Meny
Velg seksjon Forside
Tjensvollveien 54 Postadr: Tjensvoll skole, Postboks 8069, 4068 Stavanger
Telefon: 51 83 91 00 Faks: 51 83 91 10 Send oss e-post
Redaktør: Anita Legland
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
http://www.udir.no/Laringsmiljo/Bedre-laringsmiljo/Hjem-skole-samarbeid/filmer-om-hjem-skole-samarbeid/film-nar-barnet-har-det-vanskelig/ Ingen lenker i samlingen
Velkommen til skolehelsetjenesten på Tjensvoll skole!

Helsesykepleier ved Tjensvoll skole i skoleåret 2023/2024 er Ingrid Elisabeth Haaland. Elever og foresatte som har spørsmål eller bekymringer knyttet til helse, trivsel, utvikling og annet er hjertelig velkomne til å ta kontakt! Skolehelsetjenestens lokaler ligger inn inngang B og til venstre, i 1.etasje. Helsesykepleier har taushetsplikt. 

Skolehelsetjenesten har som oppgave å drive helsefremmende og forebyggende arbeid i skolen. Tjenesten består av helsesykepleier (til stede i det daglige), fysioterapeut, ergoterapeut, psykolog og lege.

Tilbudet fra skolehelsetjenesten kan du lese mer om her: www.stavanger.kommune.no/barnehage-og-skole/skolehelsetjeneste/

 

Kontaktinformasjon Ingrid:
Til stede: mandag-torsdag
Telefon: 51 50 85 38
E-post: ingrid.haaland@stavanger.kommune.no

Viktig: Epost kun for å gjøre avtaler, unngå sensitive opplysninger.  Ta gjerne kontakt via Helsenorge i stedet for epost (Logg inn på Helsenorge, velg å bruke Helsenorge på vegne av aktuelt barn, gå inn på Helsekontakter, velg Skolehelsetjenesten)Noe du lurer på eller vil snakke om? Ta kontakt! 


Vennlig hilsen
Ingrid Haaland