Meny
Velg seksjon Forside
Stangeland skole Solaveien 84 4316 Sandnes Telefon: 51336800 Send oss e-post
Soma skole Sandnesveien 306 4312 Sandnes Telefon: 51336800 /51 336860
Redaktør: Geir Mikalsen
Gå til Its Learning
Logg inn
Logg inn
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
For ansatte
Ansatte epost
HEI

Fredag 4. november hadde vi avslutningen av årets HEI- aksjon i gymsalen på Stangeland skole. Samlingen har fokus på fred og vennskap. Det var stor stas med korpset som spilte opp, sangopptredener fra 1., 2. og 3. trinn, vi fikk høre hvordan mange av våre elever sier HEI på sitt morsmål og så var det selvfølgelig allsang.

Geir fikk overrekke sjekken til Ivar fra Hei Verden, som tok i mot sjekken på vegne av organisasjonen. I år kunne vi gi hele 130 000 KRONER! Det er veldig imponerende.

TAKK FOR INNSATSEN!


HEI

Årets HEI-aksjon er over for denne gang. Pengene vi fikk inn telles nå og i morgen får elevene vite beløpet når vi overrekker sjekken til representanten far HEI-verden.


Kjære alle FAU-klassekontakter!  

Vi i FAU er veldig bekymret for trafikksikkerheten rundt skolen, spesielt nå som mørket faller på og flere foreldre kjører ungene til skolen. Vi ønsker derfor å starte en parkeringsvakt-ordning hvor foreldre stiller opp som vakter på spesielt utsatte steder
Fler bilder fra langløypa

Tirsdag 20.september var det tid for løping i  LANGLØYPA for alle 5.-7. trinnselevene på Soma-Stangeland.

En fantastisk uke på Knaben leirskole er nå ved veis ende. Både lærere og elever har hatt en fantastisk uke i strålende sol.

Det var en spent gjeng som reiste fra Stangeland skole. Bussturen gikk bra, selv om det ble mange svinger fra Kvinesdal og opp.

Torsdag 8. september kl. 18 -19.00 er det årsmøte i FAU på Stangeland skole.


FUG
I januar i år møttes det nyoppnevnte FUG, Foreldreutvalget for grunnopplæringen, til sitt første møte.