Meny
Velg seksjon Forside
1. trinn
2. trinn
3. trinn
4. trinn
5. trinn
6. trinn
7. trinn
1.trinn skoleåret 19/20
Bogafjell skole, Postboks 583 4302 Sandnes
Telefon: 51338700 Send oss e-post
Redaktør: Jørgen Slyk
Calendar
Title and navigation
Title and navigation
<<<september 2019><<
september 2019
mtotfls
26272829303101
02030405060708
09101112131415
16171819202122
23242526272829
30010203040506

Velkommen til Bogafjell skole.

Hvis du har problemer med å lese PDF-filer, kan du laste ned Adobe Acrobat Reader. 

Skolekorpset inviterer 2-7 trinn, til Popcorndisco, fredag 20 september 18.00-20.00

Sted: Bogafjell skole ( Aulaen )

Inngang kr. 20 Det blir salg av snaks, drikke, popcorn i kiosken.

Kl. 1945 trekker vi heldige vinnere på inngangsbilletten.  


Hei alle foresatte! Sett av datoen 26. september kl 19.30. Da får vi besøk fra Barnevakten.no som vil bevisstgjøre oss alle omkring mediebruk.

Av temaer kan nevnes: Skjermtid, sosiale medier, å være forbilde, grooming, personvern, aldersgrenser etc.

Sted: Bogafjell kirke, torsdag 26. september kl 19.30.

Dette er et samarbeid mellom Bogafjell skole og Bogafjell Foreldreutvalg (FAU).

Se flyer i vedlegg til høyre (trykk på "les mer"). I tillegg får alle info via ranselpost mandag 9. september.

Velkommen - og sett av kvelden!


Fra skolestart 2019 er Åse Karin Byberg ny helsesykepleier.

Hun har for øvrig jobbet ved skolen tidligere.

Hun treffes på tlf: 51336346 og e-post: ase.karin.byberg@sandnes.kommune.no


I dag har vi hatt besøk av Gunn Rita Dahle Flesjå og Kenneth Flesjå fra beat the street.

 


Her kommer en virkelig flott og profesjonell video av BLIME' dansen her på skolen sist fredag.

Se link: (klikk på "les mer" og klikk på Blime')

Tusen takk til foresatt Kjetil Mjåtveit med crew for at dere stilte opp på dette!


I dag har hele skolen vært på konsert i Bogafjellhallen. Den kulturelle skolesekken (DKS) var arrangør av konserten, og vi fikk besøk av trioen Tres Musicos som spilte latinamerikanske rytmer for oss. 1. trinn var på konsert for første gang, og var et veldig flott publikum! Noen elever fra 7. trinn fikk være med å spille på konserten. 

I dag har 2. trinn vært ute i det fine været og hatt K&H. Elevene ble delt inn i grupper, og oppgaven var å lage et sommerbilde med det de kunne finne i skogen. Resultatet ble mange flotte kunstverk!

Klasse 3B var godt i gang med innsamling av data til mattetimen da vi plutselig hørte et brak. Spenningen var til å ta og føle på. Datainnsamling ble fort glemt og vi ble travelt opptatt med å heie på gravemaskinføreren som var i gang med å rive det gamle søppelskuret. Nå skal det ryddes plass til et nytt og moderne søppelanlegg.

https://www.skolelyst.no/ går en inn på dersom en øsker å bestille melk til skolen.

Hei alle sammen. Vi håper dere har hatt en flott sommer. Velkommen til et nytt skoleår! Ekstra velkommen til alle nye elever som skal begynne!

Skolen starter mandag 19. august.

1. trinn starter kl 10.00. Oppmøte i skolegården ved flaggstangen.

2.- 7. trinn starter kl 08.30 som vanlig. Oppmøte ved klasserommene.


Vi er i ferd med å få en ny oppgradering av skolegården - eller uteområdet om man vil. Dette medfører anleggsarbeid i skoletiden framover. Det er pt vanskelig å si når man vil være ferdig, men tiden fram til høstferien vil nok bære preg av stor aktivitet fra anleggsmaskiner og arbeidsfolk. Arbeidet er for øvrig godt i gang allerede!

Gammel grusbane gjøres om til følgende: En del med kunstgressbane, en del med asfaltert område beregnet til basketball/håndball og en del med ulike apparater. I tillegg kommer noen arbeider knyttet til sikkerhet og dreneringsarbeid - blant annet vil skråningen på baksiden av skolen få en tydelig støttemur med trappeanordning slik at avrenning fra skogen kan unngås. Planen for uteområdet har vært behørig behandlet i FAU, SU, SMU og i elevrådet - og nå realiseres den! La oss også nevne at skolens bosskur (ved innkjørselen) skal skiftes ut til fordel for nedgravde søppelcontainere.

Skolegården blir trangere for oss mens arbeidene pågår. Det er derfor viktig å vise hensyn og ikke ferdes i inngjerdet område. Sikkerheten ivaretas av både voksne her på skolen og fra dem som utfører arbeidet. Så ser vi naturlig nok fram til at alt blir ferdig - til glede for oss alle.


Hei alle sammen. Som vi orienterte kort om før sommerferien, så vil det være noen arbeider i området ved Helgø. Området blir inngjerdet, likevel ber entreprenøren oss opplyse om at man må være ekstra aktsom i passeringen av området på vei til og fra skolen. Man  må ikke under noen omstendighet gå innenfor inngjerdet område. Entreprenøren ønsker heller ikke at elever som blir kjørt settes av ved området da det blir mer uoversiktlig i perioden med de pågående arbeidene. Det utgjør også en sikkerhetsrisiko.

Arbeidene vil ventelig være ferdig rundt 1. september 2019. Dette til orientering.


Sandnes kommune har utarbeidet felles ordenreglement for grunnskolene - gjeldende fra skolestart høsten 2019. Se vedlegg til høyre.

Høsten 2020 skal innholdet i skolefagene være fornyet. Nå kan du lese forslaget til de nye læreplanene. Målet med fagfornyelsen er å ruste elevene best mulig for fremtiden.