Meny
Klasse/Gruppe Forside
0-klasse
2.trinn
3.trinn
4.trinn
5.trinn
6.trinn
7.trinn
Besøksadresse: Gamle Dusavikveien 4 4029 Stavanger Telefon: 51 91 29 30
Postadresse: Postboks 8069 FORUS 4068 Stavanger
Redaktør: Rektor: Kirsti Birkevold
Innlogging nettside ansatte
Innlogging ansatte
Innlogging Web Untis
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt

Velkommen til Vardenes skole! 

Her kan du finne informasjon som er nyttig for deg som foresatt og lese nyheter om hva som rører seg på skolen vår. I menyen til høyre finner du informasjon om trinnene, samt aktuelle saker fra SFO. All annen informasjon finner du i venstremenyen.

Skolens administrasjon, lærere og SFO legger ut viktig informasjon til dere foresatte. Husk derfor å abonnere på nyheter ved å trykke "Abonnér på nyheter" i høyremenyen.

Hilsen rektor Kirsti Birkevold

Tusen takk for flott innsats under tv aksjonen. Skolen samlet inn kr 25.996,- kroner

FAU starter opp med trafikkvakter etter høstferien.

Les vedleggene nøye, merk deg dine oppgaver og når det er din tur å stå trafikkvakt.

Lykke til!


Det er tid for høstens elevundersøkelse. I løpet av den nærmeste tiden vil alle elevene på mellomtrinnet gjennomføre den på skolen.

Vedlagt finner dere informasjon til foreldre og foresatte.


Vi rydder i biblioteket, og må kassere en del bøker. Så dersom barnet ditt kommer hjem med en bok hvor strekkoden er strøket over, kan dere beholde den.

 


Regjeringen har laget en egen nettside med informasjon til foreldre om barn og koronavirus. På nettsiden finner du "alt" du trenger å vite som foreldre til elever i barneskolen.


Høstsemesteret har, ikke uventet, startet med høyt fravær blant våre ansatte. Dette skyldes i all hovedsak at man må holde seg hjemme selv ved milde luftveissymptomer, la seg teste for korona og være i karantene til resultatet foreligger. Når det tar 3-4 dager å vente på et negativt testresultat sier det seg selv at fraværet kan mangedobles. I tillegg må ansatte også være hjemme med egne syke barn av samme grunn. Denne situasjonen gir oss en stor utfordring med å holde den "vanlige" skoledagen i gang, smittevernstiltak i gult lys krever allerede mye ekstra ressurser. Vi liker det ikke, og vi gjør alt vi kan for å unngå, men vi ser at vi kan komme i den situasjonen at vi enkelte dager vil måtte permittere klasser når vi ikke har personale nok til å ivareta nødvendig og forsvarlig tilsyn. Kommer vi i den situasjonen, vil vi skjerme de yngste elevene (1.-4. trinn) og videre sørge for at evt permittering fordeles mellom klassene på mellomtrinnet, slik at f.eks ikke den samme klassen skal berøres uforholdsmessig. Vi ser på totalbilder for mellomtrinnet, både med tanke på "sårbarhet", enkeltelever og andre forhold som kan spille inn. Hvis vi må sende en klasse hjem, vil foresatte i klassen bli varslet på sms. Vi håper selvfølgelig på å unngå å måtte gjøre dette, men jeg håper på forståelse for at vi kan komme til å måtte gjøre slike prioriteringer. 

Når det er sagt, er det viktig for oss alle at vi tar myndighetenes smittevernsråd på største alvor, selv om de utfordrer på mange vis. Sammen bidrar vi til at det går bra!


Etter flere farlige trafikksituasjoner i hente og bringetiden, ber vi dere som kjører bil om å vise størst mulig varsomhet.

Ingen barn skal slippes av midt i rundkjøringen.


Her kan du bestille skolemelk

For å gjøre utdelingen av melk enklest mulig, er det fint om dere bestiller samme produkt hver dag.

NB! Det tar 7-10 dager fra melken er bestilt til vi får den på skolen. Husk å sørge for at barna har med egen drikke i mellomtiden.