Meny
Velg seksjon Forside
Snart 1. trinn
1. trinn
2. trinn
3. trinn
4. trinn
5. trinn
6. trinn
7. trinn
Besøksadresse Hjalmar Johansensgt. 32 4019 Stavanger Telefon: 51 91 31 90 Send oss e-post
Postadresse Auglend skole postmottak, Postboks 8069 Forus 4068 Stavanger
Redaktør: Hege Wilhelmsen Kaada
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Tegnspråk
erher.no
Tegnordboka
Innlogging for ansatte
Hjemmeside
IST for lærere
Kidsmonitor

 

OBS!

I løpet av skoleåret 19/20 satte Stavanger kommune bruk av digitale registreringsløsninger på pause inntil videre. Dette for å undersøke om de forskjellige løsningene som var i bruk på SFOer i kommunen opprettholdt den nye personvernloven. Vi har fått tilbakemelding om at kommunen vil finne en felles digital løsning for alle SFOer i kommunen, men har enda ikke fått noe signal på når dette kan være på plass. Fjerner ikke det som står om Kidsmonitor her enda, siden det kan være at vi kommer til å bruke det igjen på et senere tidspunkt, men foreløpig er det registrering med penn og papir som gjelder på Auglend SFO.

 

Kidsmonitor-brukerveiledninger for mobil og nettside finner du i høyremenyen.

I de kan du lære hvordan du sender melding til oss, hvordan du sjekker at meldingen har kommet fram, hvordan du endrer på faste hjemsendingstider, og hvordan du melder på aktiviteter og ferier.

Trykk på Kidsmonitor-logoen her til venstre for å komme til nettsiden for foreldre.

 

Ofte stilte spørsmål

Jeg har mistet koden til mitt barn/Jeg har fått ny telefon. Hvor får jeg tak i ny kode?

Da må du ta kontakt med Rune på SFO, enten når du kommer innom, eller ved å sende en e-post til rune.bratthammer@stavanger.kommune.no.

 

Jeg har prøvd å logge inn, men får feilmelding. Er det noe galt med koden min?

Det kan være du har skrevet feil, kodene er sensitive for store og små bokstaver, for eksempel. Men en vanligere feil er å velge "Logg inn" som valg på telefon-appen. I stedet velger du "Legg til barn", og bruker mobilkoden som står mot toppen av kodearket.

 

Det står på appen at barnet mitt er blitt hentet rett etter skolestart. Stemmer det?

Nei. Vi registrerer barna inn til morgen-SFO når de kommer. Men for å kunne ha god nok oversikt når vi skal se hvem som er der på ettermiddags-SFO, så krysser vi dem ut når skolen tar over. Dermed vil alle barn stå som "hentet" under skoletiden. I SFO-tiden, derimot, vil du kunne se på appen om barnet ditt er der eller ikke.

 

Når på dagen kan jeg sende meldinger via Kidsmonitor?

Hvis beskjeden gjelder den dagen du skal sende den, så ønsker vi at dere sender den før 12.00. På den måten er det helt sikkert at vi leser beskjeden før SFO starter opp. Hvis beskjeden derimot gjelder for neste dag, kan dere sende den når som helst, bare dere husker å sette en prikk i valget "I morgen" inne på siden der du skriver meldingen. Da vil beskjeden holdes tilbake til neste dag, og vi leser den da.

 

Kan jeg se på min telefon om dere har lest meldingen jeg sendte?

Ja, det kan du. Se brukerveiledningen for mobil oppe til høyre.