Meny
Velg seksjon Forside
Besøksadresse Hjalmar Johansensgt. 32 4019 Stavanger Telefon: 51 91 31 90 Send oss e-post
Postadresse Auglend skole postmottak, Postboks 8069 Forus 4068 Stavanger
Redaktør: Hege Wilhelmsen
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Innlogging for ansatte
Hjemmeside
IST for lærere
GOD JUL OG GODT NYTT ÅR

Vi ønsker alle våre nydelige elever, ansatte og samarbeidspartnere en riktig god og rolig jul og et godt nytt år.
Skolen starer igjen tirsdag 3. januar til vanlig tid.

Utdrag fra rektors tale til elever og ansatte:

Kjære alle elever og ansatte ved Auglend skole

Nå skal vi snart inn i en lang og god juleferie. Noen skal kanskje jobbe eller gå på SFO noen dager til, men ferien kommer til dere også. 
Noen av oss skal feire jul, andre skal ikke, men jeg håper alle får noen fine fridager i julen og en kjekk nyttårsfeiring. 
Bruk tiden med familie og venner, og vær gode mot hverandre.

Vi har vært gjennom en tid med korona hvor vi ikke har kunnet være like mye med hverandre, og jeg er så glad for at vi nå kan samles alle i gymsalen. Vi vet også at det har vært krig i Ukraina og at mange mennesker i verdens land har det vondt. Jeg vil at dere denne julen skal tenke på hvor heldige vi er her i Norge og i Stavanger, på Auglend skole. Selv om alt ikke er bra hele tiden ligger forholdene til rette for at vi kan gjøre det beste ut av det. 
Det dere barn kan gjøre denne julen (og resten av livet forøvrig) er å være snille med hverandre, si fine ting om- og til andre. 
Også håper jeg dere finner motivasjon til å hjelpe til hjemme når dere ser at foreldrene deres jobber for å rekke alt de skal gjøre til jul. 
Tenk over hvem du har lyst å være som venn og som sønn eller datter. Vi blir alle sinte og lei oss av og til og sier ting vi ikke mener, men husk at du alltid kan reparere. 
Er det en ting jeg ønsker at alle elever ved Auglend skole skal lære seg før de går ut fra barneskolen så er det å si unnskyld hvis en har gjort eller sagt noe en ikke skulle. Jeg vil at dere skal øve dere på å reparere, for klarer dere det kommer dere langt i livet. For en ting er helt sikkert, du skal ha relasjoner med forskjellige folk resten av livet ditt, og det er faktisk opp til deg hvem du er i de relasjonene du skal ha.  

Jeg håper du får det du ønsker deg av julenissen, men mest mest av alt håper jeg du har det godt sammen med familien din denne julehøytiden, uansett hvordan den skal feires. Husk det, hva julegaver egentlig betyr. Det betyr at noen viser sin relasjon til deg gjennom en gave, så selv om du kanskje ikke får akkurat det du har ønsket deg så viser gaven at du er viktig for den som har gitt den til deg. 

Jeg vil gjerne takke for alle smil, hyggelige ord, og gode dager dette året. Jeg syns dere er noen skikkelig fine elever og ansatte. Det skal bli godt med juleferie, men jeg gleder meg til å møte dere igjen i 2023. 


God jul og godt nytt år!