Meny
Velg seksjon 7. trinn
1. trinn
2. trinn
3. trinn
4. trinn
5. trinn
6. trinn
7. trinn
1.trinn høsten 2018
Bogafjellbakken 1 4324 Sandnes
Telefon: 51338700 Send oss e-post
Redaktør: Jørgen Slyk

Først og fremst: Takk for en flott Solidaritetsaksjon i går - 12. april! Kjekt å se så mange folk - store og små.

Så til påminnelsen: Fint om alle kan sjekke om de har gjenglemte klær. Beskjeden har gått ut tidligere også - på ukeplanene - til de klassene det gjelder.

Det som måtte være igjen av klær/sko etc kjøres til Fretex fredag 20.april - så vær rask. Takk skal dere ha!

Alt av klær/sko ligger på bord ved 1. klasserommene.


Kulturavdelingen har glede av å meddele at vi utvider vårt fritidstilbud i Bogafjellhallen for ungdom.

Tradisjonen tro samlet elevene ved Bogafjell skole inn julegaver i form av omvendt julekalender til gatebarn i Estland. I dag fikk vi en hyggelig tilbakemelding fra NOGE(Norsk forening for gatebarn i Estland) der de takker for gavene og har sendt med bilder der vi ser hvordan gavene ble tatt imot. Det er helt tydelig at julegaven fra elevene våre har stor betydning for disse barna. Tusen takk for bidraget!

I dag har elevrådet arrangert kantine for 5. - 7. trinn. Takk til elevrådet for innsatsen!

Den kulturelle skolesekken har vært på besøk denne uken på 7.trinn. Klasse 7A koste seg med å få lov til å være med på byplanlegging. 

Flere melder til oss at det tidvis kan være vanskelig å komme igjennom til oss på telefon. Ofte er forklaringen at man ikke får vanlig ringetone, men at den er erstattet med musikk.

Forklaringen er kanskje enklere enn man skulle tro: Musikken er selve ringetonen. Derfor: La det spille musikk relativt lenge, før dere legger på.

Så får vi satse på at flere kommer igjennom til oss fra nå av.


Skolegenser er klar for levering og hentes i aula på Bogafjell skole tirsdag 27.februar klokka 1600-1730. 

I dag har 7.trinn hatt besøk fra ungdomsteamet i Sandnes kommune der temaet var overgang til ungdomsskolen.

Forrige uke ble elevene på 2. og 7. trinn invitert til lek og moro i Bogafjellhallen. I to timer fikk elevene lære nye leker og frimunuttsaktiviteter. Tusen takk til de flinke trivselslederne, som ledet samlingen på en flott måte! Nå gleder vi oss til mye lek og moro i friminuttene fremover!

FAU Bogafjell skole har et årshjul som omfatter både inntektsbringende og rene sosiale tiltak, og vi har fortsatt et fokus på psykososialt miljø og uteområder. Regnskap godkjennes, og budsjetter vedtas på årsmøter. 

For å ha midler til å drifte bl.a. ballbinge, tilskudd til skolen generelt, og til klasser og trinn for transport, utstyr, aktiviteter osv. er vi avhengig av inntekter. 

Første dag av leirskolen er snart omme. Vi har hatt en både travel dag og innholdsrik dag. Vi er blitt kjent på leirskoleområdet, blitt litt kjent med elevene fra den andre skolen (Fjære skole fra Grimstad), vært på en liten kanotur og spist god middag.

Skolejoggen 2017 ble gjennomført i til dels svært bløte forhold. Likevel var innsatsen god og humøret var bra. Aksjonen innbragte 9423 kroner til SOS Barnebyer.

Fire klasser på 7.trinn har denne uken fått prøve rulleski i kroppsøvingstimene. 

Senter for flerspråklige barn og unge (FBU) i Sandnes har laget en flott oversiktsside med matematiske begreper på mange språk - se vedlegg til høyre (klikk på "les mer").