Meny
Velg seksjon Forside
Stangeland skole Solaveien 84 4316 Sandnes Telefon: 51336800 Send oss e-post
Soma skole Sandnesveien 306 4312 Sandnes Telefon: 51336800 /51 336860
Redaktør: Geir Mikalsen
Gå til Its Learning
Logg inn
Logg inn
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
For ansatte
Ansatte epost
God innsats og godt vær på årets dugnad!

Hektisk aktivitet i skolegården.

 Tirsdag 03. mai spilte jentelaget til Stangeland skole åttendelsfinale i skolecupen mot Jåtten skole. Endelig var det vår tur til å spille på hjemmebane, og forholdene lå virkelig til rette for at det skulle bli en flott fotballkamp.

FUG
I januar i år møttes det nyoppnevnte FUG, Foreldreutvalget for grunnopplæringen, til sitt første møte.

Fredag 08. april var det igjen duket for kamp i skolecupen for Stangeland sine jenter. Denne gang var det Bogafjell skole som stod på motsatt banehalvdel

Ønsker du å spille et instrument, danse, lære mer om drama/ teater, skrivekunst eller er du interessert i kunstfag? Nå er det tid for å søke plass på Sandnes kulturskole. Vi tilbyr opplæring på mange ulike instrumenter, dans, drama/teater, kunstfag og skrivekunst. Søknadsfrist er 1. mai for skoleåret 2016/17. På våre nettsider www.sandneskulturskole.no finner du all informasjon om fagene. Her er også direkte link til søknadsskjema. Velkommen til Sandnes kulturskole! Tlf.: 51921520 Mail: kulturskolen@sandnes.kommune.no Facebook: www.facebook.com/sandneskult

Forskerfabrikkens sommerskole er klar for påmelding! Gjennom en superspennende uke får forskerspirer i hele Norge oppdage hvor kult realfag er. Vi skal lete etter mikrometeoritter og dyr vi ikke kan se, dyrke bakterier, lage superstore såpebobler og utforske elektrisitet. For å ikke snakke om leken matematikk, marshmallowbygging og ballongraketter!  

I dag  har vi hatt påskerebus på mellomtrinnet. Elevene ble delt inn i grupper på tvers av klassene. Det var to eller tre elever på hver gruppe.

Kodeklubben er en klubb for deg mellom 8 og 20 år, som vil bli bedre kjent med århundrets språk; datamaskinens språk!

Følger du denne lenken vil du finne informasjon om kodeklubben på Vitenfabrikken:

https://kodeklubbenvitenfabrikken.wordpress.com/


Fredag 11. mars var det duket for andre runde i skolecupen for Stangelands fotballjenter. Denne gang møtte vi Aspervika skole på bortebane.