Meny
Velg seksjon Forside
Stangeland skole Solaveien 84 4316 Sandnes Telefon: 51336800 Send oss e-post
Soma skole Sandnesveien 306 4312 Sandnes Telefon: 51336800 /51 336860
Redaktør: Geir Mikalsen
Gå til Its Learning
Logg inn
Logg inn
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
For ansatte
Ansatte epost

Heia, vi vil også i år invitere alle til grendakafè og  julemesse.

Ungene har laget mye flott, bakt og kost seg og gleder seg nå til å kunne selge det på julemessen. Barna vil også få vist frem noe av det de har holdt på med i løpet av høsten.

Det blir også salg av kaffe/te, lapskaus og kaker.

Inntektene vil gå til SOS barnebyer.

Så vi gleder oss til og se dere torsdag 26. november kl. 14.00- 16.30.

Mvh Soma SFO


I dag begynte elevene å lage kostymer til syngespillet Birkebeinerprinsen og Baglerne, som skal gå av stabelen i februar på Fredheim Arena.

Årets hei - aksjon er vel overstått og Stangeland skole kunne stolt overrekke et betydelig beløp til Hei verdens representant idag. 

I dag hadde vi besøk av den kulturelle skolesekken . I år er det 100 år siden Alfred Hauge ble født. Anette Opheim fra Ryfylkemuseet leste fra boka "Stor kar" av Alfred Hauge og fortalte om hvordan det var å vokse opp i Ryfylke for 100 år siden.

Gjennom en forskriftsendring til Opplæringsloven, ble det 24. august åpnet for at alle elever kan sykle til skolen. Tidligere har det vært slik at skolene kunne ha egne bestemmelser om sykkelbruk i sitt ordensreglement. Det kan ikke skolen ha lenger, men det er fortsatt tillatt å ha tilrådinger.

Omfanget av timer til leksehjelp i Sandnes kommune er blitt redusert fra 8 til 5 timer på barnetrinnet. Det betyr for oss av tilbudet til leksehjelp blir redusert. I år blir det leksehjelp på 4. trinn.

Høsten 2015 vil helsesøster i samarbeid med skolen starte opp med grupper for elever som har opplevd samlivsbrudd i familien. I første omgang gis tilbudet til elever på 5.-7. trinn, med plan om å utvide til andre klassetrinn etter hvert.

Gruppene vil være i skoletiden. Hver gruppe vil bestå av 4-6 elever som møtes 1 gang ukentlig i 6 uker.

 

Alle elever på de aktuelle trinn vil få muntlig informasjon, samt skriftlig info/påmeldingslapp med hjem i ranselpost