Meny
Klasse/Gruppe Forside
0-klasse
2.trinn
3.trinn
4.trinn
5.trinn
6.trinn
7.trinn
Besøksadresse: Gamle Dusavikveien 4 4029 Stavanger Telefon: 51 91 29 30
Postadresse: Postboks 8069 FORUS 4068 Stavanger
Redaktør: Rektor: Kirsti Birkevold
Innlogging nettside ansatte
Innlogging ansatte
Innlogging Web Untis
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt

Velkommen til Vardenes skole! 

Her kan du finne informasjon som er nyttig for deg som foresatt og lese nyheter om hva som rører seg på skolen vår. I menyen til høyre finner du informasjon om trinnene, samt aktuelle saker fra SFO. All annen informasjon finner du i venstremenyen.

Skolens administrasjon, lærere og SFO legger ut viktig informasjon til dere foresatte. Husk derfor å abonnere på nyheter ved å trykke "Abonnér på nyheter" i høyremenyen.

Hilsen rektor Kirsti Birkevold

Vårt fantastiske elevråd overrasket elever og ansatte med saft og kjeks i dag. De stilte på skolen klokken 07.15 for å lage til hygge for alle oss på skolen. Det var god stemning i skolegården og både store og små satt stor pris på overraskelsen. En stor takk til elevrådet.

Årets TV-aksjon går til Leger Uten Grensers arbeid for å gi livreddende helsehjelp og medisiner til mennesker som trenger det mest.

I uke 42 skal elevene ved Vardenes jobbe med temaet SAMMEN REDDER VI LIV!

I tillegg til lesing, blir leksa i uke 42 å gjøre en jobb hjemme. Det kan for eksempel være å lufte hunden, rake løv, rydde hjemme, pante flasker eller annen oppgave dere avtaler med barnet deres. Denne jobben kan dere velge å betale for. Dere bestemmer selv beløpet. Dere kan betale inn på Spleis.no hvor dere søker opp Vardene skole eller dere kan sette inn et bidrag på innsamlingskonto til Leger uten grenser: 83800809005.

Elevene får infoskriv i ranselpost denne uken.

Takk for at dere bidrar og lykke til med arbeidet!


I dag var elevene på 6.trinn så heldige å få være med på stafett i regi av Kreftforeningen. De deltok sammen med Byfjord og Teinå. Innsatsen var på topp både fra løperne og heiagjengen.

Trafikkvakter er en dugnad som alle foresatte på Vardenes skole deltar på. Det er viktig at alle stiller. Hvis dagen du har fått tildelt ikke passer, bytt innbyrdes. FAU ber dere også respektere at når trafikkvaktene står i overgangsfeltet for å hjelpe barn over veien at dere venter med å kjøre bilen. Det har nylig oppstått en farlig situasjon pga sjåfør trosser trafikkvakten og kjørte. Det er ikke lov å parkere i rundkjøringen ved skolen. FAU oppfordrer foresatte til å gå med barna til skolen. 
Det blir sendt ut som ranselpost noen dager før hvert trinn skal stå trafikkvakt. 
På vegne av FAU, tusen takk for alle som stiller opp og sørger for at alle barn på Vardenes skole har en trygg skolevei!

Mvh 
FAU

Vi ønsker dere hjertelig velkommen til foreldremøte torsdag 25.august.

Program:

17.30: SFO - informasjon (i aulaen)

18.00-19.00: Klasseforeldremøter på 1., 2., 3., og 4. trinn (i klasserommene)

19.00-20.00: Felles informasjon for alle trinn (i aulaen)

20.00-           Klasseforeldremøter på 5., 6., og 7. trinn (i klasserommene)

Elevene får med invitasjon til foreldremøte i ranselposten på første skoledag.

Vi oppfordrer dere til å la bilen være hjemme.

Vi gleder oss til å treffe dere igjen.


Vi som jobber på Vardenes skole gleder oss stort til nytt skoleår. Heldige oss som får være sammen med de flotte elevene på Vardenes.

Første skoledag er torsdag 18.august. 2.-7.trinn starter klokken 08.30. De møter ved klasserommene.

1.trinn starter klokken 09.00. Oppmøte aulaen. 

Vi ser frem til et godt samarbeid med elever og foresatte.


Det er ønskelig for skolen å få oversikt over hvilke avtaler foreldre som ikke bor sammen har. Vi ber foreldre som ikke bor sammen å fylle ut skjema om felles foreldreansvar, hvor barnet har fast bosted, eventuelle avtaler om samvær. Foreldre logger seg på ID-porten og kommer direkte inn i skjemaet.
Skjemaet ligger i kommunen sin skjemaoversikt under Skole og utdanning. Lenke til skjemaoversikten finner dere i lenkeoversikten "Nyttige lenker" til høyre på forsiden.

Vardenes Skolekorps gjennomførte en veldig god konsert / konkurranse i Stavanger Open 2021 og gikk med det til topps i 4. divisjon. Korpset gjennomførte konserten med Harry Potter-tema.

Resultatet bekrefter den gode utviklingen korpset har hatt i det siste. Her blir det mye kjekt framover!

Les mer på https://www.aftenbladet.no/kultur/i/0GrqyJ/her-er-resultatene-fra-stavanger-open


Nå er det påmelding for nye aspiranter til Vardenes skolekorps. Aspirantopplæringen starter etter skoleferien. TRYKK HER for å melde deg på!

Eller trykk på følgende link:

PÅMELDING TIL VARDENES SKOLEKORPS

Å spille i korps er en hobby som gir gleder og venner både i barne/ungdomsårene og i voksen alder!

Dersom du lurer på noe eller har andre spørsmål kontakt Torill Tynning på tlf. 41610967 eller t_torill@hotmail.com.


Vi rydder i biblioteket, og må kassere en del bøker. Så dersom barnet ditt kommer hjem med en bok hvor strekkoden er strøket over, kan dere beholde den.

 


Etter flere farlige trafikksituasjoner i hente og bringetiden, ber vi dere som kjører bil om å vise størst mulig varsomhet.

Ingen barn skal slippes av midt i rundkjøringen.