Meny
Velg seksjon Forside
Hovedadresse Hjalmar Johansensgt. 32 4019 Stavanger Telefon: 51905600 (08.00-11.00) Send oss e-post
Auglend skole postmottak Postboks 8069 Forus 4068 Stavanger
Redaktør: Rektor Hege Wilhelmsen Kaada
Innlogging for ansatte
Hjemmeside
IST for lærere
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Calendar
Title and navigation
Title and navigation
<<<april 2020><<
april 2020
mtotfls
30310102030405
06070809101112
13141516171819
20212223242526
27282930010203
04050607080910

Velkommen til Auglend skole!

Her kan du enkelt finne informasjon som er nyttig for deg som foresatt og lese nyheter om hva som rører seg på skolen vår. Her finner du også lenker til viktige nettsider. I menyen til høyre finner du informasjon om trinnene. All annen informasjon finner du i venstremenyen.

Skolens administrasjon, lærere og SFO legger ut viktig informasjon til dere foresatte. Mye av det som tidligere var "ranselpost", legges nå ut på hjemmesiden. Husk derfor å abonnere på nyheter ved å trykke "Abonnér på nyheter" i høyremenyen.

Barnehagene i Stavanger åpner igjen fra og med 20.april. 1. til 4. trinn ved skolene og SFO åpner igjen fra og med 27. april. 

Regjeringen opplyste på en pressekonferanse 7. april hvordan første fasen av gjenåpningen av Norge vil skje, etter at skoler og barnehager har vært stengt siden fredag 13. mars.

Statsminister Erna Solberg understreket at det er svært viktig at alle fortsetter å følge myndighetenes anbefalinger om holde avstand, vaske hendene og hoste eller nyse i albuekroken.


Som dere vet er alle skolene i landet stengt til over påske, og det er mulig at stengningen blir forlenget. 

Tirsdag 14.april vil det fortsatt være fjernundervisning ved Auglend skole. Det vil være et omsorgstilbud for de elevene der begge foreldrene er i samfunnskritiske stillinger.  

Skolen vil komme med nærmere informasjon om hvordan skolesituasjonen blir fremover når vi har fått nye retningslinjer i fra myndighetene.

 

Vi vil ønsker dere alle en god påske, og minner om kontaktmulighetene.


Kjære elever og foreldre

Vi er alle i en helt spesiell situasjon. På grunn av Covid-19 viruset har hverdagen vår endret seg drastisk. Skolen har vært stengt i tre uker. Hjemmeundervisning og digitale klasserom har erstattet den skolehverdagen vi kjenner best, klasserom fullt med flotte barn og unge. Denne påsken blir annerledes. Vi må unngå smitte av viruset, og kan derfor ikke bevege oss hvor vi vil. Vi kan heller ikke være sammen på den måten vi er vant til. Det krever mye av oss. Alle lever vi ulike liv og bor forskjellig. For noen kan denne perioden være vanskelig, noe som preger hverdagen og stemningen hjemme. Er du bekymret, redd eller ensom og trenger noen å snakke med?


Så lenge skolen er stengt er all aktivitet og undervisning skolen avlyst og/eller utsatt, herunder utviklingssamtaler, foreldremøter, overføringsmøter for nye elever og møter med andre samarbeidspartnere. Kun prekære møter som kan gjennomføres digitalt gjennomføres.

Regjeringen og helsemyndighetene har besluttet at alle skoler og barnehager stenges.

Auglend skole skal ha skoletilbud til elever fra 1.-4. trinn hvor foresatte har følgende arbeidsplasser: 


Besøksdagen for neste års 1. trinn skulle vært avholdt 6. mai. Den er avlyst inntil videre. Dette brevet ble sendt ut til alle barna forrige uke:

"Hei, alle dere flotte nye 1. klassinger som skal begynne på skolen.

Det er trist å måtte fortelle deg at du ikke kan komme på besøksdagen som du er invitert til 6. mai.

Nå er det slik at alle i Norge, og hele verden, ikke har lov til å samle seg i store grupper. Det betyr at vi ikke kan invitere deg til å komme slik vi hadde ønsket det.

Hvis vi får lov til å samles før sommerferien, vil du få nytt brev om når besøksdagen skal være.

Vi gleder oss til å bli bedre kjent med deg til høsten.

Med hilsen

Hege Wilhelmsen Kaada

Rektor"