Meny
Velg seksjon Forside
1. trinn
2. trinn
3. trinn
4. trinn
5. trinn
6. trinn
7. trinn
Snart 1. klasse
Bogafjell skole, Postboks 583 4302 Sandnes
Telefon: 51338700 Send oss e-post
Redaktør: Jørgen Slyk
Calendar
Title and navigation
Title and navigation
<<<mai 2022><<
mai 2022
mtotfls
25262728293001
02030405060708
09101112131415
16171819202122
23242526272829
30310102030405

Velkommen til Bogafjell skole sin hjemmeside. Her finner du informasjon fra de ulike trinnene, skolens ledelse, SFO, FAU og helsesykepleier.

Trykk på "les mer" for informasjon. Se også vedlegg til høyre.

Dersom du har et barn som skal begynne i første klasse hos oss til høsten, vil du snart motta et brev i posten med informasjon om forberedelse til skolestart. I brevet står det blant annet tre viktige datoer som er verdt å merke seg:

Onsdag 27. april: Besøksdag for barnehagene

Mandag 9. mai: Temakveld for foresatte

Onsdag 8. juni: Innskolingsdag og foreldremøte på skolen

Trykk "Les mer" for mer informasjon om disse arrangementene.


Denne uka har alle elevene på skolen fått oppleve en fantastisk konsert i regi av Den Kulturelle Skolesekken. Guttene i "Bach Goes Hip Hop" leverte et fengende show med flott musikk, allsang, imponerende dans og beatboxing. Vi storkoste oss!

Helt siden første skoledag har vi telt skoledager, og den 26. januar kom vi til 100 dager. Det måtte jo feires!

Siden vi også har lært alle bokstavene, hadde vi både bokstavfest og 100-dager-fest på samme dag.

Dagen startet med et smell, en konfettikanon ble fyrt av ute i skolegården. Vi gikk inn og hadde ulike aktiviteter, både med tallet 100 og med bokstavene.

Rektor heiste flagget for oss og delte ut alfabetdiplomer i aulaen. I lunsjen spiste vi muffins i tillegg til den vanlige matpakken.

Elevene var enige om at det hadde vært en veldig kjekk dag.

Trykk på "les mer" for å se bilder.


"Hjertet mitt det går kadonka-donk - Det går kadonka-donk - Sammen er vi dyna-dynamitt!" runget det i skolegården da alle elevene var samlet til BlimE-dans i dag. For en dans - for en gjeng!

Også i år har vi vært så heldige å få hjelp til å filme dansen. Trykk "Les mer" for å se film og bilder av årets BlimE-dans.


I dag har 6. trinn fremført sin egen variant av fortellingen om "Keiserens nye klær" for alle elevene på 1.-4. trinn. Scenen var pyntet med flotte kulisser, og elever i fargerike kostymer opptrådde med sang, dans og skuespill. Det ble en magisk opplevelse for alle i publikum. Takk til elever og lærere på 6. trinn for en fabelaktig forestilling!

1. og 2. trinn har markert FN-dagen med en flott fellessamling i aulaen. Elevene sang fine sanger om vennskap - og om å ta vare på hverandre og jorda vi bor på. Vi ble minnet om at alle barn er like mye verdt, og at alle har de samme rettighetene. Det ble en kjempefin samling - med glade barn og rungende sang! 


I storefri er det full aktivitet i skolegården! Trivselslederne (TL) organiserer kjekke og inkluderende leker for alle som vil være med - og "Lånebua" er åpen for dem som vil låne ting å leke med. Det er kjekt å se så mange aktive og glade barn ute!

Trykk Les mer for å se flere bilder og lese mer om TL-ordningen.


Bogafjell skole har blitt en Hjertesone-skole. En hjertesone rundt skolen, med mindre trafikk og tryggere stopp- og hentesoner, gjør skoleveien sikrere for alle!

Vi ønsker at elevene i størst mulig grad skal gå eller sykle til skolen. Barn som kjøres, skal slippes av på bestemte stopp- og hentesteder utenfor hjertesonen. Våre droppsoner er ved bussholdeplassen etter rundkjøringen ved Helgø og på parkeringsplassen ved kirken. 

Trykk Les mer for ytterligere informasjon om Hjertesone-prosjektet.


Endelig fredag starter igjen i Bogafjellhallen for 5. - 7. trinn. Første gang er fredag 24. september kl 18.00 - 19.30

Elevene har rett til et trygt og godt skolemiljø. Det slår Opplæringsloven fast. Trykk på "les mer" for utfyllende informasjon.

 


Hildegunn Rovik Solbjør og May Linn Fostenes er skolens helsesykepleiere. De er på skolen mandag kl. 08.00 - 13.00 og tirsdag - torsdag kl. 08.00 - 15.00. Helsesykepleierne kan kontaktes på telefon og e-post, les mer for kontaktinfo.


Bogafjell skole bruker den digitale meldingsboken Transponder for kommunikasjon mellom skole og hjem. Transponder Meldingsbok kan lastes ned som app i App store og Google Play. I tillegg kan tjenesten brukes fra nettleser (transponder.no).

Les mer for ytterligere informasjon om Transponder:


Flere melder til oss at det tidvis kan være vanskelig å komme igjennom til oss på telefon. Ofte er forklaringen at man ikke får vanlig ringetone, men at den er erstattet med musikk.

Forklaringen er kanskje enklere enn man skulle tro: Musikken er selve ringetonen. Derfor: La det spille musikk relativt lenge, før dere legger på.

Så får vi satse på at flere kommer igjennom til oss fra nå av.