelske navn, ansatte bruker navn med Mrs... and Mr... .  

Elevene har skoleuniform på seg når de kommer på skolen, dvs en hvit overdel og en svart underdel. Noen elever har også valgt å bruke slips.

Vi ønsker å gi elevene en fin opplevelse av hvordan det kan være å være elev i engelsk skolekultur. Engelsk språk er derfor en viktig del av skoledagen. 

Vel møtt til Engelsk dag.  

 


6.trinn fikk æren av å starte en ny tradisjon på Tjensvoll skole. Torsdag reiste spente elever og voksne med buss til Stavtjørn for å gå på ski.


Har du skøyter du ikke trenger lengre? Vi på Tjensvoll skole trenger påfyll. Har du skøyter fra str. 35 og oppover og ikke trenger dem, setter vi pris på om du vil gi dem til skolen.Kunstverkene til elevene er nå utstilt på skolen og det ble så fint.

Minner om utstillingen kan sees og nytes fredag 10. mars  fra kl. 13.30-14.30.

Velkommen!


Endelig har vi fått en kunstuke her på Tjensvoll skole. Denne uken blir det kunst og håndverk hele uken. Akkurat slik som mange av dere elever har etterspurt i elevrådet for noen år siden. Ruth Asawa er vårt forbildet inspirert av naturen. Klassene samarbeider, samarbeid fører til samhold og inkludering i klassen din. Dere jobber sammen mot en kunstutstilling. 

I uke 8 skal vi i gang med noe spennende for alle elever på Tjensvoll skole.

Referat fra FAU-møte er nå tilgjengelig under dokumenter. 


Det er snart juleferie.

Vi har hatt en fin desember der mange juleaktiviteter har preget gode morgenstunder og uteaktiviteter. Sist fredag gikk hele skolen rundt juletreet. Det var kjekt.

Flere klasser har hatt julefrokost eller julegrøt der foresatte har hjulpet godt til. Tusen takk for støtte.

 


Vi får dessverre ikke levert Smoothie frukt og grønnsak som planlagt i en periode fra 29. november på grunn av produksjonsutfordringer. Vi forventer å levere som normalt igjen fra 12. desember, avhengig av deres ordinære leveringsdager. Foresatte blir refundert for mangelen.

Vi beklager ulempen!