Meny
Klasse/Gruppe Forside
0-klasse
2.trinn
3.trinn
4.trinn
5.trinn
6.trinn
7.trinn
Besøksadresse: Gamle Dusavikveien 4 4029 Stavanger Telefon: 51 91 29 30
Postadresse: Postboks 8069 FORUS 4068 Stavanger
Redaktør: Rektor: Kirsti Birkevold
Innlogging nettside ansatte
Innlogging ansatte
Innlogging Web Untis
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt

Velkommen til Vardenes skole! 

Her kan du finne informasjon som er nyttig for deg som foresatt og lese nyheter om hva som rører seg på skolen vår. I menyen til høyre finner du informasjon om trinnene, samt aktuelle saker fra SFO. All annen informasjon finner du i venstremenyen.

Skolens administrasjon, lærere og SFO legger ut viktig informasjon til dere foresatte. Husk derfor å abonnere på nyheter ved å trykke "Abonnér på nyheter" i høyremenyen.

Hilsen rektor Kirsti Birkevold

For første gang er det gratis også for de som har mindre barn.

Gratis inngang for ledsagere.


Vi har hatt besøk av astrofysiker Knut Jørgen Røed Ødegaard og romfartsformidler og science fiction - forfatter Anne Mette Sannes. 

Det ble en uforglemmelig opplevelse for mellomtrinnet.


Endelig kan FAU ønske VELKOMMEN til felles sommeravslutning
for Vardenes skole torsdag 9. juni 2022 kl.1700-1900


For å fremme samholdet mellom elever, foreldre og lærere, ønsker vi å holde på den fantastiske tradisjonen til Felles Sommersavsluttning på Vardenes Skole!

FAU organiserer salg av mat og drikke, og organiserer oppgavene mot sitt trinn. Salg mat vil foregå i området rundt skolens gymsal samt uteområdet mellom SFO og Gymsal.

Pølser, hamburger, brus, kaker og is står på menyen, så her slipper en å tenke på å lage middag!! 

Overskuddet av salgsinntektene fordeles på alle trinn og går til klassekassene.

Dette arrangementet erstatter trinnvis sommeravslutning. 

Kom og bli med! Ta med besteforeldre, tanter, onkler og venner, her er alle velkomne!!
GLEDER OSS TIL Å SE DEG!!

Hilsen FAU
Husk å ta med stol eller noe å sitte på dersom være tillater opphold utendørs ☺ Til info: 4 april blir siste dag med trafikkvakter i regi av FAU. Dersom det er ønskelig med trafikkvakter ut skoleåret, må dette organiseres av foreldre selv. 

På vegne av FAU ønsker vi å takke alle de flotte foreldrene på Vardenes skole som har stått trafikkvakter dette skoleåret. 

Mvh FAU Vardenes skole 


Vi har fått noen tilbakemeldinger på at bruksanvisningen til selvtestene som ble delt ut i forbindelse med oppstart etter juleferien, ikke var på norsk eller engelsk språk, men på fransk, tysk og italiensk. Dette er selvsagt beklagelig.

Under "Nyttige lenker" til høyre på forsiden finner dere "Bruksanvisning på norsk" som også fører dere til en video som viser hvordan testen skal tas.


Alle elever og ansatte i Stavangerskolen skal testes før skolestart etter juleferien. Skolene vil få testene på mandag, men tidspunktet er ikke avklart enda. Så snart vi vet det vil vi sende ut sms til foresatte om tidspunkt for henting av tester.

Det er ønskelig for skolen å få oversikt over hvilke avtaler foreldre som ikke bor sammen har. Vi ber foreldre som ikke bor sammen å fylle ut skjema om felles foreldreansvar, hvor barnet har fast bosted, eventuelle avtaler om samvær. Foreldre logger seg på ID-porten og kommer direkte inn i skjemaet.
Skjemaet ligger i kommunen sin skjemaoversikt under Skole og utdanning. Lenke til skjemaoversikten finner dere i lenkeoversikten "Nyttige lenker" til høyre på forsiden.

God morgen! Det er et smitteutbrudd på 6 og 7. trinn. Elever og ansatte som er smittet blir fulgt opp av smittevernkontoret. Elevene på 6 og 7. trinnet som er på skolen blir jevnlig testet. Dette tiltaket er det smittevernoverlegen som avgjør. 6 og 7. trinn har all undervisning på b-bygget eller ute isolert fra de andre elevene på skolen. Det er smittevernoverlegen som avgjør hvilke tiltak som skal gjøres på skolen. Foresatte vil bli informert hvis det oppstår smitte på trinnet til barnet sitt. Det er veldig viktig at skolen får informasjon hvis elever avgir positiv hurtigtest.


Vardenes Skolekorps gjennomførte en veldig god konsert / konkurranse i Stavanger Open 2021 og gikk med det til topps i 4. divisjon. Korpset gjennomførte konserten med Harry Potter-tema.

Resultatet bekrefter den gode utviklingen korpset har hatt i det siste. Her blir det mye kjekt framover!

Les mer på https://www.aftenbladet.no/kultur/i/0GrqyJ/her-er-resultatene-fra-stavanger-open


Nå er det påmelding for nye aspiranter til Vardenes skolekorps. Aspirantopplæringen starter etter skoleferien. TRYKK HER for å melde deg på!

Eller trykk på følgende link:

PÅMELDING TIL VARDENES SKOLEKORPS

Å spille i korps er en hobby som gir gleder og venner både i barne/ungdomsårene og i voksen alder!

Dersom du lurer på noe eller har andre spørsmål kontakt Torill Tynning på tlf. 41610967 eller t_torill@hotmail.com.


Vi rydder i biblioteket, og må kassere en del bøker. Så dersom barnet ditt kommer hjem med en bok hvor strekkoden er strøket over, kan dere beholde den.

 


Etter flere farlige trafikksituasjoner i hente og bringetiden, ber vi dere som kjører bil om å vise størst mulig varsomhet.

Ingen barn skal slippes av midt i rundkjøringen.