Meny
Velg seksjon Forside
Tjensvollveien 54 Postadr: Tjensvoll skole, Postboks 8069, 4068 Stavanger
Telefon: 51 83 91 00 Faks: 51 83 91 10 Send oss e-post
Redaktør: Anita Legland
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
http://www.udir.no/Laringsmiljo/Bedre-laringsmiljo/Hjem-skole-samarbeid/filmer-om-hjem-skole-samarbeid/film-nar-barnet-har-det-vanskelig/ Ingen lenker i samlingen
Velkommen til nytt skoleår

Vi voksne på 6.trinn er glade for å ønske dere velkommen til første skoledag og håper dere har hatt en fin og minnerik ferie! 

Vi voksne på 6.trinn er glade for å ønske dere velkommen til første skoledag og håper dere har hatt en fin og minnerik ferie! 

Dette skoleåret er det noen nye lærere på trinnet. I 6A er det Anders Bjerke Os, som er kontaktlærer. I 6B er Ellen Kolnes Grønli kontaktlærer og  i 6C fortsetter Gjermund Rekstad som kontaktlærer. Kine Stokka og Andjela Jovanovic er ny som faglærere. Arny Vedelden skal jobbe i halv stilling på trinnet. Miljøarbeider er Andreas Jørgensen, og Aaron Ravndal skal fortsatt være lærling hos oss på 6. trinn. 

Dette  skoleåret på Tjensvoll skole byr på spennende utfordringer, og vi er glade for å komme i gang med skoleåret. Elevene skal ha mat og helse hver uke. Der skal de lære å lage mat, lære om hygiene, lese oppskrifter og ha kantine for resten av skolen. Nytt av året er at fysisk aktivitet vil bli lagt i storefri hver tirsdag og torsdag (FYSAK). I kroppsøving skal vi være i storhallen. Elevene kommer da i gymtøy på skolen, og går rett hjem etter endt undervisning. 

Vi fortsetter med å bruke chromebook i deler av undervisningen. Husk at den må tas med på skolen ferdig oppladet hver dag. Vi oppfordrer elevene til å ha med eget headset. Elevene skal ha med eget pennal med blyant og viskelær. Elevene bør bruke innesko på skolen.

Elevene får skolebøkene i løpet av de første skoleukene. Med skolebøkene kommer også et følgeskriv som vi ber dere lese. Bokbind skal på så snart som mulig. Send gjerne med tøybind, så kan elevene legge bokbind på selv.

Første ukeplan kommer neste uke. Vi gleder oss til et spennende år sammen med dere! Vi ser fram til et godt samarbeid med både elever og foresatte.
Fredag 19.8 (i morgen) går vi på tur i de to siste timene. Kle dere etter været. Det blir kjekt å dra på tur sammen for å bli bedre kjent. 

Med vennlig hilsen Andreas, Aaron, Arny, Kine, Andjela, Gjermund, Ellen og Anders