Meny
Velg seksjon 5. trinn
1. trinn
2. trinn
3. trinn
4. trinn
5. trinn
6. trinn
7. trinn
1.trinn høsten 2018
Bogafjellbakken 1 4324 Sandnes
Telefon: 51338700 Send oss e-post
Redaktør: Jørgen Slyk
Minner om orienteringsdag i morgen. Vi sykler til Vagleskogen, kl 09.00 i morgen. Vi er borte hele dagen, tilbake ca kl. 1330. Elevene har bare med seg "tursekk", med mye vann og vanlig niste. SYKKEL OG HJELM selvfølgelig.

All informasjon om 17. mai i Sandnes kommune finner du her: https://www.sandnes.kommune.no/kultur-fritid/kultur/17-mai-2018/

Ang skolens faner og flagg: FAU-representanter fra 7. trinn henter/bringer alt dette i år - for alle trinn.

Barnetoget starter med en kort appell på Festplassen (parkeringen ved Ruten i sentrum) kl 09.30. Selve barnetoget starter 09.45. Bogafjell er nr 15 i toget - korpset er nr 14.

MØT OPP I GOD TID!

Det er bydelsarrangement ved 17.maikomitéen i Bogafjellhallen etterpå - se eget vedlegg til høyre, eller se kortversjonen her:

08:00 Bogafjell skolekorps spiller på Vanntanken

11:40 Bogafjell skole -avmarsj med korpset fra skolen til hallen.

12:00 Velkomsthilsen med taler. Korpset spiller nasjonalsangen. Taler for dagen: Katrine M. Pedersen

12:10 -Offisiell åpning. Salg av varm mat, pizza, pølser og kaker mm. Egne utsalgssteder for allergimat

 

Hipp, hipp HURRA for den store dagen vår!!


Kom mai du skjønne milde - og det har den sannelig gjort med opptil 20 grader og flott sommersol! Det er en del skolefridager i mai - her minner vi om dem:

Torsdag og fredag 10-11. mai, torsdag og fredag 17-18. mai, mandag 21. mai og endelig mandag 4. juni.

SFO har åpent fredag 11. mai og fredag 18. mai.

Nyt dagene - vi håper de milde vindene fra sør fortsetter helt til september!


Solidaritetsaksjonen torsdag 12. april var en stor suksess. Barn og voksne koste seg i det flotte været.

Til sammen ble det samlet inn ca kr 70 000,- til Hei Verden sitt arbeid med å gi barn i Zambia mulighet til å gå på skole.

Tusen hjertelig takk til både store og små som bidro til å gjøre dette til en både kjekk og viktig dag!  


Takk for mye snop, egg og kjekke/spreke elever på tur! Første dag etter ferien er onsdag 4.april. Ha en riktig god ferie:) 

Tradisjonen tro samlet elevene ved Bogafjell skole inn julegaver i form av omvendt julekalender til gatebarn i Estland. I dag fikk vi en hyggelig tilbakemelding fra NOGE(Norsk forening for gatebarn i Estland) der de takker for gavene og har sendt med bilder der vi ser hvordan gavene ble tatt imot. Det er helt tydelig at julegaven fra elevene våre har stor betydning for disse barna. Tusen takk for bidraget!

I dag har elevrådet arrangert kantine for 5. - 7. trinn. Takk til elevrådet for innsatsen!

I helgen deltok skolekorpset på Rogalandsmesterskapet, RM. Vi hadde deltakere på Solist RM, med en flott 4.plass og en flott 5.plass.

En duett fikk en glimrende 5.plass   Hovedkorpset deltok i 4.divisjon Brass, sammen med 14 andre korps!  

Bogafjell skolekorps fikk en imponerene 2.plass (av 15!), med 91 poeng av 100 mulige.


Beskjed fra elevrådet at nettbutikken for å bestille skolegenser er oppe til i morgen. Da vil den stenge. Så siste frist lørdag 3.mars.

Elevene var ute å plukket boss, for å se hvor mye søppel de kunne finne rundt en butikk(5B), i et nabolag(5C) og i en skog(5A), Elevene plukket søppel i 20-30 min og elevene plukket over 20 kg søppel. Vi sorterte og gjorde ulike målinger med søppelet. Elvene var virkelig flinke til å plukke og ta vare på miljøet. De var ganske overrasket over alt det de fant. 


Flere melder til oss at det tidvis kan være vanskelig å komme igjennom til oss på telefon. Ofte er forklaringen at man ikke får vanlig ringetone, men at den er erstattet med musikk.

Forklaringen er kanskje enklere enn man skulle tro: Musikken er selve ringetonen. Derfor: La det spille musikk relativt lenge, før dere legger på.

Så får vi satse på at flere kommer igjennom til oss fra nå av.


Veldig kjekt med curling og skøyter i Sørmarka arena, så nå er det bare å skaffe seg skøyter! For det blir nok skøytedag neste uke på Stokkelandsvannet når det fryser til. 

Skolegenser er klar for levering og hentes i aula på Bogafjell skole tirsdag 27.februar klokka 1600-1730. 

I går var det samenes nasjonaldag, vi markerte dagen med å være ute i sibirkulden. Elevene fikk prøve å kaste lasso, leke samiske og norske leker, smake på reinsdyrpølse og sitte rundt bålet og høre på samiske eventyr. Flott å se at mange hadde gode klær på seg i dag, når det er snø og plussgrader. Håper elevene har like gode klær neste gang det er minusgrader. 

Følg oppskriften som ligger i viktig info.

Kurskode norsk 5C: exdzqy

Kurskode norsk 5A: w616jvj

Kurskode norsk 5B:1cu9r4j

Kurskode Engelsk 5B: ebxh4xc