Meny
Velg seksjon Forside
Tjensvollveien 54 Postadr: Tjensvoll skole, Postboks 8069, 4068 Stavanger
Telefon: 51 83 91 00 Faks: 51 83 91 10 Send oss e-post
Redaktør: Anita Legland
Gå til Its Learning
http://www.udir.no/Laringsmiljo/Bedre-laringsmiljo/Hjem-skole-samarbeid/filmer-om-hjem-skole-samarbeid/film-nar-barnet-har-det-vanskelig/ Ingen lenker i samlingen

Verdens bokdag feires i alle FN-land 23. april. På Tjensvoll vil vi i år feire dagen fredag 27. april. Det blir en dag med stort fokus på bøker på alle trinn.


Tjensvoll skole har fått styrking av skolehelsetjenesten .

Skolehelsetjenesten består nå av 2 helsesøstre, en fysioterapeut, en ergoterapeut og en skolelege.

 

Helsesøster Bente Karlson Hamre er å treffe på skolen mandager, tirsdager og fredager klokken 08.30-15.00 ( og torsdager 8.30-11.00 på Hillevåg helsestasjon.) Kontaktes på telefon 51508269, eller per mail: bente.karlson@stavanger.kommune.no

Helsesøster Hanne Kristin Stadheim er på skolen mandager og tirsdager 08.30-15.00. Kan kontaktes på epost: hanne.kristin.stadheim@stavanger.kommune.no

Fysioterapeut, Sissel Askeland og ergoterapeut Grete Sande er fast på skolen fredager. De kan nås på epost: sissel.askeland@stavanger.kommune.no eller grete.sande@stavanger.kommune.no

Skolelegen, Cathrine Aarestad, er på skolen cirka en dag i måneden mellom 12.00- 15.00. Ønsker dere tid hos henne så formidles det gjennom helsesøster.

 

Har dere spørsmål eller bekymringer rundt ditt barns helse, trivsel eller utvikling så er du velkommen til å ta kontakt.

Obs: kun timeavtaler eller kort beskjed på mail, på grunn av at det er sensitive opplysninger, eller kom innom kontoret.

 

Vennlig hilsen

Bente Karlson Hamre og Hanne Kristin Stadheim

Helsesøstre Tjensvoll skoleElevene som begynner på Tjensvoll skole til høsten inviteres til besøksdag onsdag 30. mai kl. 09.00 - 11.00. Vi gleder oss til besøksdagen og vil ta godt i mot dere.

Eleven, sammen med foresatte, møter i gymsalen. Der vil klassekontaktene, miljøarbeidere og rektor møte elevene før de sammen med læreren går til klasserommet.

Når elevene er i klasserommet vil foresatte få informasjon om skolestart og hvordan vi jobber for at elevene skal få en god faglig og sosial utvikling. 

NB! Foresatte fikk brev fra skolen i januar hvor vi dessverre ga feil dato. Riktig dato er 30. mai.


Velkommen tilbake fra påskeferie. Vedlegger en vårhilsen fra skolen.