Meny
Velg seksjon Forside
Stangeland skole Solaveien 84 4316 Sandnes Telefon: 51336800 Send oss e-post
Soma skole Sandnesveien 306 4312 Sandnes Telefon: 51336800 /51 336860
Redaktør: Geir Mikalsen
Gå til Its Learning
Logg inn
Logg inn
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
For ansatte
Ansatte epost
Stangeland skole sitt jentelag i fotball møtte Ganddal skole til første runde i skolecupen. En herlig gjeng med motiverte og engasjerte jenter var klar for sin første kamp i 2016. Det ble en svært innholdsrik kamp, hvor to gode lag kjempet for å gå videre til neste runde.   

Årets stormøte i regi av FAU arrangeres onsdag 9. mars på Stangeland skole.

Tema for kvelden er:

Hvordan kan DU være med å styrke barnet ditt sin selvfølelse?

FAU har engasjert Smart Kompetanse til årets stormøte - hold av 9. mars!»Den skoleruta som nå ligger ute skal ha rette datoer!

Vi håper på fullsatt sal på Fredheim Arena den 10.februar, når elevene på Soma skole skal framføre Birkebeinerprinsen. Elevene vil få med seg hjem små invitasjoner "flyere" som de kan dele ut til familie og venner.

 


På Soma skole er vi så heldige at vi har egen akebakke!


Nå er Beintøftkonkurransen over for i år. Av de 15 klassene på skolen som har deltatt i konkurransen Beintøft i høst er det 6C som har samla flest poeng. De får 1000 kroner av FAU for den gode innsatsen. GRATULERER!!!! 👏

Fire elever fra 5. trinn har nylig vært på dagskurs for elevverter i regi av Den kulturelle skolesekken.

 


Eleven på Stangeland skole ble invitert på juleforestilling på Fredheim arena. Det var et fantastisk show med utrolige skuespiller talent, dans, sang og veldig kule lys- og lydeffekter! Dette var en veldig spennende jakt på julen. Takk til Fredheim arena.

I dag begynte elevene å lage kostymer til syngespillet Birkebeinerprinsen og Baglerne, som skal gå av stabelen i februar på Fredheim Arena.

Årets hei - aksjon er vel overstått og Stangeland skole kunne stolt overrekke et betydelig beløp til Hei verdens representant idag.