Meny
Velg seksjon FAU/SU
1. trinn
2. trinn
3. trinn
4. trinn
5. trinn
6. trinn
7. trinn
Snart 1. klasse
Bogafjell skole, Postboks 583 4302 Sandnes
Telefon: 51338700 Send oss e-post
Redaktør: Jørgen Slyk
Kasserer/økonomi
Psykososialt miljø
Referat styremøte/årsmøte
Skolerute
Styret/vedtekter
Viktig Info
Vipps

Hei! 

Styret i FAU Bogafjell skole trenger flere engasjerte foreldre med på laget! Vi mangler både Nestleder og flere styremedlemmer. Ta kontakt om du ønsker å være med og bidra til et trygt og godt skolemiljø for barna våre!

Fast møtedag er første tirsdagen hver måned klokken 20:00-21:00. 

Her er oversikt over medlemmene i FAU.

Hva er FAU? Se video her FAU Video


Se info i pdf til høyre fra entreprenør/Vegvesen (klikk på "les mer" så vil vedlegg framkomme)

Prosjektet har for øvrig åpen kontordag i Bogafjell kirke 15. august fra klokken 13.00 til 17.00.

Her vil entreprenør/Vegvesen fortelle om prosjektet i sin helhet og kan svare på aktuelle spørsmål.


Vedlagt til høyre er skoleruta for 2023-24.

Klikk på "les mer" og se deretter vedlegg til høyre.


FAU har lag til rette for at alle klassene kan ha digital klassekasse. Her finner du informasjon om de klassekassene som er opprettet. Hvis ikke klassen har hatt klassekasse her tidligere, vil ikke klassen stå her. For at nye klassekontakter skal kunne overta en eksisterende klassekasse som er knyttet til en konto hos Sparebank 1, eller opprette ny klassekasse må de sende inn sin informasjon til bogafjellskole.fau@gmail.com.

Det trengs: Fult navn, fødsels og personnummer, mailadresse og telefonnummer. Da vil kontoen overført til ny klassekontakt eller ny konto opprettes og klassen kan få penger inn via Vipps, i stedet for å ha pengene i en konvolutt. Gammel klassekontakt trenger ikke gjøre noe. Eksempel: "2020 A Klassekasse" betyr at det gjelder A klassen som begynte på skolen i 2020, som nå i 2023 er klasse 4A. Mer info på vedleggene øverst til høyre på nettsiden (du må inn på artikkelen)


FAU Bogafjell skole informerte under årets bingo om at man måtte følge med på skolens hjemmesider, da vi ville slippe en hyggelig nyhet. Styret har nemlig søkt Sandnes Sparebank om midler fra bankens gavefond, som er tiltenkt allmennyttige formål for å skape begeistring, glede og engasjement i vår region. Hilde Fiskaa Willumsen, (markedsansvarlig i Sandnes Sparebank), varslet oss at vi var en av de superheldige som får tildelt midler og at vi faktisk får innvilget hele beløpet vi søkte om, og nå er de kommet inn på konto.  

Styret i FAU Bogafjell skole har valgt å registrere foreningen i foretaksregisteret i Brønnøysund. Organisasjonsnummeret til FAU Bogafjell skole er 918 381 678. Styret har, i samarbeid med skolens administrasjon, opprettet vedtekter for FAU Bogafjell skole som er meldt inn til Brønnøysundregisteret. Vedtektene for FAU Bogafjell skole finner du i menyen til høyre på siden til FAU/SU under fanen Styret/vedtekter. FAU Bogafjell skole har som følge av dette fått nytt kontonummer 3205.24.48955.

FAU Bogafjell skole har opprettet avtale med Vipps og mCash slik at betalinger ved arrangementer kan gjøres via mobiltelefon. Dette ble første gang tatt i bruk på 17. mai arrangementet i Bogafjellhallen for to uker siden.

FAU Bogafjell skole har opprettet kundekort hos Sola Storcash som kan brukes til innkjøp av brus/pølser/diverse i forbindelse med arrangementer i regi av skolen og/eller FAU Bogafjell skole. De har også returordning på varer i uåpnet emballasje. Kortet ble brukt i forbindelse med innkjøp av varer til 17. mai arrangementet.

Alle utlegg i regi av FAU Bogafjell skole vil bli utbetalt ved innlevering av refusjonsskjema og kvittering/faktura. Refusjonsskjemaet finner du under fanen Kasserer/økonomi.  

Eventuelle spørsmål kan rettes til styrets leder Jan Ove Johansen mobil 932 00 824 eller kasserer Kjetil Jensen mobil 480 64 597.