Meny
Velg seksjon 6. trinn
1. trinn
2. trinn
3. trinn
4. trinn
5. trinn
6. trinn
7. trinn
Snart 1. klasse
Bogafjell skole, Postboks 583 4302 Sandnes
Telefon: 51338700 Send oss e-post
Redaktør: Jørgen Slyk

Barneskolene ned til gult nivå igjen

Barneskolene i Sandnes, Randaberg, Sola og Stavanger går tilbake til gult smittevern-nivå kommende uke.Skolene gikk opp til rødt nivå mandag 4. januar fordi regjeringen har anbefalt rødt nivå i regioner med høyt smittepress. Smittevernoverlegene i kommunene på Nord-Jæren har fortløpende vurdert smittespredningen mellom barn og ungdom.

I årets første uker er det ikke påvist smitte mellom elever, eller mellom elever og lærere, på Nord-Jæren.– Vi ser at det er svært sjelden at smitten spres på skolene. Praktisk talt alle barn som er diagnostisert med covid-19 etter jul, har kjent smittevei: De er smittet av nærkontakter i egen husstand. I tillegg viser en rapport fra FHI at korona nesten aldri smitter mellom barneskoleelever, eller mellom elever og lærere, sier kommuneoverlege Hans Petter Torvik på vegne av smittevernoverlegene i de fire kommunene. Dette er bakgrunnen for at smittevernanbefalingen for skolene på Nord-Jæren nå justeres.

Innen onsdag 20. januar vil derfor skolene i Sola, Randaberg, Sandnes og Stavanger være på gult smittevern-nivå.- Det må imidlertid tas forbehold om at det mandag 18. januar ikke kommer nye føringer fra regjeringen, sier Hege Egaas Røen, kommunaldirektør oppvekst skole i Sandnes kommune.

Ved gult smittevern-nivå i barneskoler gjelder dette:

Ingen syke skal møte på skolen

God hygiene

Unngå fysisk kontakt mellom personer (håndhilsning og klemming)

Hele skoleklasser anses som en kohort

Ansatte kan veksle mellom kohorter/klasser

Trinnvise kohorter på SFO

Unngå trengsel og store samlinger

Ha ekstra antall voksne ute i friminutt for å hjelpe elevene å holde avstand.

Vurdere ulike tidspunkt for friminutt for å begrense antall elever som er ute samtidig


Hei alle sammen - og Godt Nytt År!

Som dere fikk info om på Transponder i går kveld, er skolen nå på rødt nivå – i første omgang fram til 18. januar 2021. Trykk på "les mer" for mer informasjon - samt for å lese Lokal beredskapsplan for Bogafjell skole - rødt nivå.


"Når vi er sammen er vi bedre" synger vi i årets BlimE-sang, og i dag har hele skolen danset BlimE-dansen. Klassevis, men likevel sammen. Alle trinnene ble filmet, og sammen skal filmsnuttene bli til Bogafjell skoles BlimE-bidrag. Elevene har øvd på dansen i hele høst, og det er imponerende å se hvor flinke de har blitt! Vi takker film-teamet for hjelpen og gleder oss over resultatet, som nå kan ses ved å trykke på "Les mer".

BlimE er NRK Supers vennskapskampanje. Målet er å fremme vennskap og omsorg for hverandre, og hensikten er å styrke samholdet på skolene.


Fint vær, mye god trim, øving på sykkelregler og vipps var vi på Holmavika. Der fikk elevene førstehåndserfaring med hvor mye plast som kan ligge gjemt selv på en tilsynelatende ren strand. Vi fant plastsugerør, smukk, klesklype, strikk, isopor, plasposer, flaske, garn, plastsekker, sneiper, mye småbiter og annen emballasje. Det var også veldig kjekt at kobben holdt oppsyn med ryddingen.  

Husk at du kan gi penger digialt under årets tv-aksjon til WWF og kampen mot plast i havet. 


Elevene har rett til et trygt og godt skolemiljø. Det slår Opplæringsloven fast. Trykk på "les mer" for utfyllende informasjon.

 


Fint vær, vindstille, god stemning, elever som følger beskjeder og som har opplevd mye mestring i vann.  

Vi har gjort mye kjekt de første ukene av 6. trinn. I går var vi veldig heldig med været og vi hadde med oss mange ivrige kokker og elever som fikk smake ekte orientering. Det er kjent å være på tur med denne gjengen! Mange fant alle postene og det håper vi flere gjør når vi skal til Vagleskogen til våren også, for en ny runde med orientering. Suppa ble veldig god, elevene hadde kuttet opp grønnsakene fint, og var ivrig med på å lage den. Mange skrek etter mer, allerede før alle hadde fått servert. Og flere fikk både 2,3 og 4 runder med grønnsaksuppe. Så det er bare å komme seg på tur:)

Klikk på "les mer" og se vedlegg til høyre på siden.

Der finnes skoleruta for skoleåret 2020-21.


Klikk på "les mer" og se vedlegg til høyre

Helsesykepleier er på skolen:

Mandag kl. 08.00-13.00

Tirsdag  kl. 08.00-15.00

Onsdag kl. 08.00-15.00

Torsdag kl. 08.00-15.00

Hilsen Hildegunn Solbjør og Åse Karin Byberg, helsesykepleiere

Kontaktinfo: hildegunn.rovik.solbjor@sandnes.kommune.no, tlf 51336473

ase.karin.byberg@sandnes.kommune.no tlf 51336346