Meny
Velg seksjon Forside
Snart 1. trinn
1. trinn
2. trinn
3. trinn
4. trinn
5. trinn
6. trinn
7. trinn
Besøksadresse Hjalmar Johansensgt. 32 4019 Stavanger Telefon: 51 91 31 90 Send oss e-post
Postadresse Auglend skole postmottak, Postboks 8069 Forus 4068 Stavanger
Redaktør: Hege Wilhelmsen
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Innlogging for ansatte
Hjemmeside
IST for lærere
Auglends nye "klesbutikk"

Samlingen med gjenglemte klær bygger seg jevnlig opp, og nå blir vi din lokale bruktbutikk, med superlave priser!

Gjenglemte klær er et evigvarende problem for skolen vår (og sannsynligvis mange andre skoler også). Når det som glemmes har navnelapp i seg, så finner det som oftest veien tilbake til eieren sin. Men for de klærne som ikke er merket, så havner de på gjenglemt-haugen ved skolens bomberom.

To ganger i året (før jul og før sommeren) gir vi bort klær som ikke er hentet til Fretex. Men så fikk vi en ide om at de kanskje kan komme til nytte for andre barn her på skolen vår!

Vi har satt frem en del klær på utstilling i butikken vår. Dette er klær som ikke er merket med navn, og som ikke har blitt hentet på flere måneder. Vår tanke er at om det er barn på Auglend som trenger klær, så kan foreldrene som ønsker det ta fra "butikken" vår. Selvfølgelig helt gratis.

Dere finner utstillingen med klær som gis bort innenfor hovedinngangen. De står langs veggen i gangen ned mot guttegarderobene. Åpningstid er 07.30-15.00, da døren automatisk går i lås etter det. Håper det kan være til nytte for noen av dere.

OBS! Hvis barnet ditt mister et klesplagg vil det IKKE sendes rett på utstillingen for å gis bort. De samles først opp på gjenglemt som før. 1. og 2. trinn har mindre oppsamlinger ved garderobene sine, og etter hvert havner alt i oppsamlingen ved bomberommet. Det er herfra ansatte på skolen tar en gjennomgang, og flytter klær uten navn og som over lang tid ikke har blitt hentet bort i den lille butikken.

Main Image
Bilde 1 av 3